Νέα

Ο πιο τυπικός μοντεράτορας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 841
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Ακριβώς επειδή δεν γίνεται ο κανονισμός έχει καταργηθεί στην πράξη, με εξαίρεση εσένα που τον εφαρμόζεις.
Άλλωστε κ ο admin Αντι έχει δηλώσει πως μόνο τα θρεντ που σχετίζονται με τον αγοραίο έρωτα θα καθαρίζονται από το σπαμ (στείλε κανένα pm να ενημερωθείς κ μετά ξεμιούταρε τον πέτρο).
Δεν ισχύει το "ο κανονισμος έχει καταργηθεί στην πράξη". Το ότι δεν τον εφαρμόζουμε πάντα, οφείλεται στο ότι δεν επαρκούμε. Όταν όμως κάποιος από μας ασχοληθεί, δε μπορείς να λές ότι κακώς κάνει και τον εφαρμόζει.
Και δεν ξέρω ποιός είναι ο Πέτρος.

Μου τη σβουράει κάπως όταν βλέπω να την πέφτουν επιλεκτικά σε φιλαράκια..
Και εσύ κάνεις λάθος. Σε κανεναν δεν την έπεσα "επιλεκτικά". Είπα (το πρωϊ):  "Θα καθαρίσω το νήμα, μη σπαμάρετε άλλο" και μερικοί με γράψανε στ' αρχίδια τους.
Μπορείτε να με γράφετε όποτε θέλετε, αλλά δε μπορείτε να γράφετε τη δουλειά που κάνω. Το σπαμ συνεχίστηκε (από αυτούς που λες ότι "επιλέχτηκαν") και αυτοί την έφαγαν για να σταματήσουν.
Εν πάσει περιπτώσει αύριο θα βγάλω τα παράσημα, γιατί όπως είπα δεν έχω προηγούμενα με κανέναν.

Ειναι λιγο αστειο σε ενα σαιτ με θεμα τον αγοραιο ερωτα που εχει τσοντα τα ασχετα θεματα(ποδοσφαιρο,πολιτικα κλπ.-αυτο ειναι θεμα της διευθυνσης βεβαια και λογος δεν μου πεφτει)να γινεται σκηνικο γιατι,λεει,σπαμαρισε ο χ η ο ψ στο υπερσπαμαρισμενο νημα...και στην τελικη στ'αρχιδια τους των μελων εαν το νημα για την μπατιρημενη Ελλαδα δεν εχει αμιγως οικονομικα ποστ,οσοι γουσταρουν τετοια πανε αλλου,δεν περιμενουν απο το μπου να μαθουνε.

Aλλα βλεπεις ολοι το παιρνουν καπως προσωπικα το νικ,καλως η κακως...ετσι και ο Σταυρος δεν μπορει να παραδεχτει στην πραξη (ξεμιουταροντας πετρο και βελβυ δηλαδη)οτι μαλακιστηκε...
Δε συμφωνώ ότι μαλακίστηκα. Δε συμφωνώ ότι ό,τι δεν είναι περί πορνείας πρέπει να το κάνουμε μπάχαλο ανεξέλεγκτα. Υπάρχουν τέτοια θρεντ (όπως αυτό εδώ), όπου (απ' την αρχή το είπα) γράφετε ότι θέλετε.  Αλλά αυτό δεν ισχύει ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ναι, από τις 5.100 σελίδες του άλλου θρεντ (χρεωκοπία), δεν τις καθάρισα όλες.  Καθάρισα μόνο 15-20, τις τελευταίες. Ποινή δεν έριξα σε αυτούς που απλώς σπαμάρησαν, έριξα σε αυτούς που ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ να σπαμάρουν και μετά από το καθάρισμα και την προειδοπόίηση.  Εσύ δηλαδή στη θέση μου, τι θα έκανες?

Ο Σταυράκης πουνε βρε λεβεντες;;;
πάλι γαμάει;
Μόλις τελείωσα τρίκαρδε.
Έφυγε και η γκόμενα, και να 'μαι. Μη σου λείψω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μόλις τελείωσα τρίκαρδε.
Έφυγε και η γκόμενα, και να 'μαι. Μη σου λείψω.

Με της υγείες σου Σταυράκι κα πάντα καλα μουνια στη πουτσα σου.

Και εγω μολις επέστρεψα.

Εισαι καλά στην υγεια σου τωρα;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ισχύει το "ο κανονισμος έχει καταργηθεί στην πράξη". Το ότι δεν τον εφαρμόζουμε πάντα, οφείλεται στο ότι δεν επαρκούμε. Όταν όμως κάποιος από μας ασχοληθεί, δε μπορείς να λές ότι κακώς κάνει και τον εφαρμόζει.
Και δεν ξέρω ποιός είναι ο Πέτρος.
Καλά θα περιμένω να δω άλλον mod ή τον admin να καθαρίζει σπαμ από πολιτικά...αθλητικά κτλ. :cheesy:

Πετρος=petrosyn,ένα από τα θυματά σου αιμοβόρε mod.

Επισκέπτης
Δε συμφωνώ ότι μαλακίστηκα. Δε συμφωνώ ότι ό,τι δεν είναι περί πορνείας πρέπει να το κάνουμε μπάχαλο ανεξέλεγκτα. Υπάρχουν τέτοια θρεντ (όπως αυτό εδώ), όπου (απ' την αρχή το είπα) γράφετε ότι θέλετε.  Αλλά αυτό δεν ισχύει ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ναι, από τις 5.100 σελίδες του άλλου θρεντ (χρεωκοπία), δεν τις καθάρισα όλες.  Καθάρισα μόνο 15-20, τις τελευταίες. Ποινή δεν έριξα σε αυτούς που απλώς σπαμάρησαν, έριξα σε αυτούς που ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ να σπαμάρουν και μετά από το καθάρισμα και την προειδοπόίηση.  Εσύ δηλαδή στη θέση μου, τι θα έκανες?
Δεν θα εκανα τιποτε.

Γιατι εφοσον η συζητηση παει στο οικονομικο θα παει εκει,εφοσον παει στο χαβαλε θα παει στο χαβαλε.Δεν περιμενει κανεις απο το μπου,ξαναλεμε.Εαν περιμενει ειναι ΒΛΑΞ,στην καλυτερη.

Να πουμε κιολας οτι καποιος θελει να διαβασει το νημα και κριμα ειναι να του βγουν τα ματακια απο το σπαμαρισμα,να πηγαινε στο διαολο,ουτε αυτο ισχυει ομως για ενα νημα με 5τοσες χιλιαδες σελιδες.

Καλα,για τα μιουταρισματα δεν το συζητω,καθαρη μαλακια.Αλλα ΟΚ,εχεις τα γενια,εχεις και τα χτενια.

Επισκέπτης

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Κοιτα 'δω σπαμαρισμα που ριξαμε  τοτες,το γαμησαμε το νημα του μπαρμπα σταυρου ρε συ... :2funny:
Εσύ, μάθε να κάνεις παραθέσεις:
LINK του τύπου που έβαλες (που τελειωνουν σε "index.php?topic=83462.69030"), βγάζουν διαφορετική σελίδα στον καθένα που θα το χτυπήσει, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει.
Αν θέλεις να δώσεις λινκ για ποστ, πρέπει να είναι τέτοιου
τύπου.
Να τελειώνει δηλαδή σε "topic=83462.msg3986034#msg3986034"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλά θα περιμένω να δω άλλον mod ή τον admin να καθαρίζει σπαμ από πολιτικά...αθλητικά κτλ. :cheesy:

Πετρος=petrosyn,ένα από τα θυματά σου αιμοβόρε mod.
παω και γω να σκουπισω το θρεντ της μαριαννας.....θα το περασω δυο νερα...... :birdman:

Επισκέπτης
Εν πάσει περιπτώσει αύριο θα βγάλω τα παράσημα, γιατί όπως είπα δεν έχω προηγούμενα με κανέναν.

Ότι γουστάρεις  κάνε.
Δικο σου θέμα.
Κι όσο για τα "προηγούμενα" άλλη όρεξη δεν είχαμε. Ούτε μπατζανάκια είμαστε, ούτε είμαστε υποχρεωμνοι ν'ανταλλαξουμε καλημερες αύριο το πρωι..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
1) Γι αυτό και δεν είσαι mod.
2) Ναι, έχουμε και τέτοιους.
3) Αληθεύει.

Εισαι θεός Σταυρακι

ο πανταχου παρον και τα πάντα πληρον

εισαι καλα με την υγεια σου τωρα, σορρυ που ξαναρωταω , καθαρο ανθρωπινο ενδιαφερον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μας γαμησες γλ αν το κανεις  :grin: :grin:
θελω και γω να μπω στην κουρσα διεκδικησης του τιτλου του νηματος....... :birdman:
Μακαρια η αναπαυση σου

αξιομακαριστε αδελφε ημων :priest: :priest: :priest:

Θεος σχωρεσε
τρικαρδε προς τι τοσο μισος και αλληλοσπαραγμος.....;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66