Επισκέπτης
Mπορεί να μην δηλώθηκε ρητά,αλλά μπορούσε να συναχθεί από τις περιστάσεις.
Παπαριές καμαρωτές..
Mπορεί να μην δηλώθηκε ρητά,αλλά μπορούσε να συναχθεί από τις περιστάσεις.
δύσκολη περίοδος για παοκια νεοδημοκράτες.Παπαριές καμαρωτές..
Ο Έρμος ποτέ,είναι από τα πιο σοβαρά μέλη εδώ μέσα..μετά τον px κ τον τζώνη.Παπαριές καμαρωτές..
μολις μπει ο αντι θα του πω να κανει την εξαγορα/συγχωνευση με το σπαμοθρεντ....![]()
Δεν ειπες, αλλα γνωμη μου ειναι οτι γουσταρετε κλαψα και "ανυπαρκτους" διωγμους για να κρατιεστε σε φορμα...Α και που'σαι δε μίλησα πουθενά για μιουταρίσματα με πολιτικά κριτήρια..
Δε λεει να παραδεχεται κανεις οτι μαλακιστηκε...Aκομα ο πετρος και η βελβω???
Καλα καλε μαλακες ειστε?????η 12χρονα???
Μνησθητι μου κατι ζωα...
μα ποσο χρονων ρε 12???? ο Χριστος και η μανα του δηλαδις :SΔε λεει να παραδεχεται κανεις οτι μαλακιστηκε...
Αντε να παιρνουν σειρα και οι λοιπες σαπιες και με αποψη Ελλεηνιδες του site.
Αρκετα ρε μαλακες με τις μπαζολες και τους αγαπουληδες...
Ειναι λιγο αστειο σε ενα σαιτ με θεμα τον αγοραιο ερωτα που εχει τσοντα τα ασχετα θεματα(ποδοσφαιρο,πολιτικα κλπ.-αυτο ειναι θεμα της διευθυνσης βεβαια και λογος δεν μου πεφτει)να γινεται σκηνικο γιατι,λεει,σπαμαρισε ο χ η ο ψ στο υπερσπαμαρισμενο νημα...και στην τελικη στ'αρχιδια τους των μελων εαν το νημα για την μπατιρημενη Ελλαδα δεν εχει αμιγως οικονομικα ποστ,οσοι γουσταρουν τετοια πανε αλλου,δεν περιμενουν απο το μπου να μαθουνε.μα ποσο χρονων ρε 12???? ο Χριστος και η μανα του δηλαδις :S
Δεν ειπες, αλλα γνωμη μου ειναι οτι γουσταρετε κλαψα και "ανυπαρκτους" διωγμους για να κρατιεστε σε φορμα...
Μολις εκλασα γοερα, Αγγελακα της πλακας...Θα σου πω κάτι αλλά θα μου υποσχεθείς πως δε θα σοκαριστείς.
Στ'αρχίδια μου η γνώμη σου..
Μολις εκλασα γοερα, Αγγελακα της πλακας...
στο μπου παντα δροσερα ειναιΥπομονη λεβεντες, απο Παρασκευη θα δροσισει.
Πως να μην είναι με εσένα κ το χιούμορ σου.στο μπου παντα δροσερα ειναι![]()
ο γουλφακης το δροσιζει κυριως......Πως να μην είναι με εσένα κ το χιούμορ σου.![]()