Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
ναι και  ειχε  το θρασος να πει πως  αν ο αλλος δεν εχει να παρει γαλα στα παιδια του δεν δινει ετσι  ευκολα τα 7 ευρω εισοδο  :headbang:

κατα τα αλλα κατηγορουν τον πικερ οι ανωμαλαρες ...
ο πικερ τουλαχιστον δεν εχει παιδια και  δεν ειναι διπροσωπος .

Χα χα χα χα.. τόσο ελεεινός???

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
...κι εγώ που νόμιζα ότι το μέτωπο των αντιπικεριστών είναι αρραγές και αποτελείται από άντρακλες με τα όλα τους που γαμάνε και δέρνουν... Τα νεότερα αποκαλυπτικά στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τραβεστολάγνους,επισκέπτες πουστοθεάτρων,παντοφλάκηδες και άλλες κατηγορίες που ξεφτιλίζουν το αντρικό φύλο...  :o

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Μετά απο πάνω απο 3 χιλιάδες σελίδες, και περίπου 500 επαναλήψεις του μοτίβου, έχω να προτείνω κάτι. Έιτε να κάνουν το πρώτο βήμα, όλοι ανεξαιρέτως οι οπαδοί του "πικερισμού", και να "τιμήσουν" το νόμο που λένε οτι ασπάζονται.
Εν ολίγοις, να ανεβάσουν φωτογραφίες (κατα προτίμηση γυμνές) απο μητέρες, θείες, αδελφές, ανιψιές, γιαγιάδες και λοιπές συγγενείς, ενήλικες πάντοτε, καθώς και να τις ενημερώσουν για το οτι θα επιλέξουμε ποιές θα γαμήσει ο καθένας, σύμφωνα με το θεώρημα του Πικερισμού, βεβαίως-βεβαίως...
Αυτό, οχι για να γαμήσουμε δωρεάν, αλλά ως απόδειξη της πίστης τους στο θεώρημα του Picker, ίνα είδωμεν και πιστεύσωμεν.
Σε περίπτωση που κανείς δεν τολμήσει να ποστάρει φωτογραφίες, το thread θα πρέπει επιτέλους να κλειδώσει, για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με σοβαρότερα θέματα, όπως τη βαθμολόγηση ερωτικών υπηρεσιών

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
...κι εγώ που νόμιζα ότι το μέτωπο των αντιπικεριστών είναι αρραγές και αποτελείται από άντρακλες με τα όλα τους που γαμάνε και δέρνουν... Τα νεότερα αποκαλυπτικά στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τραβεστολάγνους,επισκέπτες πουστοθεάτρων,παντοφλάκηδες και άλλες κατηγορίες που ξεφτιλίζουν το αντρικό φύλο...  :o

μα γιαυτο  ζηλευουν τον πικερ ..επειδη εχει το θαρρος να μιλα ανοιχτα ενω αυτοι .......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μα γιαυτο  ζηλευουν τον πικερ ..επειδη εχει το θαρρος να μιλα ανοιχτα ενω αυτοι .......
θαρρος να παραδεχτει οτι στην ελληνικη λεγεται ΠΟΥΣΤΗΣ επειδη εβαλε δακτυλα στον κωλο του εχει ή οχι?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
θαρρος να παραδεχτει οτι στην ελληνικη λεγεται ΠΟΥΣΤΗΣ επειδη εβαλε δακτυλα στον κωλο του εχει ή οχι?

επειδη  λεει  ανοιχτα σε  ολες τις γυναικες  πως  γαμαει πουτανες ρε κεφτε .

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
Μετά απο πάνω απο 3 χιλιάδες σελίδες, και περίπου 500 επαναλήψεις του μοτίβου, έχω να προτείνω κάτι. Έιτε να κάνουν το πρώτο βήμα, όλοι ανεξαιρέτως οι οπαδοί του "πικερισμού", και να "τιμήσουν" το νόμο που λένε οτι ασπάζονται.
Εν ολίγοις, να ανεβάσουν φωτογραφίες (κατα προτίμηση γυμνές) απο μητέρες, θείες, αδελφές, ανιψιές, γιαγιάδες και λοιπές συγγενείς, ενήλικες πάντοτε, καθώς και να τις ενημερώσουν για το οτι θα επιλέξουμε ποιές θα γαμήσει ο καθένας, σύμφωνα με το θεώρημα του Πικερισμού, βεβαίως-βεβαίως...
Αυτό, οχι για να γαμήσουμε δωρεάν, αλλά ως απόδειξη της πίστης τους στο θεώρημα του Picker, ίνα είδωμεν και πιστεύσωμεν.
Σε περίπτωση που κανείς δεν τολμήσει να ποστάρει φωτογραφίες, το thread θα πρέπει επιτέλους να κλειδώσει, για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με σοβαρότερα θέματα, όπως τη βαθμολόγηση ερωτικών υπηρεσιών
ξεκιναω τυπε εγω με αποκλειστικη φωτο :headbaning1:
φουλ του κωλου :headbaning2:

:S :S :S

Συνημμένα

• Skinny_Classy_Very_Old_Grandma_Open_Wide_Legs_and_Show_Her_Wet_Cunt.jpg
    Skinny_Classy_Very_Old_Grandma_Open_Wide_Legs_and_Show_Her_Wet_Cunt.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επειδη  λεει  ανοιχτα σε  ολες τις γυναικες  πως  γαμαει πουτανες ρε κεφτε .
να το βαλει στον κωλο του αυτό το θαρρος, και εγω εχω θαρρος να πιανω 2-3 γκομενες τον χρονο.

αν προκαλει ότι δηθεν είναι ειλικρινης να βγει και να παραδεχτει ότι είναι πουστης όπως ο βαν κωλεν που το παραδεχτηκε και δηλωσε στρεητ πουστης επειδή του αρεσουν οι γυναικες αλλα ταυτόχρονα γαμιεται από τον κωλο ως πουστης που είναι.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
να το βαλει στον κωλο του αυτό το θαρρος, και εγω εχω θαρρος να πιανω 2-3 γκομενες τον χρονο.

αν προκαλει ότι δηθεν είναι ειλικρινης να βγει και να παραδεχτει ότι είναι πουστης όπως ο βαν κωλεν που το παραδεχτηκε και δηλωσε στρεητ πουστης επειδή του αρεσουν οι γυναικες αλλα ταυτόχρονα γαμιεται από τον κωλο ως πουστης που είναι.

τρικυμια εν κρανιο  εισαι..
αν δεις απο κοντα τον πιτερ και  τον σακη θα χεστεις απο  τον φοβο σου ..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
εκτακτη  συναντηση πικεριστων αποψε στις 20 00 στην  πλατεια αυδη !

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom