jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τελικα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω βρε παιδια?
Να βαζω ή να μη βαζω??
βαζελινη;
Τελικα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω βρε παιδια?
Να βαζω ή να μη βαζω??
βαζελινη;
σοδομα και γομορα στο θρεντ του πικερ :o :o :o :o :o :o
τι να πω.....
φοβαμαι για το τι θα γινει εδω μεσα οταν ξαναγυρισει
Ο πικερ ποσταρε πρώτα τον κώλο του προς πώληση και μας τα επρηζε πως το να τρωει κωλοδακτυλα ειναι φυσιολογικο.
Ηρθε και ο πικεριστης δουκας μετα που ρωτούσε την Δώρα αν στραπονιαζει
Η εισοδος του τεντι στον νομο του πικεροπουστα ηταν φυσικη εξελιξη
Μεχρι τοτε ο πικερ θα εχει γινει πιο τελειωμενος πούστης και απο τον τεντι
πολυ σκληρα τα λόγια σου τυπε... ελπιζω να μην τα διαβασει ο πικερ γιατι θα σε βαλει στο ματι.
ο πικερ μονο στον κωλο του βαζει οποτε δεν κινδυνευω
προσεξε μην σε δαγκωσει και σε μεταμορφωσει
Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
"τι θα γινει ρε μ@λ@κ@ θα μου δωσεις λεφτά να πάω κομμωτήριο;"
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...
=========================
Ελααα Στεκαααααα
Εδωσες στη γυναικα σου λεφτα για το κομμωτηριο;
πλησιαζει η ωρα της εναρξης των αγωνων για MR MALAKAS 2018!!!!!
Εκει μεσα κλειδωσες και την ψυχη σου.Τις φωτογραφίες από παλιες γκομενες τις εχω σε εξωτερικό σκληρό δισκο με password και κλειδωμενο στο γραφείο μου.
Εχει αρκετά λεφτά η γυναίκα μου Πετερ, ποτέ δεν μου ζητάει...
Πες στον μαλακα τον Πικερ να επιστρεψει αμεσα, πλησιαζει η ωρα της εναρξης των αγωνων για MR MALAKAS 2018!!!!!
η δικη σας πεταει χαρωπα τέτοιοι πουστιδες πισωγλεντιδες που ειστεΕκει μεσα κλειδωσες και την ψυχη σου.
Η δικη μας πεταει ελευθερη!
Εκει μεσα κλειδωσες και την ψυχη σου.
Η δικη μας πεταει ελευθερη!
απο που ειναι αυτο ραββινε?Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
"τι θα γινει ρε μ@λ@κ@ θα μου δωσεις λεφτά να πάω κομμωτήριο;"
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...
=========================
Ελααα Στεκαααααα
Εδωσες στη γυναικα σου λεφτα για το κομμωτηριο;
Κι ααααλος κλωνος του νικ;;;;;κααααλοοο