Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τελικα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω βρε παιδια?

Να βαζω ή να μη βαζω??

tumblr_p6jfhqAAki1wkkye9o8_500.gif

βαζελινη;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.893
Πόντοι
41.129
σοδομα και γομορα στο θρεντ του πικερ  :o :o :o :o :o :o

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σοδομα και γομορα στο θρεντ του πικερ  :o :o :o :o :o :o

Ο πικερ ποσταρε πρώτα τον κώλο του προς πώληση και μας τα επρηζε πως το να τρωει κωλοδακτυλα ειναι φυσιολογικο.
Ηρθε και ο πικεριστης δουκας μετα που ρωτούσε την Δώρα αν στραπονιαζει
Η εισοδος του τεντι στον νομο του πικεροπουστα ηταν φυσικη εξελιξη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.893
Πόντοι
41.129
Ο πικερ ποσταρε πρώτα τον κώλο του προς πώληση και μας τα επρηζε πως το να τρωει κωλοδακτυλα ειναι φυσιολογικο.
Ηρθε και ο πικεριστης δουκας μετα που ρωτούσε την Δώρα αν στραπονιαζει
Η εισοδος του τεντι στον νομο του πικεροπουστα ηταν φυσικη εξελιξη

τι να πω.....
φοβαμαι για το τι θα γινει εδω μεσα οταν ξαναγυρισει  :s&m_3:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.893
Πόντοι
41.129
Μεχρι τοτε ο πικερ θα εχει γινει πιο τελειωμενος πούστης και απο τον τεντι

πολυ σκληρα τα λόγια σου τυπε... ελπιζω να μην τα διαβασει ο πικερ γιατι θα σε βαλει στο ματι.  :heavymetalbig:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
προσεξε μην σε δαγκωσει και σε μεταμορφωσει

χμμμ... δεν νομιζω!
Αυτο αντιτίθεται με τον βασικο κανονα!

tumblr_pbx5bthuFP1wio8bro1_250.gif

Οταν ο αντρας σε γαμησει καταστρεφει καθε ιχνος επιθετικοτητας!

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
"τι θα γινει ρε μ@λ@κ@ θα μου δωσεις λεφτά να πάω κομμωτήριο;"
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...

=========================

Ελααα Στεκαααααα

Εδωσες στη γυναικα σου λεφτα για το κομμωτηριο;

:2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν υπαρχει λόγος να ζηλεύεις,περασμένα μεγαλεία αδερφέ,τωρα που μας εκλεψαν το μισθό και τη δουλειά κλάφτα.Σκέψου τώρα εχεις κανει στα νιάτα σου αυτες τις μόντες και βρίσκεσαι 20 χρόνια μετα παντρεμένος με μια πατσαβούρα ελλεϊνίδα που το παιζει και γκόμενα,σου 'χει αμολύσει και κανα δυο μπαστάρδια που σου πρήζουν τ' αρχίδια και οπως ανοίγεις ενα παλιο συρτάρι βρίσκεις τις φωτογραφίες με τις δίμετρες Ολλανδέζες απο τη Χερσόνησσο που σε κυνηγάγανε να τις πηδήξεις,και που οταν τις εβαζες κατω ήσουνα κατι μεταξύ Γκουζγκουνη και Τέλη Σταλόνε γι' αυτες.Και εκει που αναπολείς ερχεται η καργιόλα και σου λέει:
Την καρυδώνεις την πουτάνα στο δευτερόλεπτο ή την βουτάς και την πετάς απο το μπαλκόνι;Ιδού η απορία
Γι' αυτο σου λεω οι αναμνήσεις ειναι επικίνδυνο πράγμα,ποτέ φωτογραφική στις μπακουροδιακοπές...

Ελααα Στεκαααααα

Τις φωτογραφίες από παλιες γκομενες τις εχω σε εξωτερικό σκληρό δισκο με password και κλειδωμενο στο γραφείο μου.

Εχει αρκετά λεφτά η γυναίκα μου Πετερ, ποτέ δεν μου ζητάει...

Πες στον μαλακα τον Πικερ να επιστρεψει αμεσα, πλησιαζει η ωρα της εναρξης των αγωνων για MR MALAKAS 2018!!!!!

Επισκέπτης
Τις φωτογραφίες από παλιες γκομενες τις εχω σε εξωτερικό σκληρό δισκο με password και κλειδωμενο στο γραφείο μου.

Εχει αρκετά λεφτά η γυναίκα μου Πετερ, ποτέ δεν μου ζητάει...

Πες στον μαλακα τον Πικερ να επιστρεψει αμεσα, πλησιαζει η ωρα της εναρξης των αγωνων για MR MALAKAS 2018!!!!!

Εκει μεσα κλειδωσες και την ψυχη σου.

Η δικη μας πεταει ελευθερη!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
σε γαμάνε γέροι έναντι αμοιβής - πίκερ παραδέξου το είσαι ναυάγιο της ζωής
βάλε στη πατούρα σου ένα μαύρο πώμα - ελεγες μαλακίες και σου κλείσαμε το στόμα
ζηλευεις παντρεμένους με μουνί στο πιάτο - τράβα ρε απο δω να σου ανοίξουνε τον πάτο
θέλεις τις πουτάνες να τις κάνεις ΙΧ - τι μας λεει ρε μάγκες τούτη η ψυχή;
τράβα στη μανούλα σου ζήτα χαρτζιλίκι - 40χρονε μπεμπέ ασε το παπατζιλίκι
μάθε να γαμάς μια φορά σαν άντρας - εγινες πρωταθλητής στο κλάσιμο της μάντρας
τις κυριακές ψωνίζεις γέρους στης εκκλησιάς τη λειτουργία - σε κόβω να χεις θέμα με στυιτική δυσλειτουργία.... ( συνεχίζεται )....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Ελααα Στεκαααααα

απο που ειναι αυτο ραββινε?

τα λεει ωμα ο χυστης
η διαφορα ειναι οτι τα δικα μας παντρεμενα λαμογια
δεν γαμησαν ποτε την ολλανδεζα

κατευθειαν σχολειο/στρατος/συνοικεσιο με την ταμια του σμ/κουτσουβελα/παντοφλα

Stories

Νέο!

Stories