Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξεκινώ σύστημα picker...θα γαμάω ανά 2 μέρες και δεν θα τραβάω μαλακία ενδιάμεσα...... :rockon: :rockon: :rockon:

Aν είσαι από 25 και πάνω και γαμάς ανά 2 μέρες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είσαι απόλυτα καλυμμένος με τη συχνότητα αυτή και δεν θα χρειάζεται να μαλακίζεσαι ποτέ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Aν είσαι από 25 και πάνω και γαμάς ανά 2 μέρες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είσαι απόλυτα καλυμμένος με τη συχνότητα αυτή και δεν θα χρειάζεται να μαλακίζεσαι ποτέ.

30+ είμαι....θα σου πω την επόμενη εβδομάδα.... :rockon:

Επισκέπτης
αν ομως τραβας μαλακια τοτε σιγουρα εισαι μαλακας, αυτος ειναι ο ορισμος.

Σωστός. Μαλάκας είναι αυτός που τραβάει μαλακία. Όταν λες κάποιον "μαλάκα" υπονοείς ότι στον ελεύθερο χρόνο του τραβάει μαλακία. "Είναι μαλάκας", "τον έχει φάει η μαλακία" κτλ. Πάντα ήταν υποτιμητικό για τον άντρα να είναι μαλάκας. Τώρα τελευταία μόνο έχει καταντήσει μόδα γιατί απλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να γαμάνε όσο θέλουν και συμβιβάζονται με τη μαλακία. Δηλαδή είναι όλοι μαλάκες, λένε ο ένας τον άλλον "μαλάκα" και γελάνε με τα χάλια τους μεταξύ τους.

Επισκέπτης
30+ είμαι....θα σου πω την επόμενη εβδομάδα.... :rockon:

Είναι ωραίο πράγμα να μη μαλακίζεσαι ποτέ, νιώθεις κύριος του εαυτού σου. Έχεις απαγορέψει στον εαυτό σου την εύκολη λύση και κυνηγάς το σεξ. Αυτό σε κάνει γενικά πιο δραστήριο, δεν σε αφήνει σε εφησυχασμό. Και όσο περνάει ο καιρός και τα χρόνια η εποχή που ακόμα μαλακιζόσουν θα γίνεται όλο και πιο μακρινή ανάμνηση. Έχω να τραβήξω μαλακία από τον Δεκέμβρη του 2010, η μεγαλύτερή μου υπερηφάνεια είναι αυτή.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίκερ άμα δεν έχουμε κάβλες, άμα δε μας σηκώνεται με τίποτα, να καθόμαστε σπίτι ή να πιέζουμε τον εαυτό μας να πάει στο μπουρδέλο; Αξίζει να πληρώσεις για ένα απλό τσιμπούκι;

Επισκέπτης
Πίκερ άμα δεν έχουμε κάβλες, άμα δε μας σηκώνεται με τίποτα, να καθόμαστε σπίτι ή να πιέζουμε τον εαυτό μας να πάει στο μπουρδέλο; Αξίζει να πληρώσεις για ένα απλό τσιμπούκι;

Καλή ερώτηση. Για μένα είναι σημαντικότερο το να μη μαλακίζεσαι ποτέ από το να γαμάς συχνά. Δηλαδή πρώτα κόβεις μαχαίρι τη μαλακία και μετά βάζεις στόχο για τη συχνότητα. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό το να έχεις στόχο. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε κάνει να δουλέψεις για να έχεις λεφτά να γαμάς, ο στόχος είναι αυτός που ακόμα και τις πιο μαύρες μέρες σου θα σε σηκώσει και θα σε πάει στο μπουρδέλο να γαμήσεις. Όσο down και αν είσαι, η προσήλωση στο στόχο θα σε κάνει να γαμάς. Το σεξ είναι "use it or lose it". Αν το αφήσεις, σε αφήνει και αυτό. Άρα ναι, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου μερικές φορές για να είσαι μέσα στο στόχο. Εξάλλου αν το αφήσεις μία-δύο-τρεις, τελικά το πιθανότερο είναι ότι θα ενδώσεις στην εύκολη λύση που είναι η μαλακία. Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ο νόμος του Picker θεωρεί επιτυχημένο σεξ οποιαδήποτε επαφή με γυναίκα οδηγεί σε οργασμό. Δηλαδή σεξ είναι και το γαμήσι και η πίπα και το handjob - ο,τιδήποτε, αρκεί να μην το κάνεις μόνος σου!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστώ δάσκαλε, χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση. Να πηγαίνουμε όμως ακόμα και όταν ξέρουμε ότι δεν θα το ευχαριστηθούμε; Είναι μια κακή εμπειρία προτιμότερη της αποχής;

Επισκέπτης
Ευχαριστώ δάσκαλε, χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση. Να πηγαίνουμε όμως ακόμα και όταν ξέρουμε ότι δεν θα το ευχαριστηθούμε; Είναι μια κακή εμπειρία προτιμότερη της αποχής;

Καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι κακή όταν τελειώνει με εκσπερμάτιση και οργασμό! Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι κακή όταν τελειώνει με εκσπερμάτιση και οργασμό! Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!

Αν δε γαμήσω καλά παθαίνω post coital tristesse. Πράγμα που με κάνει να φυλάω δυνάμεις και να πηγαίνω στις πουτάνες όταν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες.

Επισκέπτης
Αν δε γαμήσω καλά παθαίνω post coital tristesse. Πράγμα που με κάνει να φυλάω δυνάμεις και να πηγαίνω στις πουτάνες όταν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες.

Το σημαντικότερο είναι να μην τραβάς μαλακία αντί να πας να γαμήσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τραβάτε μαλακία τώρα που μπορείτε γιατί θα γεράσετε και τα χέρια σας δε θα μπορούν να κρατήσουν ούτε το κωλόχαρτο... :grin: :grin:

Επισκέπτης
Μαλακία δεν τραβάω ακόμα και αν περάσει 10ημερο άχυστος.

Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν τόσο καιρό. Γι' αυτό έχω βάλει τη συχνότητα στο "μέρα παρά μέρα". Ίσως πρέπει να ξαναβάλω το διαχωρισμό "μέρα παρά μέρα για τους νεότερους, κάθε τρίτη μέρα για τους γηραιότερους", όχι όμως πιο αραιά από αυτό γιατί μετά πέφτει κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας σεξ που είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες). Ο νόμος του Picker έχει εξάλλου κι έναν άλλο σκοπό: Να δείξει ότι ένας μοναχικός τύπος που δεν έχει γκόμενα μπορεί να γαμάει όσο και ένας δεσμευμένος ή παντρεμένος!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν τόσο καιρό. Γι' αυτό έχω βάλει τη συχνότητα στο "μέρα παρά μέρα". Ίσως πρέπει να ξαναβάλω το διαχωρισμό "μέρα παρά μέρα για τους νεότερους, κάθε τρίτη μέρα για τους γηραιότερους", όχι όμως πιο αραιά από αυτό γιατί μετά πέφτει κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας σεξ που είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες). Ο νόμος του Picker έχει εξάλλου κι έναν άλλο σκοπό: Να δείξει ότι ένας μοναχικός τύπος που δεν έχει γκόμενα μπορεί να γαμάει όσο και ένας δεσμευμένος ή παντρεμένος!

Ναι να επαναφέρεις την προηγούμενη βερζιόν. Είχες γράψει ότι οι μεγαλύτεροι πρέπει να παίρνουν βιάγκρα παραβλέποντας ότι δε μπορούν όλοι να παίρνουν τέτοια φάρμακα. Άλλωστε ο μέσος όρος είναι μέσος όρος. Δε γαμάνε όλοι οι παντρεμένοι 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάνω μια δοκιμή να γαμάω πιο τακτικά, ακόμα και αν δεν έχω στύση, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν είναι σωστότερος ο νόμος Πίκερ ή αν είναι προτιμότερο να φυλάμε δυνάμεις και να πηδάμε όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα το ευχαριστηθούμε καλύτερα.

Δεν χάνει τον ερωτισμό του το σεξ όταν γίνεται πολύ συχνά; Μήπως εκφυλίζεται σε ρουτίνα; Ειδικά το σεξ σε μπουρδέλο (ίδιοι χώροι, ίδια διαδικασία).

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Δεν σε πιστεύω ρε φιλε! Είσαι απίστευτος!
Το μεγάλο σου επίτευγμα στην ζωή είναι ότι τον βάζεις σε μια που της τον βάζει οποιος έχει ένα δεκάρικο?
Ρε παπάρα , στο λεξικό κάτω από την λέξη Loser έχει την φωτογραφία σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!

Τύπε, εγώ κάνω πανηγυρισμό τζιοβάνι, πειράζει;

Gio10.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom