kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
πουστης εισαι ρε?
οχι βεβαια!απλα ειμαι ενας στρειτ που περνει βαθεια τσιμπουκια...ολος στο λαρυγγι
πουστης εισαι ρε?
οχι βεβαια!απλα ειμαι ενας στρειτ που περνει βαθεια τσιμπουκια...ολος στο λαρυγγι
Το ψυχανεμίστηκαπρεπει να εισαι πολυ εξυπνος!!πως καταλαβες οτι ειμαι πουστης?μηπως εισαι απο αυτους που αναγγελουν τους καλεσμενους?χαρχαρχαρ....
Ξεκινώ σύστημα picker...θα γαμάω ανά 2 μέρες και δεν θα τραβάω μαλακία ενδιάμεσα......
Aν είσαι από 25 και πάνω και γαμάς ανά 2 μέρες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είσαι απόλυτα καλυμμένος με τη συχνότητα αυτή και δεν θα χρειάζεται να μαλακίζεσαι ποτέ.
αν ομως τραβας μαλακια τοτε σιγουρα εισαι μαλακας, αυτος ειναι ο ορισμος.
30+ είμαι....θα σου πω την επόμενη εβδομάδα....
Πίκερ άμα δεν έχουμε κάβλες, άμα δε μας σηκώνεται με τίποτα, να καθόμαστε σπίτι ή να πιέζουμε τον εαυτό μας να πάει στο μπουρδέλο; Αξίζει να πληρώσεις για ένα απλό τσιμπούκι;
Ευχαριστώ δάσκαλε, χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση. Να πηγαίνουμε όμως ακόμα και όταν ξέρουμε ότι δεν θα το ευχαριστηθούμε; Είναι μια κακή εμπειρία προτιμότερη της αποχής;
Καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι κακή όταν τελειώνει με εκσπερμάτιση και οργασμό! Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!
Αν δε γαμήσω καλά παθαίνω post coital tristesse. Πράγμα που με κάνει να φυλάω δυνάμεις και να πηγαίνω στις πουτάνες όταν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες.
Το σημαντικότερο είναι να μην τραβάς μαλακία αντί να πας να γαμήσεις.
Μαλακία δεν τραβάω ακόμα και αν περάσει 10ημερο άχυστος.
Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν τόσο καιρό. Γι' αυτό έχω βάλει τη συχνότητα στο "μέρα παρά μέρα". Ίσως πρέπει να ξαναβάλω το διαχωρισμό "μέρα παρά μέρα για τους νεότερους, κάθε τρίτη μέρα για τους γηραιότερους", όχι όμως πιο αραιά από αυτό γιατί μετά πέφτει κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας σεξ που είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες). Ο νόμος του Picker έχει εξάλλου κι έναν άλλο σκοπό: Να δείξει ότι ένας μοναχικός τύπος που δεν έχει γκόμενα μπορεί να γαμάει όσο και ένας δεσμευμένος ή παντρεμένος!
Καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι κακή όταν τελειώνει με εκσπερμάτιση και οργασμό! Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!
Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!