Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Piper, κλάσε μου τις τριχωτές αρχιδάρες μου, σε παρακαλώ.

Επισκέπτης
Ναι να επαναφέρεις την προηγούμενη βερζιόν. Είχες γράψει ότι οι μεγαλύτεροι πρέπει να παίρνουν βιάγκρα παραβλέποντας ότι δε μπορούν όλοι να παίρνουν τέτοια φάρμακα. Άλλωστε ο μέσος όρος είναι μέσος όρος. Δε γαμάνε όλοι οι παντρεμένοι 2 φορές την εβδομάδα.

Δεκτή η παρατήρηση φίλε. Ο νόμος του Picker είναι μία δεξαμενή σκέψης ανοιχτή σε ιδέες που μοναδικό σκοπό έχει το να ζήσουν οι μοναχικοί άντρες μία σεξουαλική ζωή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη σεξουαλική ζωή που ζουν οι κοινωνικοί, σχεσάκηδες, δεσμευμένοι και παντρεμένοι. Θα επαναφέρω τον διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας. Ο μέσος όρος συχνότητας σεξ για όλες τις ηλικίες παγκοσμίως είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες) όχι σε μία αλλά σε πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Θεωρώ ότι είναι ζήτημα τιμής και υπερηφάνειας για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη να βρίσκεται πάντα (έστω και λίγο) πάνω από τον μέσο όρο. Ο μέσος όρος ζωής για τους άντρες στην Ελλάδα είναι 78 χρόνια. Χωρίζω λοιπόν την ενήλικη ζωή ενός άντρα στα δύο και ορίζω σαν στόχο τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" για τις ηλικίες 18-48 και τη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα" για τις ηλικίες 48+. Είναι πιστεύω πολύ λογικές και εφικτές οι συχνότητες αυτές.

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεκτή η παρατήρηση φίλε. Ο νόμος του Picker είναι μία δεξαμενή σκέψης ανοιχτή σε ιδέες που μοναδικό σκοπό έχει το να ζήσουν οι μοναχικοί άντρες μία σεξουαλική ζωή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη σεξουαλική ζωή που ζουν οι κοινωνικοί, σχεσάκηδες, δεσμευμένοι και παντρεμένοι. Θα επαναφέρω τον διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας. Ο μέσος όρος συχνότητας σεξ για όλες τις ηλικίες παγκοσμίως είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες) όχι σε μία αλλά σε πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Θεωρώ ότι είναι ζήτημα τιμής και υπερηφάνειας για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη να βρίσκεται πάντα (έστω και λίγο) πάνω από τον μέσο όρο. Ο μέσος όρος ζωής για τους άντρες στην Ελλάδα είναι 78 χρόνια. Χωρίζω λοιπόν την ενήλικη ζωή ενός άντρα στα δύο και ορίζω σαν στόχο τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" για τις ηλικίες 18-48 και τη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα" για τις ηλικίες 48+. Είναι πιστεύω πολύ λογικές και εφικτές οι συχνότητες αυτές.

και οι κατω των 18? αυτοι να μαλακιζονται?

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δεν σε πιστεύω ρε φιλε! Είσαι απίστευτος!
Το μεγάλο σου επίτευγμα στην ζωή είναι ότι τον βάζεις σε μια που της τον βάζει οποιος έχει ένα δεκάρικο?
Ρε παπάρα , στο λεξικό κάτω από την λέξη Loser έχει την φωτογραφία σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με προλαβες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τραβάτε μαλακία τώρα που μπορείτε γιατί θα γεράσετε και τα χέρια σας δε θα μπορούν να κρατήσουν ούτε το κωλόχαρτο... :grin: :grin:

Ίσα ίσα όταν μεγαλώσουμε με το πάρκινσον θα την παίζουμε αυτόματα  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν δίνουμε καμία σημασία στον Πίκερ ! Γαμάμε όποτε γουστάρουμε
και οπου θέλουμε ! Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανένα ποιά γαμήσαμε
και αν μας ρωτήσει γκόμενα δεν απαντάμε !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαστε μαμάκηδες ,να λογοδοτούμε στις γυναικες !  :rockon:

Λαδάκη πως και δε γέμισες με ψωλές το θρεντ ακόμα;  :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
nick07 σε νιώθω αδερφέ  ;)
η επανάληψη της ίδιας διαδικασίας πολλές φορές με κάνει να νιώθω ανηδονία πράγμα που επηρρεάζει την στύση μου
ένας τρόπος αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος είναι η συνεχής εναλλαγή αντικειμένων , αλλά και πάλι η διαδικασία
παραμένει ακριβώς η ίδια , ακόμα και ο εμπλουτισμός των σεξουαλικών τεχνικών κάποια στιγμή κοραίνεται...
βέβαια ένα κίνητρο θα είναι πάντα τα στερητικά συμπτώματα (όταν αυτά εμφανιστούν) και η περιοδική διάταση της σπερμοκύστης με υγρό.

χαιρετώ ακλώνητο & αιρετικό πόρνο picker  ;)

Επισκέπτης
Δεν σε πιστεύω ρε φιλε! Είσαι απίστευτος!
Το μεγάλο σου επίτευγμα στην ζωή είναι ότι τον βάζεις σε μια που της τον βάζει οποιος έχει ένα δεκάρικο?
Ρε παπάρα , στο λεξικό κάτω από την λέξη Loser έχει την φωτογραφία σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τόσα ξέρεις, τόσα λες. Για κάνε μια γύρα και ρώτα πόσοι μπορούν να γαμάνε και να τελειώνουν πάντα στο Μεταξουργείο και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Το δε πόσοι άλλοι γαμάνε τις πουτάνες που γαμάω καθόλου δεν με ενδιαφέρει, χαίρομαι αφάνταστα που έχω τη δυνατότητα και την ικανότητα να τις γαμάω κι εγώ!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τόσα ξέρεις, τόσα λες. Για κάνε μια γύρα και ρώτα πόσοι μπορούν να γαμάνε και να τελειώνουν πάντα στο Μεταξουργείο και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Το δε πόσοι άλλοι γαμάνε τις πουτάνες που γαμάω καθόλου δεν με ενδιαφέρει, χαίρομαι αφάνταστα που έχω τη δυνατότητα και την ικανότητα να τις γαμάω κι εγώ!
ΜΕγάλο επιτευγμα να τελειώνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Ουτε γκόμενες δεν τα λένε αυτά! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΜΕγάλο επιτευγμα να τελειώνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Όντως, είναι μεγάλο επίτευγμα να τελειώνεις πάντα σε μπουρδέλο και συνήθως απαιτείται εμπειρία και ειδική ψυχολογία. Φέτος μέχρι τώρα έχω τελειώσει ακριβώς 100 φορές και μόνο 1 φορά δεν τελείωσα και αναγκάστηκα να δώσω δεύτερο 10-ρικο στο καπάκι. Ρώτα όποιον πάει Μεταξουργείο να σου πει πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό.

Επισκέπτης
nick07 σε νιώθω αδερφέ  ;)
η επανάληψη της ίδιας διαδικασίας πολλές φορές με κάνει να νιώθω ανηδονία πράγμα που επηρρεάζει την στύση μου
ένας τρόπος αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος είναι η συνεχής εναλλαγή αντικειμένων , αλλά και πάλι η διαδικασία
παραμένει ακριβώς η ίδια , ακόμα και ο εμπλουτισμός των σεξουαλικών τεχνικών κάποια στιγμή κοραίνεται...
βέβαια ένα κίνητρο θα είναι πάντα τα στερητικά συμπτώματα (όταν αυτά εμφανιστούν) και η περιοδική διάταση της σπερμοκύστης με υγρό.

Εκτός από το να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία, πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σε καυλώνει σε μια γυναίκα και να αρχίζεις πάντα μαζί της από εκεί. Εγώ, ας πούμε, έχω τεράστιο φετίχ με τα πόδια. Μου αρκεί ένα χάδι κι ένα φιλί σε ένα όμορφο και καθαρό πατουσάκι για να με κάνει πύραυλο. Τα υπόλοιπα μετά είναι απλά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όντως, είναι μεγάλο επίτευγμα να τελειώνεις πάντα σε μπουρδέλο και συνήθως απαιτείται εμπειρία και ειδική ψυχολογία. Φέτος μέχρι τώρα έχω τελειώσει ακριβώς 100 φορές και μόνο 1 φορά δεν τελείωσα και αναγκάστηκα να δώσω δεύτερο 10-ρικο στο καπάκι. Ρώτα όποιον πάει Μεταξουργείο να σου πει πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό.
Συγνωμη ,δεν ηξερα ...

Τι μαλακιες διαβαζουμε!!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
O Picker σε ηλικία 18 ετών (1996):

Συνημμένα

• Φωτογ.0378.jpg
    Φωτογ.0378.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom