Bill OldKostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Piper, κλάσε μου τις τριχωτές αρχιδάρες μου, σε παρακαλώ.
Ναι να επαναφέρεις την προηγούμενη βερζιόν. Είχες γράψει ότι οι μεγαλύτεροι πρέπει να παίρνουν βιάγκρα παραβλέποντας ότι δε μπορούν όλοι να παίρνουν τέτοια φάρμακα. Άλλωστε ο μέσος όρος είναι μέσος όρος. Δε γαμάνε όλοι οι παντρεμένοι 2 φορές την εβδομάδα.
Δεκτή η παρατήρηση φίλε. Ο νόμος του Picker είναι μία δεξαμενή σκέψης ανοιχτή σε ιδέες που μοναδικό σκοπό έχει το να ζήσουν οι μοναχικοί άντρες μία σεξουαλική ζωή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη σεξουαλική ζωή που ζουν οι κοινωνικοί, σχεσάκηδες, δεσμευμένοι και παντρεμένοι. Θα επαναφέρω τον διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας. Ο μέσος όρος συχνότητας σεξ για όλες τις ηλικίες παγκοσμίως είναι 2 φορές την εβδομάδα (κάθε 3,5 μέρες) όχι σε μία αλλά σε πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Θεωρώ ότι είναι ζήτημα τιμής και υπερηφάνειας για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη να βρίσκεται πάντα (έστω και λίγο) πάνω από τον μέσο όρο. Ο μέσος όρος ζωής για τους άντρες στην Ελλάδα είναι 78 χρόνια. Χωρίζω λοιπόν την ενήλικη ζωή ενός άντρα στα δύο και ορίζω σαν στόχο τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" για τις ηλικίες 18-48 και τη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα" για τις ηλικίες 48+. Είναι πιστεύω πολύ λογικές και εφικτές οι συχνότητες αυτές.
Με προλαβεςΔεν σε πιστεύω ρε φιλε! Είσαι απίστευτος!
Το μεγάλο σου επίτευγμα στην ζωή είναι ότι τον βάζεις σε μια που της τον βάζει οποιος έχει ένα δεκάρικο?
Ρε παπάρα , στο λεξικό κάτω από την λέξη Loser έχει την φωτογραφία σου.
Τραβάτε μαλακία τώρα που μπορείτε γιατί θα γεράσετε και τα χέρια σας δε θα μπορούν να κρατήσουν ούτε το κωλόχαρτο...
και οι κατω των 18? αυτοι να μαλακιζονται?
Δεν δίνουμε καμία σημασία στον Πίκερ ! Γαμάμε όποτε γουστάρουμε
και οπου θέλουμε ! Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανένα ποιά γαμήσαμε
και αν μας ρωτήσει γκόμενα δεν απαντάμε !
Δεν είμαστε μαμάκηδες ,να λογοδοτούμε στις γυναικες !
Δεν σε πιστεύω ρε φιλε! Είσαι απίστευτος!
Το μεγάλο σου επίτευγμα στην ζωή είναι ότι τον βάζεις σε μια που της τον βάζει οποιος έχει ένα δεκάρικο?
Ρε παπάρα , στο λεξικό κάτω από την λέξη Loser έχει την φωτογραφία σου.
ΜΕγάλο επιτευγμα να τελειώνειςΤόσα ξέρεις, τόσα λες. Για κάνε μια γύρα και ρώτα πόσοι μπορούν να γαμάνε και να τελειώνουν πάντα στο Μεταξουργείο και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Το δε πόσοι άλλοι γαμάνε τις πουτάνες που γαμάω καθόλου δεν με ενδιαφέρει, χαίρομαι αφάνταστα που έχω τη δυνατότητα και την ικανότητα να τις γαμάω κι εγώ!
ΜΕγάλο επιτευγμα να τελειώνεις
nick07 σε νιώθω αδερφέ ;)
η επανάληψη της ίδιας διαδικασίας πολλές φορές με κάνει να νιώθω ανηδονία πράγμα που επηρρεάζει την στύση μου
ένας τρόπος αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος είναι η συνεχής εναλλαγή αντικειμένων , αλλά και πάλι η διαδικασία
παραμένει ακριβώς η ίδια , ακόμα και ο εμπλουτισμός των σεξουαλικών τεχνικών κάποια στιγμή κοραίνεται...
βέβαια ένα κίνητρο θα είναι πάντα τα στερητικά συμπτώματα (όταν αυτά εμφανιστούν) και η περιοδική διάταση της σπερμοκύστης με υγρό.
Συγνωμη ,δεν ηξερα ...Όντως, είναι μεγάλο επίτευγμα να τελειώνεις πάντα σε μπουρδέλο και συνήθως απαιτείται εμπειρία και ειδική ψυχολογία. Φέτος μέχρι τώρα έχω τελειώσει ακριβώς 100 φορές και μόνο 1 φορά δεν τελείωσα και αναγκάστηκα να δώσω δεύτερο 10-ρικο στο καπάκι. Ρώτα όποιον πάει Μεταξουργείο να σου πει πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό.
Ετσι εξηγουνται πολλά!O Picker σε ηλικία 18 ετών (1996):
Τα καυλόσπυρα τα έχεις σβήσει με photoshop?O Picker σε ηλικία 18 ετών (1996):
Σαν την τζοντυ φοστερ ειναι στην σιωπη των αμνων(σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα)ξεροχυνωO Picker σε ηλικία 18 ετών (1996):