Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
πικερ τι γνωμη εχεις για αυτους που κανουν ζιγκολικια?
Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τα σβήνει ώστε το thread να θυμίζει chat.Τα μηνυματα του πικερ ποιος τα σβηνει???
Ακριβώς. Εδώ λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα. Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι τρολλάρω ασυστόλως. Ε λοιπόν είναι βλακεία να μένουν οι τρολιές και κάποιοι ανόητοι να τις παίρνουν στα σοβαρά.
Είναι δυσδιάκριτη η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του τρολαρίσματος και της πραγματικής σκέψης σου.Ακριβώς. Εδώ λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα. Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι τρολλάρω ασυστόλως. Ε λοιπόν είναι βλακεία να μένουν οι τρολιές και κάποιοι ανόητοι να τις παίρνουν στα σοβαρά.
Ναι, το ίδιο λέμε.Η βάση του τρολαρίσματος είναι η πραγματική μου σκέψη. Όμως την επεκτείνω σε βαθμό τρολαρίσματος. :-*
pickerάκο νομιζω ότι η φιλοσοφία σου μπάζει απο παντού ...
μόλις μου έφεραν μια ηλεκτρική κουβέρτα
η οποια μου αποφέρει ηδονή όση με 10 ψυχαναγκαστικές αγχωμένες ταχυεκσπερματίσεις στο μετάξι ...
για φαντάσου ...
άλλος να πινει το κρασάκι του χουχουλιάζοντας με την ηλεκτρική κουβέρτα και άλλος να πλευριτώνει μεσα στο ψύχος για μια ταχυεκσπερμάτιση σε μη δεκτικό ανθρώπινο κρέας ...χωρίς να φτάνει φυσικά την ποσοτητα των ευφοριστικών οπιοειδών του πρώτου
Σε μη δεκτικο; Ολες οι περιπτώσεις που σου ετυχαν λοιπον και σενα ηταν μη δεκτικες; φολες στη καθομιλουμενη; Και όχι μονο αυτό αλλα συμπεραίνεις ότι το ιδιο ισχυει και για ολους ανεξαιρετως τους πορνοπελατες; Προσωπικα μου εχει τυχει ένα 10 % της περιπτωσης που περιγραφεις. Ειχα όμως 5-6 στανταρ και εκανα επαναληπτικες επισκεψεις εκει κυριως συν τις οποιες δοκιμες και αλλου. Και πραγματι οι φολες με στεναχωρουσαν,με εριχναν και μου δημιουργουσαν αισθημα κενου. Οι πετυχημένες συνευρέσεις όμως που ηταν και η συντριπτικη πλειοψηφια μου χαριζαν και μου χαριζουν ευφορια,χαρα,ικανοποιηση, χαλαρωση, ευεξια,ψυχαγωγια. Πως λοιπον λες ότι όλα είναι ατμος και ματαια; Και σιγουρα μεσω αυτου εξελιγχθηκα σαν ανθρωπος με τις εμπειριες και τις συγκινησεις που μου προσφεραν. Ειμαι ευγωμων γι αυτό.pickerάκο νομιζω ότι η φιλοσοφία σου μπάζει απο παντού ...
μόλις μου έφεραν μια ηλεκτρική κουβέρτα
η οποια μου αποφέρει ηδονή όση με 10 ψυχαναγκαστικές αγχωμένες ταχυεκσπερματίσεις στο μετάξι ...
για φαντάσου ...
άλλος να πινει το κρασάκι του χουχουλιάζοντας με την ηλεκτρική κουβέρτα και άλλος να πλευριτώνει μεσα στο ψύχος για μια ταχυεκσπερμάτιση σε μη δεκτικό ανθρώπινο κρέας ...χωρίς να φτάνει φυσικά την ποσοτητα των ευφοριστικών οπιοειδών του πρώτου
Ετσι.Το εχουμε πληρωσει με κοπο και χρημα Γιωργο,θελει ψαξιμο και περπατημα το σπορ.πολλοι παντα στον αγοραιο ερωτα εχουμε και καλες καταθεσεις και κακες εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο απο το σπορ
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Θα συμφωνήσω στα παραπάνω,υπάρχει όμως μία ανασταλτική παράμετρος για να βιώσεις την απόλυτη ηδονή:όσο καλά και να περάσεις με μια επαγγελματία,θα σε τρώει το σαράκι ότι είναι πληρωμένο και δεν το κατάφερες επειδή είσαι αρχιδάτος,υπάρχει κάποιος άλλος που το απολαμβάνει τζάμπα...Σε μη δεκτικο; Ολες οι περιπτώσεις που σου ετυχαν λοιπον και σενα ηταν μη δεκτικες; φολες στη καθομιλουμενη; Και όχι μονο αυτό αλλα συμπεραίνεις ότι το ιδιο ισχυει και για ολους ανεξαιρετως τους πορνοπελατες; Προσωπικα μου εχει τυχει ένα 10 % της περιπτωσης που περιγραφεις. Ειχα όμως 5-6 στανταρ και εκανα επαναληπτικες επισκεψεις εκει κυριως συν τις οποιες δοκιμες και αλλου. Και πραγματι οι φολες με στεναχωρουσαν,με εριχναν και μου δημιουργουσαν αισθημα κενου. Οι πετυχημένες συνευρέσεις όμως που ηταν και η συντριπτικη πλειοψηφια μου χαριζαν και μου χαριζουν ευφορια,χαρα,ικανοποιηση, χαλαρωση, ευεξια,ψυχαγωγια. Πως λοιπον λες ότι όλα είναι ατμος και ματαια; Και σιγουρα μεσω αυτου εξελιγχθηκα σαν ανθρωπος με τις εμπειριες και τις συγκινησεις που μου προσφεραν. Ειμαι ευγωμων γι αυτό.
Ποτε δεν ειχα τετοια θεματα να με απασχολουν. Πιστευω ότι ειναι στο χερι της κοπελας και του χαρακτηρα της ειτε να σε κανει να αισθανθείς υπεροχα και να κανεις ερωτα ειτε με τη συμπεριφορά της να σου δειξει ότι εισαι ανεπιθύμητος και δε σας συνδεει τιποτα αλλο παρα τα λιγα λεπτα που θα κατσεις στο δωματιο και να αισθανθείς χαλια.Παραλληλα εχω και ένα μπαζο που οποτε της στελνω μηνυμα ερχεται τρεχοντας.Εκει πραγματι δε πληρωνω τιποτα,αλλα ηταν δυνατον να αρκεστω σ αυτό;Και στη Ροδο που πηγα σε ξενοδοχειο πανω στη θαλασσα και εδινα 60 ευρω την ημερα,περασα αξέχαστα.Θα ηθελα να ειχα και εκει σπιτι εκτος από το εξοχικο μου και να πηγαινω κάθε χρονο.Δεν εχω όμως,αρκεστηκα στο ξενοδοχειο και περασα υπεροχα οσο διηρκησε.Θα εχανα οσα εζησα στον αγοραιο ερωτα επειδή οι γυναικες που πηγα δεν ηταν αποκλειστικα δικες μου;Δεν ειχα αυτή τη ψευδαισθηση.Ισως λογω σωματος όπως μου ελεγαν και χημείας,συνηθως περναγα καλα.Υπηρχαν και λιγες περιπτώσεις φολας.Και βιωνοντας αυτό καταλαβαίνω τη πικρια ορισμένων.Ειναι ασχημο συναισθημα.Θα συμφωνήσω στα παραπάνω,υπάρχει όμως μία ανασταλτική παράμετρος για να βιώσεις την απόλυτη ηδονή:όσο καλά και να περάσεις με μια επαγγελματία,θα σε τρώει το σαράκι ότι είναι πληρωμένο και δεν το κατάφερες επειδή είσαι αρχιδάτος,υπάρχει κάποιος άλλος που το απολαμβάνει τζάμπα...
Το sex είναι ένα μέσον για την ολοκλήρωση ή την ανάπτυξη μιας σχέσης δυο ανθρώπων.
Όταν είναι πληρωμένο sex, τότε παύει να είναι μέσον και γίνεται αυτοσκοπός, οπότε εμφανίζονται κάποια ψυχολογικά αδιέξοδα, που είτε σου στοιχίζουν, είτε τα ξεπερνάς.