Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ τι γνωμη εχεις για αυτους που κανουν ζιγκολικια?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα μηνυματα του πικερ ποιος τα σβηνει??? :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ακριβώς. Εδώ λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα. Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι τρολλάρω ασυστόλως. Ε λοιπόν είναι βλακεία να μένουν οι τρολιές και κάποιοι ανόητοι να τις παίρνουν στα σοβαρά.  :rolleyes:

ακόμα μια αντίφαση ...

λες ρε picker να είσαι top class πανηδονιστής και εδω μέσα να παριστάνεις τον ζαβό για να διασκεδάζεις ???

πλάκα θα είχε αυτο

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ακριβώς. Εδώ λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα. Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι τρολλάρω ασυστόλως. Ε λοιπόν είναι βλακεία να μένουν οι τρολιές και κάποιοι ανόητοι να τις παίρνουν στα σοβαρά.  :rolleyes:
Είναι δυσδιάκριτη η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του τρολαρίσματος και της πραγματικής σκέψης σου.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
pickerάκο νομιζω ότι η φιλοσοφία σου μπάζει απο παντού ...

μόλις μου έφεραν μια ηλεκτρική κουβέρτα
η οποια μου αποφέρει ηδονή όση με 10 ψυχαναγκαστικές αγχωμένες ταχυεκσπερματίσεις στο μετάξι ...

για φαντάσου ...

άλλος να πινει το κρασάκι του χουχουλιάζοντας με την ηλεκτρική κουβέρτα και άλλος να πλευριτώνει μεσα στο ψύχος για μια ταχυεκσπερμάτιση σε μη δεκτικό ανθρώπινο κρέας ...χωρίς να φτάνει φυσικά την ποσοτητα των ευφοριστικών οπιοειδών του πρώτου  :)  :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

η οποια μου αποφέρει ηδονή όση με 10 ψυχαναγκαστικές αγχωμένες ταχυεκσπερματίσεις στο μετάξι ...

για φαντάσου ...

άλλος να πινει το κρασάκι του χουχουλιάζοντας με την ηλεκτρική κουβέρτα και άλλος να πλευριτώνει μεσα στο ψύχος για μια ταχυεκσπερμάτιση σε μη δεκτικό ανθρώπινο κρέας ...χωρίς να φτάνει φυσικά την ποσοτητα των ευφοριστικών οπιοειδών του πρώτου  :)  :2funny: :2funny:

Ναι αλλα και εσυ εχεις γραψει κριτικες-υμνους στον αγοραιο ερωτα του Μεταξουργειου.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

για φαντάσου ...

άλλος να πινει το κρασάκι του χουχουλιάζοντας με την ηλεκτρική κουβέρτα και άλλος να πλευριτώνει μεσα στο ψύχος για μια ταχυεκσπερμάτιση σε μη δεκτικό ανθρώπινο κρέας ...χωρίς να φτάνει φυσικά την ποσοτητα των ευφοριστικών οπιοειδών του πρώτου  :)  :2funny: :2funny:
Σε μη δεκτικο; Ολες οι περιπτώσεις που σου ετυχαν λοιπον και σενα ηταν μη δεκτικες; φολες στη καθομιλουμενη; Και όχι μονο αυτό αλλα συμπεραίνεις ότι το ιδιο ισχυει και για ολους ανεξαιρετως τους πορνοπελατες; Προσωπικα μου εχει τυχει ένα 10 % της περιπτωσης που περιγραφεις. Ειχα όμως 5-6 στανταρ και εκανα επαναληπτικες επισκεψεις εκει κυριως συν τις οποιες δοκιμες και αλλου. Και πραγματι οι φολες με στεναχωρουσαν,με εριχναν και μου δημιουργουσαν αισθημα κενου. Οι πετυχημένες συνευρέσεις όμως που ηταν και η συντριπτικη πλειοψηφια μου χαριζαν και μου χαριζουν ευφορια,χαρα,ικανοποιηση, χαλαρωση, ευεξια,ψυχαγωγια. Πως λοιπον λες ότι όλα είναι ατμος και ματαια; Και σιγουρα μεσω αυτου εξελιγχθηκα σαν ανθρωπος με τις εμπειριες και τις συγκινησεις που μου προσφεραν. Ειμαι ευγωμων γι αυτό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλοι παντα στον αγοραιο ερωτα εχουμε και καλες   καταθεσεις και κακες εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο απο το σπορ  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
πολλοι παντα στον αγοραιο ερωτα εχουμε και καλες   καταθεσεις και κακες εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο απο το σπορ  
Ετσι.Το εχουμε πληρωσει με κοπο και χρημα Γιωργο,θελει ψαξιμο και περπατημα το σπορ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδάκια δεν ξέρω τι λέτε ...εγω βάζω λίγο ημιγλυκο οινο βάζω ηλεκτρική κουβερτούλα και λίγη softcore πορνογραφική τέχνη στο πισί και είμαι κομπλέ !  :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ θελω τη γνωμη σου για κατι.

Επισκέπτης
Πικερ ειδες ποστ ο φιλος σου:

Υπάγω προς βιοπορισμόν!

skoupidia-astegos.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.756
Πόντοι
10.686
Σε μη δεκτικο; Ολες οι περιπτώσεις που σου ετυχαν λοιπον και σενα ηταν μη δεκτικες; φολες στη καθομιλουμενη; Και όχι μονο αυτό αλλα συμπεραίνεις ότι το ιδιο ισχυει και για ολους ανεξαιρετως τους πορνοπελατες; Προσωπικα μου εχει τυχει ένα 10 % της περιπτωσης που περιγραφεις. Ειχα όμως 5-6 στανταρ και εκανα επαναληπτικες επισκεψεις εκει κυριως συν τις οποιες δοκιμες και αλλου. Και πραγματι οι φολες με στεναχωρουσαν,με εριχναν και μου δημιουργουσαν αισθημα κενου. Οι πετυχημένες συνευρέσεις όμως που ηταν και η συντριπτικη πλειοψηφια μου χαριζαν και μου χαριζουν ευφορια,χαρα,ικανοποιηση, χαλαρωση, ευεξια,ψυχαγωγια. Πως λοιπον λες ότι όλα είναι ατμος και ματαια; Και σιγουρα μεσω αυτου εξελιγχθηκα σαν ανθρωπος με τις εμπειριες και τις συγκινησεις που μου προσφεραν. Ειμαι ευγωμων γι αυτό.
Θα συμφωνήσω στα παραπάνω,υπάρχει όμως μία ανασταλτική παράμετρος για να βιώσεις την απόλυτη ηδονή:όσο καλά και να περάσεις με μια επαγγελματία,θα σε τρώει το σαράκι ότι είναι πληρωμένο και δεν το  κατάφερες επειδή είσαι αρχιδάτος,υπάρχει κάποιος άλλος που το απολαμβάνει τζάμπα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα συμφωνήσω στα παραπάνω,υπάρχει όμως μία ανασταλτική παράμετρος για να βιώσεις την απόλυτη ηδονή:όσο καλά και να περάσεις με μια επαγγελματία,θα σε τρώει το σαράκι ότι είναι πληρωμένο και δεν το  κατάφερες επειδή είσαι αρχιδάτος,υπάρχει κάποιος άλλος που το απολαμβάνει τζάμπα...
Ποτε δεν ειχα τετοια θεματα να με απασχολουν. Πιστευω ότι ειναι στο χερι της κοπελας και του χαρακτηρα της ειτε να σε κανει να αισθανθείς υπεροχα και να κανεις ερωτα ειτε με τη συμπεριφορά της να σου δειξει ότι εισαι ανεπιθύμητος και δε σας συνδεει τιποτα αλλο παρα τα λιγα λεπτα που θα κατσεις στο δωματιο και να αισθανθείς χαλια.Παραλληλα εχω και ένα μπαζο που οποτε της στελνω μηνυμα ερχεται τρεχοντας.Εκει πραγματι δε πληρωνω τιποτα,αλλα ηταν δυνατον να αρκεστω σ αυτό;Και στη Ροδο που πηγα σε ξενοδοχειο πανω στη θαλασσα και εδινα 60 ευρω την ημερα,περασα αξέχαστα.Θα ηθελα να ειχα και εκει σπιτι εκτος από το εξοχικο μου και να πηγαινω κάθε χρονο.Δεν εχω όμως,αρκεστηκα στο ξενοδοχειο και περασα υπεροχα οσο διηρκησε.Θα εχανα οσα εζησα στον αγοραιο ερωτα επειδή οι γυναικες που πηγα δεν ηταν αποκλειστικα δικες μου;Δεν ειχα αυτή τη ψευδαισθηση.Ισως λογω σωματος όπως μου ελεγαν και χημείας,συνηθως περναγα καλα.Υπηρχαν και λιγες περιπτώσεις φολας.Και βιωνοντας αυτό καταλαβαίνω τη πικρια ορισμένων.Ειναι ασχημο συναισθημα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το sex είναι ένα μέσον για την ολοκλήρωση ή την ανάπτυξη μιας σχέσης δυο ανθρώπων.
Όταν είναι πληρωμένο sex, τότε παύει να είναι μέσον και γίνεται αυτοσκοπός, οπότε εμφανίζονται κάποια ψυχολογικά αδιέξοδα, που είτε σου στοιχίζουν, είτε τα ξεπερνάς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Το sex είναι ένα μέσον για την ολοκλήρωση ή την ανάπτυξη μιας σχέσης δυο ανθρώπων.
Όταν είναι πληρωμένο sex, τότε παύει να είναι μέσον και γίνεται αυτοσκοπός, οπότε εμφανίζονται κάποια ψυχολογικά αδιέξοδα, που είτε σου στοιχίζουν, είτε τα ξεπερνάς.

Υπάρχει και η ενδιάμεση κατάσταση, του θέλει και δεν θέλει
( αμφιθυμία ).
Πιο συχνό είναι κάποιος ή κάποια,  να
θέλει και , ταυτόχρονα, να μη θέλει κάτι,
παρά να πάρει μια οριστική απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom