Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιπλέον στη φωτό αυτή, που ο Πίκερ είχε μακριά μαλιά τότε

είναι μεγάλη η ομοιότητά του με τη Ντεμι Μουρ ! :2funny: :2funny:

Demi-Moore-Pictures.jpg

Παράθεση από: Picker link=topic=144885.msg6943504#msg6943504 date=1461959043
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Έχεις γαμήσει πολλές παντρεμένες ανύπαντρος ;;;;;;
Εγώ πριν παντρευτώ δεν είχα γαμήσει καμία.

Ως παντρεμένος όμως, ειδικά με παιδιά, γαμάς εύκολα παντρεμένες.
Όταν πηγαίνω και τα δύο παιδιά , μόνος μου, σε παιδότοπο, είναι το καλύτερό μου.
Τρελή απόδοση !!!!!!

Δεν εχω ασχοληθεί καθολου με αυτό τον τομεα. Πως γινεται το παιχνιδι?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Παράθεση από: Picker link=topic=144885.msg6943504#msg6943504 date=1461959043
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος έχει σκελετό unisex

Όπως το άρωμα CK του Calvin Klein ! :2funny: :2funny:

66c5041f8113d98ffbaec261e72263eb.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κι έτσι υπάρχει περίπτωση να τη φας ;
Από τη μαλακία θα πεθάνεις, θα σε βρουν μπροστά σε pc που έπαιζε τσόντα
να τα έχεις κακαρώσει με το Π στο Χ και κατεβασμένα τα παντελόνια.
[size=14pt]
Μία γυναίκα που θα της καρφώσει κάποιος ότι ο άνδρας της την κερατώνει
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,[/size]
[size=17pt]ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΙ. !!![/size]

Στο υπογράφω αυτό και αν το αμφισβητείς, δοκίμασέ το !!!!!!

Αυτα που λεει ο Πικερ πρεπει να πασχει καποιος απο Ασπεργερ για να τα εφαρμοσει. Οι γυναικες, αν εξετασουμε το θεμα απο τη σκοπια της εξελικτικης ψυχολογιας, επιλεγουν εναντια σε τετοια γονιδια. Δεν επιλεγουν για εραστη αυτον που θα ερθει και θα τους πει ξερα "θες να γινεις το κοριτσι μου;". Αυτος τους φαινεται παραξενος... Οι πασχοντες απο Asperger's-Autism Spectrum Disorder μονο ετσι μπορουν να εκφραστουν. Οι γυναικες επιλεγουν για εραστη αυτον που θα τις παιξει, που ξερει να φλερταρει. Οδηγουν την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους στην αντιθετη κατευθυνση.

Το ιδιο ισχυει και για τις παντρεμενες. Θελουν τον αντρα ισχυρο. Να μπορει να κατακτησει αλλες κλασατες γυναικες. Συχνα "μετρανε" τις αλλες γυναικες και σκεφτονται αν θα μπορουσε να τις ριξει ο αντρας τους. Αλλα θελουν να το κανει με τροπο. Αν δε μπορει να το κανει με τροπο θεωρουν οτι απετυχε στο παιχνιδι που τον θελουν ικανο να παιξει (οχι τοσο τραγικα ομως οσο με το να γινει πρωην εραστης κ πρωην ισχυρος).

Τα γονιδια που αρεσουν στον Πικερ δεν πολλαπλασιαζονται μεσα απο τη γυναικεια επιλογη και την ισοτητα. Αλλα μεσα απο την ανδρικη επιβολη πανω στη γυναικα. Η φεουδαρχικη πατριαρχια ειναι το συστημα που θα ταιριαζε περισσοτερο στις αντιληψεις του. Εκει που ο γαμος ειναι εμπορικη συναλλαγη αναμεσα στον πατερα και το γαμπρο. Χωρις να εχει η γνωμη η νυφη. Μονο εκει Πικερ δεν εχει καμια σημασια αν εχεις Ασπεργερ, αν εισαι ανικανος να παιξεις το γυναικειο παιχνιδι του φλερτ (καμακιου) και της υποκρισιας. Εκει ο αντρας γινεται περιζητητος οταν ειναι ικανος να αυγατεψει την περιουσια. Και απο εκει προερχονται τα παραδοσιακα προτυπα ανδρισμου.

Καποιοι επιστημονες μαλιστα αποδιδουν στην πατριαρχια την αυξηση των μαθηματικων μυαλων στον πληθυσμο και την ανοδο των επιστημων.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Αυτα που λεει ο Πικερ πρεπει να πασχει καποιος απο Ασπεργερ για να τα εφαρμοσει. Οι γυναικες, αν εξετασουμε το θεμα απο τη σκοπια της εξελικτικης ψυχολογιας, επιλεγουν εναντια σε τετοια γονιδια. Δεν επιλεγουν για εραστη αυτον που θα ερθει και θα τους πει ξερα "θες να γινεις το κοριτσι μου;". Αυτος τους φαινεται παραξενος... Οι πασχοντες απο Asperger's-Autism Spectrum Disorder μονο ετσι μπορουν να εκφραστουν. Οι γυναικες επιλεγουν για εραστη αυτον που θα τις παιξει, που ξερει να φλερταρει. Οδηγουν την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους στην αντιθετη κατευθυνση.

Το ιδιο ισχυει και για τις παντρεμενες. Θελουν τον αντρα ισχυρο. Να μπορει να κατακτησει αλλες κλασατες γυναικες. Συχνα "μετρανε" τις αλλες γυναικες και σκεφτονται αν θα μπορουσε να τις ριξει ο αντρας τους. Αλλα θελουν να το κανει με τροπο. Αν δε μπορει να το κανει με τροπο θεωρουν οτι απετυχε στο παιχνιδι που τον θελουν ικανο να παιξει (οχι τοσο τραγικα ομως οσο με το να γινει πρωην εραστης κ πρωην ισχυρος).

Τα γονιδια που αρεσουν στον Πικερ δεν πολλαπλασιαζονται μεσα απο τη γυναικεια επιλογη και την ισοτητα. Αλλα μεσα απο την ανδρικη επιβολη πανω στη γυναικα. Η φεουδαρχικη πατριαρχια ειναι το συστημα που θα ταιριαζε περισσοτερο στις αντιληψεις του. Εκει που ο γαμος ειναι εμπορικη συναλλαγη αναμεσα στον πατερα και το γαμπρο. Χωρις να εχει η γνωμη η νυφη. Μονο εκει Πικερ δεν εχει καμια σημασια αν εχεις Ασπεργερ, αν εισαι ανικανος να παιξεις το γυναικειο παιχνιδι του φλερτ (καμακιου) και της υποκρισιας. Εκει ο αντρας γινεται περιζητητος οταν ειναι ικανος να αυγατεψει την περιουσια. Και απο εκει προερχονται τα παραδοσιακα προτυπα ανδρισμου.

Καποιοι επιστημονες μαλιστα αποδιδουν στην πατριαρχια την αυξηση των μαθηματικων μυαλων στον πληθυσμο και την ανοδο των επιστημων.

εχεις χασει το παιχνιδι απο την αρχη πετοντας το μπαλακι στις γυναικες δεν κανουν κουμαντο οι γυναικες οι αντρες κανουν κουμαντο οι αντρες γαμιαδες-βιαστες μεχρι να το καταλαβεις αυτο προσκυνα γυναικες ειχες πει πριν κατι σωστο οτι η γυναικα θελει τον αντρα γαμια αυτο αναιρει οτι ελεγες

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Διότι αυτός ειναι πρέπει να ειναι σύγχρονος Ευρωπαίος!!!! :kneel: :kneel: :kneel:

οι ευρωπαιοι ειναι για σενα παραδειγμα? εγω τους θεωρω πουσταρες ξεκολιασμενες ειμαι πιο κοντα σε βορεια κορεα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εχεις χασει το παιχνιδι απο την αρχη πετοντας το μπαλακι στις γυναικες δεν κανουν κουμαντο οι γυναικες οι αντρες κανουν κουμαντο οι αντρες γαμιαδες-βιαστες μεχρι να το καταλαβεις αυτο προσκυνα γυναικες ειχες πει πριν κατι σωστο οτι η γυναικα θελει τον αντρα γαμια αυτο αναιρει οτι ελεγες
Η αναλυση ειναι επιστημονικη και δεν ενδεικνυεται για τυπικη αναγνωση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι σωστή η ανάλυσή σου Duke Nukem. Εγώ είμαι αρσενικό από άλλη εποχή και κατά βάθος πολύ πιο φαλλοκράτης από άτομα όπως ο zeljko που το παίζουν σκληροί δεξιοί. Ευχαριστώ τουλάχιστον που καταλαβαίνεις ότι η ιδεολογία μου δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά - γιατί κι αυτό το έχω ακούσει. Ο zeljko και οι όμοιοί του παίζουν απόλυτα το παιχνίδι των γυναικών για να γαμήσουν, ενώ εγώ είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής από αυτά που είχαν λόγο σπαθί και φορούσαν παντελόνια. Η ιδεολογία μου είναι καθαρά αντιδραστική προς την ισότητα των δύο φύλων αλλά ταυτόχρονα σέβεται το θηλυκό, από το οποίο όμως απαιτεί να αποδέχεται την κατωτερότητά του.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι ευρωπαιοι ειναι για σενα παραδειγμα? εγω τους θεωρω πουσταρες ξεκολιασμενες ειμαι πιο κοντα σε βορεια κορεα

προσεχε πως μιλας για τα αδερφια μου τους αγγλους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σαν φαντάζομαι σε ρόλο "Παπά" .........

στο "γάμο" του Πίκη .... στην Πλατεία ..........

Σκηνικό που μου είχαν διηγηθεί παλιοί !!!!!!!!
Τότε δεν είχαμε γίνει "μοντέρνα" κοινωνία, προοδευτική και "πολιτικά ορθή"
και ένας γάμος χαζού με πουτάνα κυριακή μεσημέρι ......

ήταν ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία !!!!!!!!

Καποτε στα χωρια βαζανε και τρικλοποδια στον κουτσαβλο και γελαγανε! Ειχε πλακα στα καφενεια με τους αναπηρους και τους βλαμμενους στο μυαλο! Τωρα σου λενε πρεπει να τους φτιαχνεις ραμπες, να τους σεβεσαι, να ειναι φαρδια τα πεζοδρομια και χιλιες δυο μαλακιες!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είναι σωστή η ανάλυσή σου Duke Nukem. Εγώ είμαι αρσενικό από άλλη εποχή και κατά βάθος πολύ πιο φαλλοκράτης από άτομα όπως ο zeljko που το παίζουν σκληροί δεξιοί. Ευχαριστώ τουλάχιστον που καταλαβαίνεις ότι η ιδεολογία μου δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά - γιατί κι αυτό το έχω ακούσει. Ο zeljko και οι όμοιοί του παίζουν απόλυτα το παιχνίδι των γυναικών για να γαμήσουν, ενώ εγώ είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής από αυτά που είχαν λόγο σπαθί και φορούσαν παντελόνια. Η ιδεολογία μου είναι καθαρά αντιδραστική προς την ισότητα των δύο φύλων αλλά ταυτόχρονα σέβεται το θηλυκό, από το οποίο όμως απαιτεί να αποδέχεται την κατωτερότητά του.

Ουτε με τον φιλελευθερισμο εχει καμια σχεση η ιδεολογια σου. Ελπιζω να σε βοηθησα να αντιληφθεις τις αντιφασεις σου.

Καποια ατομα σαν εσενα υιοθετουν σαν προτυπο τους Σαμουραι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είναι σωστή η ανάλυσή σου Duke Nukem. Εγώ είμαι αρσενικό από άλλη εποχή και κατά βάθος πολύ πιο φαλλοκράτης από άτομα όπως ο zeljko που το παίζουν σκληροί δεξιοί.

Φαλλοκράτης που δεν ενδιαφέρεται για τις καριόλες που κερατώνουν .......

αλλά ενδιαφέρεται μόνο για ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ και τις κερατώνουν οι άντρες τους.

Περισσότερο μουνοζήτουλας φαίνεσαι.

Αρκεί και που λες ότι θα ... έπαιρνες τη γυναίκα άλλου !!!!!!1
ΑΝ ΜΙΑ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΖΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝ ΕΣΥ !!!!!!!

Κάτι σαν τις ύαινες, που τρώνε τα αποφάγια των λεόντων ......

Είσαι Ύαινα του μουνιού Πίκερ !!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Πικεράκο , να βάλω το βίντεο

που έχεις φτιάξει για την Κορίνα ;

Αυτό που ειναι στο γιουτιουμπ ;

Το έχω βρει, αλλά επειδή σέβομαι τα προσωπικά σου δεδομένα
αλλά και σέβομαι το συναισθηματικό σου κόσμο δεν το πόσταρα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καποτε στα χωρια βαζανε και τρικλοποδια στον κουτσαβλο και γελαγανε! Ειχε πλακα στα καφενεια με τους αναπηρους και τους βλαμμενους στο μυαλο! Τωρα σου λενε πρεπει να τους φτιαχνεις ραμπες, να τους σεβεσαι, να ειναι φαρδια τα πεζοδρομια και χιλιες δυο μαλακιες!

Σε κάποιο αρβανιτοχώρι είχα ακούσει μια ωραια ιστορία.
Πουστάκια της περιοχής ....... τα σπάσαν στο ξύλο και επειδή έπαιζε ένα ψαράδικο εκεί κοντά,
αγόρασαν ψάρια και τους τα έβαλαν στον κώλο.

Αντρίκια ελλάδα τότε.

Όσοι ψάχνονται με τον κώλο τους,
να τους βάλουν ένα σαυρίδι να δουν αν τους .... αρέσει !!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο φιλελευθερισμός είναι απαραίτητος γιατί είναι το μόνο πολιτικό σύστημα που επιτρέπει την πορνεία. Σε μια φαλλοκρατική κοινωνία όπου οι συμφωνίες για τις γυναίκες θα γίνονταν μεταξύ αντρών, δεν θα είχα ανάγκη τον φιλελευθερισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom