Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχω χυσει μεσα σε υγροσαπουνο για εκδικηση.
Δυστυχώς οχι :S
Ηταν διορισμενος στην Νομαρχια
και οι γονεις επιδοτούμενοι αγροτες
Εμεις πληρώνουμε τα δωράκια
Διπλο το κακο
Μύστη μου προσεχε μην σε εκδικηθούν οι μπορδελιάρηδες
που πλύθηκαν με τα φλόκια σου
Ποια τιμωρια προτεινεις για τον Duke Nukem?
Αρχικά να μας πει ημερομηνια και τσαρδι
Αν και πασιφιστης μπουρδελιαρης θα προτεινω στοματικο ερωτα (η συνταγη γραφει 3 φορες τη μερα) σε χοντρες πουτανες Αυγουστο μηνα μεχρι οργασμου στο στομα του Δουκα.Βεβαια αυτο για καποιους μπορει να ειναι και απολαυση.....
Για σκεφτειτε: Φταιω εγω ή φταιτε εσεις που εμπιστευεστε για την προσωπικη σας υγιεινη κατι που ειναι εκτεθιμενο σε χιλιαδες ανωμαλους;
εγω εχω δικα μου μαντηλακια δεν πλενομαι με το σαπουνι
Μην επιμενεις και μη το τραβας άλλο.Η αυτοδιαγνωση περι ανωμαλίας αρκει.Οταν χρησιμοποιώ το κρεμοσαπουνο περιμενω ότι καλη τη πιστει θα γινει ορθη χρηση και από τους προηγουμενους.Οπως όταν χρησιμοποιει κανεις μια δημοσια τουαλετα.Το γραφει κιολας.Αφηνετε τον χωρο όπως θα επιθυμούσατε να τον βρειτε εσεις.Και μια και ανεφερες αυτό,μου θυμισες στο στρατο έναν που περηφανευοταν ότι όταν τελειωνε στο μπουρδελο,πριν αποχωρησει αφηνε κρεμασμενο το χρησιμοποιημενο προφυλακτικο αντι να το πεταξει στον καδο.Εκεινος όμως ηταν πουστης,πηγαινε και με αντρες όπως ελεγε.Ανωμαλια στο τετραγωνο.Μηπως εισαι και συ ετοιμος να κανεις καποια ανακοινωση η περιορίζεσαι σε αυτην την ανωμαλια και μονο;Αυτοι που πλενονται αν δουν ενα υγροσαπουνο στο δρομο σφραγισμενο θα σιχαθουν δεν θα το παρουν.
Νεαρχε Κουκη με αυτα που εγραψες με εκανες να θυμωσω. Και ξερεις με ποιο τροπο θα ξεσπασω το θυμο μου ετσι;
Παντως δεν ειμαι ο μονος που εχει τη συγκεκριμενη αντικοινωνικη συνηθεια. Αναλογιστειτε ποσοι ειναι αυτοι που προσπαθουν υπουλα να χυσουν μεσα στην πουτανα τρυπωντας ή βγαζοντας το προφυλακτικα. Μια αντικοινωνικη πραξη με πολυ μεγαλο ρισκο να γινεις αντιληπτος. Πολλαπλασιαστε τον αριθμο τους τουλαχιστον με το 10 για να βρειτε ποσοι θα εκαναν μια αναλογη πραξη με μηδενικο ενδεχομενο να τους ανακαλυψουν.