Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Piker γιατι δε βρισκεις μια καλυτερη δουλεια με 800 ευρο και προτιμας τηλεφωνητης με 500;
ειναι που εισαι βιαστης και αυτο δεν κρυβεται...Σήμερα στη δουλειά έκανα ένα μικρό λάθος και η προϊσταμένη φώναξε περιπαιχτικά μέσα στην αίθουσα -μπροστά σε όλες τις κότες- ότι το μυαλό μου το έχω στο Μεταξουργείο. Ένιωσα απίστευτη ικανοποίηση. Της απάντησα περήφανα ότι σήμερα πέρασα πολύ καλά με την Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 10. YΓ: Έχει κάνει και ωραίο τατουάζ στο κουντεπιέ.
πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε εφοπλιστής με λάντζαΔεν θέλουμε σχέσεις και γάμους, θέλουμε να αναγκάσουμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Μισούμε τον αριστερό φεμινισμό και τον ακροδεξιό πουριτανισμό. Είμαστε φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες, καπιταλιστές. Θέλουμε να γαμάμε εύκολα χωρίς κανένα ψέμα.
Ξερω εγω πλουσιους με χιλιαδες ευρω στη τραπεζα που λενε εφυγε κι αυτό το καλοκαιρι και δε καταφέραμε να πηδήξουμε,θα περιμενουμε το επομενο μηπως γινει τιποτα.Οταν τους ρωταω αν πανε σε μπουρδελα μου απαντανε ,όχι και να πληρωσω.Τα κανουν μασουρια.Αρα θεωρω ότι ο Πικερ περναει πιο καλα απ αυτους και ειναι πιο πλούσιος.πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε εφοπλιστής με λάντζα
:oειναι που εισαι βιαστης και αυτο δεν κρυβεται...
Σε αντιμετωπιζον ολοι με το αναλογο δεος και αντιστοιχα του τρομου και της βαρβαροτητας που αποπνεεις
Μπουχαχα
Ο χαζος του χωριου εισαι παντου ρε πικερ και σου μιλανε σαν το καθυστερημενο ευαισθητο παιδακι που δε θελουν να πληγωσουν...
Ανηκεις στην κοινωνια που κραζεις...δεν εισαι στο περιθωριο της...σ εχει αποδεχτει η κοινωνια που κραζεις, ως τον άκακο γραφικό που την συμπληρωνει...εισαι ενα απαραιτητο κομματι της κοινωνιας που λες οτι σιχαινεσαι...
πεστα ρε τυπε, που αν δεν πληρωσουν -οι βλακες-, το μουνι το βλεπουν μονο απο φωτογραφιες...μαλακες ειστε ορισμενοι τελειως αγαμητοι...
ρε πανιβλακα πικερ, γιατι μια 25αρα να θελει γαμο και παιδια ; γιατι μια 30αρα να μην θελει εναν πουτσο που εχει καιρο να τον φαει ;
ναι, τα λεφτα σου παρεχουν μια μονιμη σχεση-εκμεταλλευση, αλλα απο αυτα που γραφετε, δεν σταυρωνετε γκομενα επειδη το προβλημα το εχει ειτε η ΜΑΠΑ ειτε η αυτοπεποιθηση σας.
λες και οι γκομενες δε θελουν πουτσωμα, τα λεφτα θα βαλουν στο μουνι τους. με τη μουρη του πικερ λογικο να μην θελουν να τις γαμησεις
Θέλω να κάνω κάτι υπολογισμούς.Τι κι αν γαμάω για 10 λεπτά κάθε 2 μέρες; Τον Δεκέμβριο ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ κλείνω 6 χρόνια αμαλάκιστος με 1096 τελειωμένα γαμήσια.
Δεν θέλουμε σχέσεις και γάμους, θέλουμε να αναγκάσουμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Μισούμε τον αριστερό φεμινισμό και τον ακροδεξιό πουριτανισμό. Είμαστε φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες, καπιταλιστές. Θέλουμε να γαμάμε εύκολα χωρίς κανένα ψέμα.
Μετά την πρωινή τους μαλακία μπήκαν όλοι οι μαλάκες να μου την πούνε. Καταλαβαίνω τις ενοχές σας. Ποτέ δεν είναι αργά να την κόψετε και να αισθανθείτε ΑΝΤΡΕΣ. Πόσο πολύ ζηλεύετε που μόνο γαμάω χωρίς να τρώω χυλόπιτες και χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ;
Duke Nukem η δουλειά που κάνω είναι ένα ελεύθερο επάγγελμα. Είμαι επαγγελματίας ερευνητής. Δουλεύω για 400-500 ευρώ το μήνα γιατί δεν μου χρειάζονται περισσότερα αυτή τη στιγμή. Μπορώ να δουλέψω πολύ περισσότερο και παράλληλα σε όσες εταιρίες θέλω. Μου αρέσει αυτή η δουλειά γιατί είναι flexible, κανονίζω εγώ το πόσο θα δουλεύω. Είναι ιδανική δουλειά για άτομα χωρίς υποχρεώσεις.
Τηλεφωνική έρευνα αγοράς.ερευνητης ;;
σε καποιο ιατρειο ;
σε τι αντικειμενο αν επιτρεπεται ;
Τηλεφωνική έρευνα αγοράς.
Αυτό ονομάζεται ερευνητής αγοράς και είναι ελεύθερο επάγγελμα. Κόβω τιμολόγια σε κάθε εταιρία που δουλεύω, συμπληρώνω Ε3 και συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών και πληρώνω τέλος επιτηδεύματος κάθε χρόνο. Μπορώ να δουλέψω σε όσες εταιρίες θέλω.
πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε εφοπλιστής με λάντζα