Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Piker γιατι δε βρισκεις μια καλυτερη δουλεια με 800 ευρο και προτιμας τηλεφωνητης με 500;

Επισκέπτης
Σήμερα στη δουλειά έκανα ένα μικρό λάθος και η προϊσταμένη φώναξε περιπαιχτικά μέσα στην αίθουσα -μπροστά σε όλες τις κότες- ότι το μυαλό μου το έχω στο Μεταξουργείο. Ένιωσα απίστευτη ικανοποίηση. Της απάντησα περήφανα ότι σήμερα πέρασα πολύ καλά με την Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 10. YΓ: Έχει κάνει και ωραίο τατουάζ στο κουντεπιέ.
ειναι που εισαι βιαστης και αυτο δεν κρυβεται...

Σε αντιμετωπιζον ολοι με το αναλογο δεος και αντιστοιχα του τρομου και της βαρβαροτητας που αποπνεεις

Μπουχαχα

Ο χαζος του χωριου εισαι παντου ρε πικερ και σου μιλανε σαν το καθυστερημενο ευαισθητο παιδακι που δε θελουν να πληγωσουν...

Ανηκεις στην κοινωνια που κραζεις...δεν εισαι στο περιθωριο της...σ εχει αποδεχτει η κοινωνια που κραζεις, ως τον άκακο γραφικό που την συμπληρωνει...εισαι ενα απαραιτητο κομματι της κοινωνιας που λες οτι σιχαινεσαι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Δεν θέλουμε σχέσεις και γάμους, θέλουμε να αναγκάσουμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Μισούμε τον αριστερό φεμινισμό και τον ακροδεξιό πουριτανισμό. Είμαστε φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες, καπιταλιστές. Θέλουμε να γαμάμε εύκολα χωρίς κανένα ψέμα.
πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε  εφοπλιστής με λάντζα  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε  εφοπλιστής με λάντζα  :2funny:
Ξερω εγω πλουσιους με χιλιαδες ευρω στη τραπεζα που λενε εφυγε κι αυτό το καλοκαιρι και δε καταφέραμε να πηδήξουμε,θα περιμενουμε το επομενο μηπως γινει τιποτα.Οταν τους ρωταω αν πανε σε μπουρδελα μου απαντανε ,όχι και να πληρωσω.Τα κανουν μασουρια.Αρα θεωρω ότι ο Πικερ περναει πιο καλα απ αυτους και ειναι πιο πλούσιος.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
ειναι που εισαι βιαστης και αυτο δεν κρυβεται...

Σε αντιμετωπιζον ολοι με το αναλογο δεος και αντιστοιχα του τρομου και της βαρβαροτητας που αποπνεεις

Μπουχαχα

Ο χαζος του χωριου εισαι παντου ρε πικερ και σου μιλανε σαν το καθυστερημενο ευαισθητο παιδακι που δε θελουν να πληγωσουν...

Ανηκεις στην κοινωνια που κραζεις...δεν εισαι στο περιθωριο της...σ εχει αποδεχτει η κοινωνια που κραζεις, ως τον άκακο γραφικό που την συμπληρωνει...εισαι ενα απαραιτητο κομματι της κοινωνιας που λες οτι σιχαινεσαι...
:o :rolleyes:
Σκληρός απαξιωτικος Νωντας, από τα παλιά

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μαλακες ειστε ορισμενοι τελειως αγαμητοι...

ρε πανιβλακα πικερ, γιατι μια 25αρα να θελει γαμο και παιδια ; γιατι μια 30αρα να μην θελει εναν πουτσο που εχει καιρο να τον φαει ;

ναι, τα λεφτα σου παρεχουν μια μονιμη σχεση-εκμεταλλευση, αλλα απο αυτα που γραφετε, δεν σταυρωνετε γκομενα επειδη το προβλημα το εχει ειτε η ΜΑΠΑ ειτε η αυτοπεποιθηση σας.
λες και οι γκομενες δε θελουν πουτσωμα, τα λεφτα θα βαλουν στο μουνι τους. με τη μουρη του πικερ λογικο να μην θελουν να τις γαμησεις
πεστα ρε τυπε, που αν δεν πληρωσουν -οι βλακες-, το μουνι το βλεπουν μονο απο φωτογραφιες...
γαμαμε παντου και παντα....κι αφηστε το ψυχαναγκαστικο μαλακιστηρι ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΟ να λεει....

γαμαει, για ουτε 10 λεπτα, τις βρωμερες πορνες του μεταξιου και μας πουλαει και αντριλικι  :headbang:

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Picker καλημέρα,

Σε ρώτησε και ο duke πιο πάνω.
Τι έφταιξε και έμεινες σε δουλειά των 500?
Δεν έπιασες δουλειά μετα το 2010 που εσκασε η φαση..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Τι κι αν γαμάω για 10 λεπτά κάθε 2 μέρες; Τον Δεκέμβριο ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ κλείνω 6 χρόνια αμαλάκιστος με 1096 τελειωμένα γαμήσια.
Θέλω να κάνω κάτι υπολογισμούς.
Τα 1096 τελειωμένα γαμήσια είναι μέχρι σήμερα, ή μέχρι το Δεκέμβριο;
Και πόσα είναι τα επιπλέον ημιτελή γαμήσια;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν θέλουμε σχέσεις και γάμους, θέλουμε να αναγκάσουμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Μισούμε τον αριστερό φεμινισμό και τον ακροδεξιό πουριτανισμό. Είμαστε φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες, καπιταλιστές. Θέλουμε να γαμάμε εύκολα χωρίς κανένα ψέμα.

Φιλε Picker, μαλλον εχεις γεννηθει σε λαθος εποχη. Μαλλον, η εποχη στην οποια θα επρεπε να εχεις γεννηθει δεν εχει υπαρξει ακομη. Την επομενη φορα που θα ξυπνησεις, κοιτα γυρω σου...ολα αυτα που βλεπεις ειναι η προσπαθεια των αρσενικων να προσελκυσουν θηλυκα, μεσω συναγωνισμου/ανταγωνισμου.

Τα λογια σου περι τι εστι αντρας κλπ. ειναι λιγο εκτος πραγματικοτητας. Καταρχην, ενας αντρας δεν μετριεται απο το ποσες γυναικες εχει πηδηξει. Μετριεται απο το ποσες γυναικες εχει κρατησει, χωρις να του τις πηδηξουν αλλοι. Αυτο ειναι γενετησιο ενστικτο και κοινωνικο δρωμενο, παντου στον πλανητη (με καποιες εξαιρεσεις).

Διαβαζω οτι εχεις να χτυπησεις φραπε εδω και 6 χρονια. Στο πουτσο μας ρε φιλε. Τι παει να πει αυτο? Δηλαδη σε κανει πιο αντρα οτι δεν την παιζεις? Ειναι τραγικο. Προσωπικα, και να την παιξω, αμα μετα εχω ορεξη για το real thing, απλα το κανω.

Η ιδεολογια σου, ειναι δεκτη, αλλα φιλε μου, καμμια γυναικα δεν προκειται να σε εκτιμησει με αυτα τα μυαλα. Ειτε το θελεις ειτε οχι, οι γυναικες εχουν αρκετη δυναμη πλεον και δυσκολα κανουν πισω, σε σχεση με προηγουμενες γενιες.

Τελος, τι ειναι αυτο το "θελουμε να κανουμε τις γυναικες πουτανες"? Ολες ετσι ειναι μεχρι να βρουν καποιον για τον οποιο γινονται κυριες (για διαφορους λογους). Οπως εχει πει και καποιος προσφατα "μη φοβασαι μια πουτανα που εγινε κυρια, να φοβασαι μια κυρια που εγινε πουτανα".

Π    

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μετά την πρωινή τους μαλακία μπήκαν όλοι οι μαλάκες να μου την πούνε. Καταλαβαίνω τις ενοχές σας. Ποτέ δεν είναι αργά να την κόψετε και να αισθανθείτε ΑΝΤΡΕΣ. Πόσο πολύ ζηλεύετε που μόνο γαμάω χωρίς να τρώω χυλόπιτες και χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ;

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Μετά την πρωινή τους μαλακία μπήκαν όλοι οι μαλάκες να μου την πούνε. Καταλαβαίνω τις ενοχές σας. Ποτέ δεν είναι αργά να την κόψετε και να αισθανθείτε ΑΝΤΡΕΣ. Πόσο πολύ ζηλεύετε που μόνο γαμάω χωρίς να τρώω χυλόπιτες και χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ;

Εγω δεν στην λεω καπου.
Συζητηση κανω, αν δεν θες να γινεται πες το.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είπα ότι είμαι καπιταλιστής και το εννοώ. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Καπιταλιστής δεν είναι ο πλούσιος αλλά αυτός που αποδέχεται τους κυνικούς κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Καπιταλιστής είναι αυτός που μπορεί και περνάει καλά με αυτά που βγάζει χωρίς να κλαίγεται ή να παρακαλάει. Είναι αυτός που δεν λυπάται τους φτωχές μανάδες αλλά τις προτρέπει να βγούνε στην πορνεία για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Το τρολάρισμα που σας έκανα ότι αν βρεθώ στην ανάγκη θα δώσω τον κώλο μου είναι αγνός καπιταλισμός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η δουλειά που κάνω είναι ένα ελεύθερο επάγγελμα. Είμαι επαγγελματίας ερευνητής. Δουλεύω για 400-500 ευρώ το μήνα γιατί δεν μου χρειάζονται περισσότερα αυτή τη στιγμή. Μπορώ να δουλέψω πολύ περισσότερο και παράλληλα σε όσες εταιρίες θέλω. Μου αρέσει αυτή η δουλειά γιατί είναι flexible, κανονίζω εγώ το πόσο θα δουλεύω. Είναι ιδανική δουλειά για άτομα χωρίς υποχρεώσεις.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Duke Nukem η δουλειά που κάνω είναι ένα ελεύθερο επάγγελμα. Είμαι επαγγελματίας ερευνητής. Δουλεύω για 400-500 ευρώ το μήνα γιατί δεν μου χρειάζονται περισσότερα αυτή τη στιγμή. Μπορώ να δουλέψω πολύ περισσότερο και παράλληλα σε όσες εταιρίες θέλω. Μου αρέσει αυτή η δουλειά γιατί είναι flexible, κανονίζω εγώ το πόσο θα δουλεύω. Είναι ιδανική δουλειά για άτομα χωρίς υποχρεώσεις.

ερευνητης ;;
σε καποιο  ιατρειο ;
σε τι αντικειμενο αν επιτρεπεται ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό ονομάζεται ερευνητής αγοράς και είναι ελεύθερο επάγγελμα. Κόβω τιμολόγια σε κάθε εταιρία που δουλεύω, συμπληρώνω Ε3 και συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών και πληρώνω τέλος επιτηδεύματος κάθε χρόνο. Μπορώ να δουλέψω σε όσες εταιρίες θέλω.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό ονομάζεται ερευνητής αγοράς και είναι ελεύθερο επάγγελμα. Κόβω τιμολόγια σε κάθε εταιρία που δουλεύω, συμπληρώνω Ε3 και συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών και πληρώνω τέλος επιτηδεύματος κάθε χρόνο. Μπορώ να δουλέψω σε όσες εταιρίες θέλω.

δεν πιστευω να παιρνεις και  τηλεφωνα μεσημεριατικα για να  πουλας τιποτα ;; (πχ πακετα κινητης κλπ .)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία σχέση με πωλήσεις, εγώ είμαι δημοσκόπος-ερευνητής. Κάνω έρευνες αγοράς, πολιτικές και κοινωνικές έρευνες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πικη εισαι ο καπιταλιστής των 500 ευρώ σα να λέμε  εφοπλιστής με λάντζα  :2funny:

Δεν το παίζει ξύπνιος πάντως ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Όποιος δεν είναι ΔΥ και δεν δουλεύει στο μαγαζί του ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,
είναι μάγκας.

Οι 2 παραπάνω κατηγορίες, είναι τα μεγαλύτερα σούργελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom