Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
μπογια στο μηχανακι? μιλαγε για δολωφονικα ενστικτα ο πικερ
μπογια στο μηχανακι? μιλαγε για δολωφονικα ενστικτα ο πικερ
σκορδακια στη σελα και τετοια?ναι ...
η οτι αλλο να σκεφτουμε ..
ετσι μου εγραψε.
τρελο πικερακοοοοο
τzaaaaa
μα πως καταφερε η γυφτορουμανα να αντισταθει στον πειρασμο σου ;
σαν να θέλει να κλάσει είναι!!!!τουμπανο εισαι πικερ ετοιμος για ξυλικια
ΔΕν ήθελε να το χοντρύνει αλλιώς θα του έριχνε ζάχαρη στο ρεζερβουάρ ή θα του απορυθμιζε τον καθρέπτη.μπογια στο μηχανακι? μιλαγε για δολωφονικα ενστικτα ο πικερ
η ακομα χειρωτερα μπορει να το πηγαινε στα ακρα και να του εκλεβε την βαλβιδα απο το μηχανακι..(που σιγουρα ο γυφτος την εχει κλεψει απο πορσε)ΔΕν ήθελε να το χοντρύνει αλλιώς θα του έριχνε ζάχαρη στο ρεζερβουάρ ή θα του απορυθμιζε τον καθρέπτη.
ντάξει, άτομο με ειδικές ανάγκες ...πικεράκο σου ζητάω συγνώμη που σε κοντραρα τόσο καιρό , είμαι πρόθυμος να σε βοηθήσω όπως μπορώ γιατί είναι πολύ άσχημο
να περιπάιζει κάποιος άτομα με νοητική υστέρηση και προβλήματα αυτοεξυπηρέτησης...βέβαια κλαίω και για την φαιά ουσία που ξοδεψα τόσο καιρό για πάρτη σου , αλλά τι νά κάνουμε ...
Mην χωνεις την μυτη σου στα οργανωτικά της BOUEFA
Στην πρωτη φωτο ok σαν παραπληγικος ειναι. Στην δευτερη ομως...
Στην δευτερη φωτο εσυ εισαι PIcker? Και αν εισαι εσυ εχω να σου κανω μια ερωτηση. Σοβαρη.
Γαμας καθολου ρε μαλακα? Δηλαδη σου καθονται? Μαζι σου κουβαλας και σχοινι για να τις δενεις? Ή μηπως στο Μεταξουργειο εχεις εσυ καμια ειδικη τιμη στα ρδελα? Πληρωνεις δηλαδη σε τιμες studio τις κορασιδες? Πες μας πως το κανεις. Διδαξε μας. Κανε μας να νιωσουμε καλα
έχει πρόβλημα το παιδάκι μωρέ ... φαίνεται ότι έχει θέμα ...
αν και μου φαίνεται πολύ αστείο ...δεν μου πάει καρδιά να το κοροϊδευω
τυπε σαν πολλα δεν ξερεις για το κορινακι;πριν λίγη ώρα ειδα σε γωνιακό φαρμακείο στο μετάξι την κορινα να αγοράζει τεστ εγκυμοσυνης !!!
λέτε να της άφησε κανά δωράκι ο γκομενος μετά το χωρισμό ? ελπίζω ο πικερ να δεχτεί να το μεγαλώσει μαζί της.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω ποιοι αποτελούν την οργανωτική επιτροπή της "Bouefa".