Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γαμιόλη μην επιβαρύνεις τη θέση σου. Αυτός ο μπάτσος τα παίρνει πολύ άσχημα όταν τον προσβάλλουν. Θα σε πάει γαμιώντας.
Εγώ πιστεύω αν μου καθόταν η Briggite Bulgari
σε 4 μέρες θα χρειαζόμουν το πρώτο μόσχευμα νεφρού.
Κι αυτή κωλάντερου.
http://[URL unfurl="true"]www4.pictures.zimbio.com/gi/John+Richmond+Milan+Fashion+Week+Menswear+9az72XP6STjx.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Εσυ δεν ποσταρες φωτογραφιες το κωλαρακι σου ψαχνοντας πελατακια να στο σκισουν ρε σιχαμενε φτωχομπινε;Βασικά και μόνο το γεγονός ότι έκανε ένα γυναικείο προφίλ αποδεικνύει πόσο ξεφτίλας είναι. Εγώ θα αηδίαζα και μόνο στην ιδέα ότι μου κολλάνε άντρες για να με γαμήσουν. Αυτός όμως όχι μόνο δεν αηδίαζε αλλά είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.
Ο ξαδερφος σου ο μπατσος ξερει οτι εκδιδεσαι επι χρημασι;Γαμιόλη μην επιβαρύνεις τη θέση σου. Αυτός ο μπάτσος τα παίρνει πολύ άσχημα όταν τον προσβάλλουν. Θα σε πάει γαμιώντας.
Χαχαχαχα! Πλάκωσε και ο Πλεύρης. Ρε μαλάκα Πλεύρη ο ξεφτίλας σε αυτή την περίπτωση είναι αυτός που καυλώνει με έναν κώλο που γνωρίζει ότι είναι αντρικός. Εγώ απλά τους τρόλαρα για να δω πόσο ανώμαλοι είναι. Ποτέ δεν το έπαιξα γκόμενα όπως ο Saint.
Της ειχα μιλησει στο παρελθον αλλα κανει εμετο και μονο που ακουει για σενα.Κωνσταντίνε Πλεύρη μιλάς ακόμα με το Κορινάκι; Μπορείς να της πεις κάτι για μένα; Πριν από λίγο της έστειλα αυτό το μήνυμα:
"Κορινάκι πάλι σήμερα στο μπουρδέλο σου ήμουν και γάμησα τη Λάουρα. Κάθομαι στο κρεβάτι και σκέφτομαι ότι πριν από λίγες ώρες ήσουν εσύ εκεί. Και στεναχωριέμαι. Όλοι σε λένε "η Κορίνα του Picker", το ξέρεις; Κι εσύ τι κάνεις για τον Picker; Μόνο στεναχώρια του δίνεις επειδή σ' αγαπάει πολύ."
Picker Θα πάω να μιλήσω στην Κορινα για σένα είμαι σίγουρος ότι θα τρέξει στην αγκαλιά σου..