You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Noctilucent πόσες χυλόπιτες έχεις φάει ρε βλάκα τελευταία; Σε έχουν βαρέσει οι πολλές χυλόπιτες στο κεφάλι μαλάκα.
Πολλές
Αλλά αξιζαν εν σχεσει με τα θεομουνα που έχω γαμήσει
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Και πρώτος από όλους εσύ, ξεφτιλισμένε. Που ενώ σου σερβίρουν κατάμουτρα χυλόπιτα, εσύ συνεχίζεις να πιρφορίζεις και να παρακαλάς στέλνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου, για να μην χαθείτε με αυτή που σου έριξε άκυρο, γελοίε.
Εδώ έχουμε βασικά λάθη καμακιού,
ενάντια σε βασικές αρχές της θεμελιώδους θεωρίας.
[size=15pt]
ΟΤΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,[/size]
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ, ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ.
[size=17pt]
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.[/size]
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.462
- Πόντοι
- 25.467
Είστε μαλάκες γιατί δεν σκέφτεστε διεξοδικά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο άντρας κάνει καμάκι γιατί θέλει να γαμήσει. Αν γαμάει στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα, ο άντρας δεν έχει καμία ανάγκη να κάνει καμάκι και οι ρόλοι φυσικά αντιστρέφονται.
Πιο μεγάλη παπαριά από αυτήν δεν υπάρχει.
Ψυχαναγκάζεις τον κυνηγό να τρώει συνεχώς από τον χασάπη, και έτσι να καταπνίγει αναγκαστικά το κυνηγετικό του ένστικτο, ώσπου σιγά-σιγά να το απωλέσει και να μεταμορφωθεί σε ντίβα. Κοντολογίς από θηρευτής να γίνει θήραμα. Πιο καραμπινάτη περίπτωση αλλαγής ρόλων δεν υπάρχει.
Είσαι άρρωστος και προσπαθείς να μολύνεις δια μέσου του εμετικού νόμου σου όποιον μπορείς.
Το μόνο που σου αξίζει είναι η δημόσια διαπόμπευση.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
πικερ μην ακους κανεναν.
Οταν θα βλεπεις τα παιδια με τις ασπρες ρομπες και τον ζουρλομανδια εσυ θα αλλαζεις πεζοδρομιο και ολα θα πανε καλα
Οταν θα βλεπεις τα παιδια με τις ασπρες ρομπες και τον ζουρλομανδια εσυ θα αλλαζεις πεζοδρομιο και ολα θα πανε καλα
Pecados μήπως κάνεις κάποιο λάθος; To bullying το ρίχνω ΕΓΩ σε όλους τους ξεφτιλισμένους χυλοπιτάκηδες εδώ μέσα. Γι' αυτό με μισούν και κάνουν κλώνους για να με παγιδέψουν. Και στην περίπτωση της Double Vision όμως εγώ τήρησα απόλυτα το νόμο. Από τη στιγμή που ο κλώνος έγραφε στο νόμο του Picker και αλλού μόνο κολακευτικά σχόλια για μένα, δεν έκανα εγώ την αρχή αλλά αυτή.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Πίκερ ... πρέπει να τον πας παραπέρα το νόμο.
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΠΑΖΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Δεν σηκώνει καλοσύνες αυτό το θέμα.
Ενισχύουμε τη φυσική επιλογή έτσι.
Αν γαμάμε μπάζα, διαιωνίζουμε το μπαζο-dna
οπότε
[move][size=20pt]Η ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ[/size][/move]
οπότε
CRYPTON X
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ολος αυτος ο χαμος σε αυτο το thread για μια Κορινα? Ποτε δουλευει να παω να την γαμισω κιεγω που πληγωσε τον Picker?
Εγω πρωτη φορα δοκιμασα την δεσποινίς Corina από τον τοσο ντορο που γινοταν εδώ μεσα για αυτην, μπορω να πω ότι από την πρωτη φορα που εκανα σεξ μαζι της εμεινα αρκετα ικανοποιημένος.
Βεβαια ακολουθησαν και άλλες αρκετες καταθεσεις μαζι της που γινονταν ολο και καλυτερες.Με βεβαιοτητα λεω ότι η δεσποινιδα διαθετει καποιο μηχανισμο παγιδευσης των πελατων που
εκτος το ότι κανεις δε μπορει να παει μαζι της μονο μια φορα τους δημιουργει και ένα ειδος εξάρτησης κατι που σε κανει να θελεις να την ξαναδείς.
Zeljko η Double Vision δεν μου ζήτησε κανένα τηλέφωνο ούτε ζήτησα εγώ το δικό της. Μόνος μου της έδωσα το τηλέφωνό μου γιατί δεν είχα διάθεση να κάθομαι να ανταλλάσσω για πολύ καιρό μηνύματα όπως ήθελε αυτή. Απλά τη διευκόλυνα χωρίς όμως να περιμένω και κάτι. Ξεχνάς το σημαντικότερο: Ότι η Double Vision ήξερε ότι εγώ γαμάω συνέχεια και δεν ήμουν κανένας πυρφόρος, όπως εσείς, που καίγεται για σεξ.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Πικερ της ειπες αντ μπειμπι αι αμ μπλοκ?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Zeljko η Double Vision δεν μου ζήτησε κανένα τηλέφωνο ούτε ζήτησα εγώ το δικό της. Μόνος μου της έδωσα το τηλέφωνό μου γιατί δεν είχα διάθεση να κάθομαι να ανταλλάσσω για πολύ καιρό μηνύματα όπως ήθελε αυτή.
Μεγάλο λάθος.
ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΈΦΩΝΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Και τις παίρνουμε εμείς, όταν εμείς θέλουμε.
Ο κουβάς πάει στο πηγάδι , όταν θέλει νερό.
Εμείς έχουμε την πούτσα, όταν έχει κάβλες, καλούμε τις γκόμενες.
Όταν δεν έχουμε κάβλες, παίζουμε GTA V, περνάμε 27ο χέρι λινέλαιο το κοντάκι του δίκανου ,
βλέπουμε Τσαρλς Μπρόνσον σε high definition και άλλα αντρίκια.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Πίκερ ... πρέπει να τον πας παραπέρα το νόμο.
οπότε
Ναι zeljko, ακριβώς όπως τα λες είναι. Αυτά να τα πεις και στον κακόμοιρο τον dopamina που οι γκόμενες του δίνουν ψεύτικα τηλέφωνα στο Γκάζι και χαίρεται μέχρι να καταλάβει ότι τον έχουν κοροϊδέψει. Μη λες μαλακίες, please.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
εγω οταν δεν εχω καυλες (μια φορα το μηνα) παντως ασχολουμε με τα γουφερ. Και εκει μπορει να θυμηθω κανα μουνι που ειδα στο δρομο και να παρατησω τα γουφερ παλυ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
μαν εδωσες το τηλεγωνο σου σε ενα γυνακειο κλωνο στο μπου και συναγονιζεσαι τα ψευτικα τηλεγωνα απο γκομενες?Ναι zeljko, ακριβώς όπως τα λες είναι. Αυτά να τα πεις και στον κακόμοιρο τον dopamina που οι γκόμενες του δίνουν ψεύτικα τηλέφωνα στο Γκάζι και χαίρεται μέχρι να καταλάβει ότι τον έχουν κοροϊδέψει. Μη λες μαλακίες, please.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Λες να ξυρισε και τον κωλο του για παν ενδεχομενο συναντησης?Δεν ήταν απλώς γυναικείος κλώνος Saul, ήταν η μέλλουσα μάνα των παιδιών του, λίγο το έχεις;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ναι zeljko, ακριβώς όπως τα λες είναι. Αυτά να τα πεις και στον κακόμοιρο τον dopamina που οι γκόμενες του δίνουν ψεύτικα τηλέφωνα στο Γκάζι και χαίρεται μέχρι να καταλάβει ότι τον έχουν κοροϊδέψει. Μη λες μαλακίες, please.
Τις τεστάρεις όταν το δίνουν.
Π.χ. αφού το γράψεις ... τις βάζεις να το ξαναπούν.
Αν κάνουν μπινιά, αρχίζεις τα καντήλια.
Από το να κάνουν το δικό σου βούκινο , είναι καλύτερο , όπως και να έχει.
Π.Χ. είχε πάρει γνωστό μου αδελφή γκόμενας που της είχε δώσει κινητό
και του είπε "εσύ είσαι ο γαμιάς που μοιράζει το κινητό του, ελπίζοντας να γαμήσει ;"
Το καμάκι γενικώς σε άγνωστες μουνάρες, έχει κάποιους κινδύνους,
αλλά όπως έχω πει , αν ο μπαμπάς σου δεν είχε κότερο στη μαρίνα βουλιαγμένης
και δεν ήταν μέλος του εκάλη κλαμπ από πριν γεννηθείς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις