Εχουν απαντηθει εδω και χρονια αυτα που ρωτας. Τα ιδια και τα ιδια θα λεμε; Σβηστη τη μαλακια σου.
Είσαι εκτός θέματος κι άρα αριστερός (παλαιοημερολογίτης, αναχρονιστικός Περισσοκουπονάκιας)
τι ουρανομηκεις παπαριες εναι αυτες λεβεντακο μου;
οπως κι εσύ...
Κάτσε και πιες το νεσκαφέ σου και μην κάνεις καμάκι.
Όποιος μπορεί να κάνει καμάκι, θα καταθέτει τις εμπειρίες του .
Το καμάκι είναι ένα σπορ.
Αν θέλεις , μην αθλείσαι.
Και Μαραθώνιο , μην τρέχεις.
Αλλά μην πηγαίνεις εκεί που τρέχουν
οι Μαραθωνοδρόμοι, και να τους λες
να ...πάρουν ταξί, αντί να τρέχουν !
Συγχαρητήρια Λαδάκη. Κι ένα μπράβο επίσης για την Εβραιοθεωρία του μαλακοπί(κ)(τ)ουρα που ανέπτυξες.
Από την στιγμή που διάβασα ποστ σου για καμάκι, κατάλαβα πόσο μπροστά είσαι στο θέμα.
Πράγματι είναι υπέροχο να γαμάς γκόμενα από καμάκι όση ώρα θες κι όπως θες αλλιώς την διώχνεις.
Οι πίπες και τα γαμήσια που μου έχουν κάνει γκόμενες, ελάχιστες πουτάνες τα έχουν κάνει.
Και πως να τα κάνουν αφού οι πιο πολλές δεν μας γουστάρουν και μας βλέπουν μόνο ως ταρίφα;
καλά κάνουν βέβαια και μπραβο τους γιατί έχουμε συναλλαγή. Ο Πίκερ είναι εγκεφαλικά νεκρός και μ'αυτά που γράφει
αποσκοπεί στο να βγάλει γκόμενα από τα μπουρδέλα. Οφείλουμε να γελάμε με ότι γράφει αυτός ο κομπλεξικός.
Λίγες πουτάνες (κρύβω λόγια) μου έχουν φερθεί τέλεια στο γαμήσι όπου βέβαια το μετανιώνουν
όταν καταλάβουν ότι τις βλέπω ως εντεταλμένα όργανα ευχαρίστησής μου. Ως μαριονέτες.
Δεν είναι υπέροχο κάτι τέτοιο; μα τι νόμιζαν; ότι θα τις ερωτευτώ; μία που γαμιέται με όλους;
Τώρα για γκόμενες, μόνο ο άνδρας θα γαμάει γκόμενες, αυτές θα είναι μόνο με έναν διότι αν κρεμαστούν ξένα αρχίδια
απο'το μουνί, τέζαρε το πράγμα. Άλλο εμείς κι άλλο οι γκόμενες κι ας λένε οι φιλελέδες.
Να ερωτευτώ μια γκόμενα που ταιριάζουμε λοιπόν (και τι; θα'ναι κι ο έρωτας για πάντα νομίζεις; )
που σκίζεται για'μένα (κι όσο τραβήξει) να το καταλάβω αλλά μια πουτάνα για ποιον λόγο;
Γενικώς αν δεν μας κάτσει μια γκόμενα-στ'αρχίδια μας-καθώς θα βρούμε άλλη.
Ισχύει εις το διηνεκές αυτό. Ακόμα κι όταν αδιαθετεί μιας και γαμάμε πάντα ακάποτα τις γκόμενες
δε μας νοιάζει γιατί όλο και κάποια πουτάνα θα πάρει τα χύσια μας.
οχι αντιθετως ειναι ενα καλοζωισμενο πλουσιοπαιδο που στα ρεπα του παει ταξιδια εξωτερικο και ακουει κλασικη μουσικη
περιμενα κατι πιο εξυπνο απο το λαδακια ακομα κι οταν βρεθει στα σκοινια
η απαντηση του ηταν επιπεδου παπαζολη
Όχι θα κάτσει να μαζεύει το χρήμα να το κάνει τούβλα για να έρθει ο Τσίπρας να του βάλει ένφια (το οποίο δεν θα έβαζε).
Σαν κάτι γερομαλάκες που δουλεύουν μια ζωή (ξέρω αρκετούς) κι ένα ωραίο πρωί ψοφάνε
αφήνοντας την κληρονομία στα παιδιά. Εκεί είναι καλά να βρεις καμιά κόρη να την ξεκοκαλίσεις.
Η ζωή θέλει και διασκέδαση εκτός από εργασία, προβλήματα και ευθύνες.
Ασπάσου τον καπιταλισμό κι εσύ όσο είναι νωρίς. Ας βάλουμε πλάτη να κλείσει το νήμα (έχω φέρει την χολέρα μου)
γιατί σπέρνει ερυθρά φασίζουσα νοοτροπία πνίγοντας την φωνή της αλήθειας και απαγορεύει να μαθαίνονται
οι χαρούμενες αλήθειες.
Ο Πίκερ είναι δούλος χωρίς ελεύθερο πνεύμα, είναι ότι πρέπει για καρπαζοπολίτης στην ψωλοχώρα
του χονδροκώλη Ασιάτη Κιμ Γιονγκ-ουν του γνωστού και γαμημένου καχεκτικού μπασταρδανώμαλου
και κουρεμένου με χειροβομβίδα θερμίτη που θέλει όλων δικά του κι οι υπόλοιποι ψόφο.
Μόνο οι του κόμματος να περνούν καλά δηλαδή.
Κομμουνισμός = λέπρα του κόσμου!
ναι για τον λαδακη αλλα παει κ για αλλους που κοροιδευουν το πουλι η τον πικερ που δεν εχει γκομενα
Τι εννοείς; ότι όλοι έχουν πάντα γκόμενα; κανείς δεν έχει πάντα γκόμενα. Όλοι έχουν όταν έχουν.
Αλλά δεν γίνεται με σταυρωμένα χέρια. Πρέπει να καταλάβετε πως ότι και να σας τύχει, οφείλετε να επιβιώσετε
και να περνάτε καλή ζωή. Αν μάλιστα ξεκωλιάζετε και τον κομμουνισμό ή την αναρχοΕξαρχειοαπλυσιά
που είναι παραφυάδα του Σταλινισμού, τότε η χαρά πολλαπλασιάζεται.
Θέλω να αναφερθώ και λίγο στα πολιτικά σήμερα. Δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, είμαι φιλελεύθερος-κεντρώος. Αυτή κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι η ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Μόνο ο φιλελευθερισμός υποστηρίζει πραγματικά την ελεύθερη πορνεία. Τόσο η αριστερά όσο και η δεξιά κατά βάθος αντιτίθενται στην πορνεία για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους.
Τι είναι αυτά που γράφεις Πικερτρόλ; η Ρωσία ξαμόλυσε εκατομμύρια πουτάνες σε ολα τα μήκη και πλάτη της γης.
Δεν ξεχώριζαν τα παιδιά τους λέμε από ότι τράβηξαν. Που την είδες την συμπάθεια της αριστεράς;
διαλύθηκαν όλες οι οικογένειες υπό τις εντολές του κόμματος. Οι δε αναρχοάπλυτοι μαζεύονται σαν τις μύγες
στις πλατείες καπνίζοντας μπάφο κι αν κι υποτίθεται πολεμούν την πορνεία, είναι εξαιρετικοί πελάτες αλλά κι αγαπούληδες.
Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Στα ακάποτα ταξίδια πρώτο λόγο έχει η Ουκρανία και τα γύρω κωλοχώρια...διότι κωλοχώρια είναι.
Δεν θα ξέρεις αυτά ε Πίκερ; πως να τα ξέρεις αφού τριβοαυνανίζεσαι παλλόμενος σπρώχνοντας την μπάμια σου
στο ενοικιαζόμενο αιδοίο των πορνών. Αδυνατείς να γαμήσεις σε άλλη στάση πέραν της ιεραποστολικής. Ποιος ξέρει γιατί;
η Ρωσία είναι η πουτάνα χώρα που ακόμα κι όταν είχαν ανάγκη από κάποιο φάρμακο, απαγόρευαν την εισαγωγή του
λογω μαλακίας αλλά σε πολλές εγχειρήσεις λαδώνονταν με βότκες παρόλο την δήθεν αγάπη στην δικαιοσύνη και ισότητα.
Στο τέλος βέβαια με την είσοδο του Πούτιν καπιταλιάζονται με οργιώδη ρυθμό. Τώρα έχουν ξεχυθεί στην Κύπρο
κι έχουν όλοι βίλες και πισίνες. Καλά κάνουν (τώρα) αν και το ασταμάτητο λιγουριό δεν είναι καλό στον άνθρωπο.
Καλύτερα να είσαι απλά άνετος, δεν χρειάζεται η υπερβολή αλλά ούτε και το κουτσομέτρημα.
Όλοι είστε καπιταλιστές να ξέρετε, απλά δεν το γνωρίζετε. Μέσα σας φωλιάζει η επιθυμία για το καλύτερο.
Μακριά από τον κομμουνισμό που επιδιώκει να κλείσει το φέρετρο του πλανήτη.
Όσον αφορά τους τσοπάνηδες της δεξιάς, δεν λησμονώ ότι μέσω του ψηφοθήρα εθνάρχη κουβάλησαν όλους τους μπουρτζόβλαχους
στην Αθήνα και την κατέστρεψαν πριν ακόμα κουβαληθούν εκατομμύρια αλλοδαποί μπατίρηδες, "επενδυτές" κατά τον Τσιπρισμό
όπως τα τελευταία γαμοσαράκια αλλά και διάφοροι απολαμβάνοντες τον ήλιο κατά τα λεγόμενα της Χριστοφιλοπούλου.
Περί πουτανών συμφωνώ μαζί σου. Ούτε εγώ τις βλέπω σκουπίδια.
Είναι χρήσιμα κοινόχρηστα σκεύη ηδονής που γυαλίζω με σπέρμα.
Μάλλον λοιπόν τις σέβομαι παραπάνω από'σένα μιας και ξέρουν για ποιον λόγο πάω και δεν ζαλίζω τις αδηφάγες τρύπες τους.
Είμαι ο αγαπούλης σου Πίκερ κι ήρθα να σε σώσω χωρίς να σε ρωτήσω (κι εγώ).