Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
την τριετια αυτη 6 φορες γαμησες ολες και ολες;
[size=11pt]Τύπε, σε τετραετία αναφέρεται (1996-1999)...  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πίκερ γάμησε 6 φορές σε 4 χρόνια.  :o

Ετήσιο κόστος γαμησιών για αυτήν την περίοδο: 4.500 δρχ. = 15 ευρώ

:orchestra:[/size]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πικερ  :grin: :grin: :grin: :grin:

WduQ41H.gif

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστο και τον ελεεινό Zeljko, που το παίζει μεγάλος άντρας αλλά περιμένει σαν την ΚΟΤΑ να πάει η γυναίκα του διακοπές μπας και καταφέρει να γαμήσει κανένα μουνί της προκοπής. Είμαι σίγουρος ότι όταν η γυναίκα του είναι στο σπίτι η παντόφλα πάει σύννεφο και ΔΕΝ γαμάει. Έριξε τρία γαμήσια όταν έφυγε η γυναίκα του γιατί τις προηγούμενες 2-3 εβδομάδες δεν είχε γαμήσει καθόλου. Το ψέμα, η τζάμπα μαγκιά και η υπερβολή εδώ μέσα πάνε σύννεφο. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.
:thumbsup:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστο και τον ελεεινό Zeljko, που το παίζει μεγάλος άντρας αλλά περιμένει σαν την ΚΟΤΑ να πάει η γυναίκα του διακοπές μπας και καταφέρει να γαμήσει κανένα μουνί της προκοπής. Είμαι σίγουρος ότι όταν η γυναίκα του είναι στο σπίτι η παντόφλα πάει σύννεφο και ΔΕΝ γαμάει. Έριξε τρία γαμήσια όταν έφυγε η γυναίκα του γιατί τις προηγούμενες 2-3 εβδομάδες δεν είχε γαμήσει καθόλου. Το ψέμα, η τζάμπα μαγκιά και η υπερβολή εδώ μέσα πάνε σύννεφο. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.
Ρε Πικερ εισαι ο ορισμος του αποτυχημενου!!! :2funny: Εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι κοντευεις τα 40 χρονια και ακομα μενεις με τους γονεις σου!!! :jerking: :jerking: Γκομενα δεν εχεις βγαλει στη ζωη σου! :idiot: Μενεις στο βρωμοκεντρο της Αθηνας! :uglystupid: Φιλους δεν εχεις! :jerking: Αυτοκινητο δεν εχεις! :jerking: Πας με λεωφορειο για μπανιο! :jerking: Το μονο που κανεις ειναι να γαμας στο Μεταξουργειο με 10 ευρω και να γλυφεις τα βρωμοποδια των πουτανων!!! :2funny: Εισαι ο ορισμος του αποτυχημενου!!! :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Tommy DeVito πόσες φορές εξασκήθηκες μόνος σου σήμερα; ΜΑΛΑΚΑ. Επίσης έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα, αν και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Μιλάς εσύ ΜΑΛΑΚΑ που όλα τα γαμήσια σου τελειώνουν με χύσιμο στη χούφτα σου γιατί έτσι μόνο μπορείς. ΜΑΛΑΚΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ δεν κωλώνω να πω ότι έχω υπάρξει μαλάκας για πολλά χρόνια. Αυτό με βοηθάει να αντιλαμβάνομαι το δράμα σας. ΜΑΛΑΚΕΣ. :jerking:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
η ειλικρινεια υπερκαλυπτει τον ματεριαλισμο και οδηγει στην επιτυχια της απλοτητας

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
piker γτ δεν αγοραζεις μια μοτοσυκλετα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε Πικερ εισαι ο ορισμος του αποτυχημενου!!! :2funny: Εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι κοντευεις τα 40 χρονια και ακομα μενεις με τους γονεις σου!!! :jerking: :jerking: Γκομενα δεν εχεις βγαλει στη ζωη σου! :idiot: Μενεις στο βρωμοκεντρο της Αθηνας! :uglystupid: Φιλους δεν εχεις! :jerking: Αυτοκινητο δεν εχεις! :jerking: Πας με λεωφορειο για μπανιο! :jerking: Το μονο που κανεις ειναι να γαμας στο Μεταξουργειο με 10 ευρω και να γλυφεις τα βρωμοποδια των πουτανων!!! :2funny: Εισαι ο ορισμος του αποτυχημενου!!! :grin:

Με εξαιρεση ισως το γλυψιμο ποδιων περιεγραψες πολλα μελη του σαιτ. Το 40%.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ξέρω ότι η πούτσα στα γραφόμενά μου σκίζει πολλά κωλάντερα. Σας χαλάω το παραμύθι λαμόγια. Ξέρω όμως επίσης ότι επειδή είμαι λογικός, μετριοπαθής και συνετός έχω πολλούς οπαδούς. Γι' αυτούς συνεχίζω και γράφω. Πλεονέκτες και λαμόγια πάρτε τα αρχίδια μου.
Θα ειχες οπαδους αν περιοριζοσουν στο μοναχικο μπουρδελιαρη από αποψη επειδή είναι ακοινώνητος,η επειδή δεν είναι ολοι ωραιοι,πλουσιοι με αυτοκινητο να βγαζουν γκομενες  η επειδή τους αρεσει ο τροπος ζωης στα μπουρδελα.Απολυτως θεμιτο και κατανοητο για μενα.Απ τη στιγμη που καταγγελεις με θρησκευτικο φανατισμο η σαν κακιασμενη γκομενα,να  εχει κανεις γυναικα η γκομενα και να πηδαει κι άλλες αυτό είναι απαραδεκτο.Το πρωι πηδαμε τη γκομενα εστω και μπαζο να ναι,την άλλη μερα το στανταρακι στο μπουρδελο και τη τριτη καμακι κι ότι γινει.Εσενα ποιο είναι το προβλημα σου εκτος του ότι εισαι κολλημένος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νέαρχε Κούκη αυτή είναι η άποψή μου, ότι ο άντρας κρίνεται από το βαθμό της ντομπροσύνης του και ότι αν λες το παραμικρό ψέμα στο ασθενές φύλο είσαι δειλός, είσαι ΚΟΤΑ. Δεν έχεις τα αρχίδια να τα καταφέρεις με την αλήθεια, είσαι μια ΚΟΤΑ. Αυτό πιστεύω.  :-*

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Νέαρχε Κούκη αυτή είναι η άποψή μου, ότι ο άντρας κρίνεται από το βαθμό της ντομπροσύνης του και ότι αν λες το παραμικρό ψέμα στο ασθενές φύλο είσαι δειλός, είσαι ΚΟΤΑ. Δεν έχεις τα αρχίδια να τα καταφέρεις με την αλήθεια, είσαι μια ΚΟΤΑ. Αυτό πιστεύω.  :-*
Υποχρεωση σου είναι να λες εκει που πρεπει στις γυναικες ψεμματα γιατι είναι ηλιθιες και στο κοσμο τους.Γι αυτό εξαλλου μας αρεσουν.Ειναι αυτος λογος να μη ξενοπηδας η να μη κανεις το κεφι σου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ πιστεύω ότι όποιος λέει ψέματα στις γυναίκες είναι απλά ένα ελεεινό υποκείμενο, χειρότερος από τις ίδιες τις γυναίκες.  :-*

Επισκέπτης
Xilnik αυτό είναι και το δράμα των σχέσεων. Οι γυναίκες, αντί να κάθονται σε αυτούς που τις έχουν πραγματικά ανάγκη, κάθονται μόνο σε κάποιους που είναι ήδη έμπειροι και τις φτύνουν.

Tὸ θέμα (δράμα κατ' ἐσένα) εἶναι λοιπὸν ὅτι στὴ φύση ὁ σοσιαλισμὸς δὲν ίσχύει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολύ σωστά bakalhs, είσαι μέσα στο μυαλό μου. Ο σοσιαλισμός είναι μία ουτοπία, η φύση του ανθρώπου είναι καπιταλιστική.  ;)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Tommy DeVito πόσες φορές εξασκήθηκες μόνος σου σήμερα; ΜΑΛΑΚΑ. Επίσης έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα, αν και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Μιλάς εσύ ΜΑΛΑΚΑ που όλα τα γαμήσια σου τελειώνουν με χύσιμο στη χούφτα σου γιατί έτσι μόνο μπορείς. ΜΑΛΑΚΑ.
Εγω τις απαξιωνω τις πουτανες με χυσιμο στη ΜΑΠΑ!!! :2funny: Εσυ εισαι καθυστερημενος γιατι εχεις καψουρευτει μια βρωμοπουτανα που την γαμανε καθε μερα 40 πακια!!! :uglystupid: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: Τοσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιον απαξιώνεις ρε ΗΛΙΘΙΕ Tommy DeVito με το χύσιμο στη μάπα; Τον εαυτό σου απαξιώνεις ρε ΜΑΛΑΚΑ, απλά είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ. :jerking:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Xilnik αυτό είναι και το δράμα των σχέσεων. Οι γυναίκες, αντί να κάθονται σε αυτούς που τις έχουν πραγματικά ανάγκη, κάθονται μόνο σε κάποιους που είναι ήδη έμπειροι και τις φτύνουν. Όταν το κατάλαβα αυτό, αηδίασα ακόμα περισσότερο και λάτρεψα τις πουτάνες.
Αν το εξετάσεις αντίστροφα,στη θεωρητική περίπτωση που έχεις ταυτόχρονα ίση ευκαιρία να πηδήξεις μια μουνάρα,που δεν το'χει και πολύ ανάγκη αφού έχει χορτάσει από θαυμαστές και γαμιάδες,κι ένα μπαζάκι που το απαξιώνον όλοι και θέλει να νοιώσει ποθητή ως γυναίκα,ποιά θα διάλεγες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom