Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.katehaki5.com/assets/girls/pictures/5/sasa/15.jpg?c=1467810440[/img[/URL]]

Προστυχη Πορνη

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω με τον φιλο μου παραγγελνουμε και δινει τα κλειδια ο φιλος μου στην σερβιτορα και λεφτα παιρνουμε τα απαραιτητα ενας φιλοςμου την πατησε και εκανε βλακεια ειχε παρει λεφτα κολυμπουσε  και του πηρανε 300 ευρω τους κυνηγησε αλλα δεν προλαβε να τους πιασει

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Kostakis_ss παλιομαλάκα ο Picker πλέον ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ. Άντε τώρα να παίξεις πάλι το πουλάκι σου στην τουαλέτα μαλάκα.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem στις οργανωμένες παραλίες που έχει είσοδο δεν υπάρχει φόβος να σε κλέψουν. Επίσης δεν παίρνω ποτέ το αμάξι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους γιατί πολλοί εδώ μέσα είναι κομπλεξικοί. Όσοι μπορούν να γαμάνε και να χύνουν με 10 ευρώ είναι ευλογημένοι. Είναι αυτοί που χρειάζεται να κοπιάσουν και να πληρώσουν λιγότερο για να κάνουν σεξ. Οι υπόλοιποι είναι μια ζωή αναγκασμένοι να προσκυνάνε το μουνί για να το γαμήσουν. Είναι τελικά πολύ λίγοι αυτοί που ΜΠΟΡΟΥΝ να γαμάνε με 10 ευρώ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem στις οργανωμένες παραλίες που έχει είσοδο δεν υπάρχει φόβος να σε κλέψουν. Επίσης δεν παίρνω ποτέ το αμάξι.

Εχεις αμαξι και δεκαυερο για οργανωμενη παραλια; Δεν το περιμενα.

Τι γνωμη εχεις για το ηλεκτρονικο εισιτηριο και τις μπαρες στα ΜΜΜ; Αλληλεγγυη στους φτωχους τζαμπατζηδες ή κοψιμο κεφαλιου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι υπέρ στο να μπουν μπάρες παντού. Δεν είμαι καθόλου με τους τζαμπατζήδες. Εγώ έχω πάντα κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω ξαναπεί ότι είμαι φιλελεύθερος και μνημονιακός μέχρι αηδίας. Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται ένα σοκ για να βάλει μυαλό.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πικερακο πλατεια γκαζι καθε ποτε πηγαινεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σχεδόν κάθε Σάββατο, μπορεί όμως και καθημερινές μόνος μου αν δεν έχω τι να κάνω. Γενικά μένω κέντρο και βολτάρω τακτικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έλα αλλά μπορεί να χαιρετήσεις κάποιον άλλο. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και ψεύτικες οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Έλα αλλά μπορεί να χαιρετήσεις κάποιον άλλο. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και ψεύτικες οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.  :grin:

θες να παμε μαζι στο σοσιαλιστα για καμακι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Kostakis_ss παλιομαλάκα ο Picker πλέον ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ. Άντε τώρα να παίξεις πάλι το πουλάκι σου στην τουαλέτα μαλάκα.  :birdman:

τυπε μην παθεις τιποτα με τα15λεπτα γαμησια  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειναι ψευτικες

Σ εχω δει ιασωνος 10 σενιαρισμενο σα γαμπρο να ρωτας την τσατα για μια πουτανα που ειναι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Από τη στιγμή που λόγω της μοναξιάς μου αναγκάστηκα και έπεσα στα μπουρδέλα, δεν υπήρχε για μένα επιστροφή. Δεν ξεκίνησα στη ζωή μου για μπουρδελιάρης αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι στα μπουρδέλα υπάρχει πολύ περισσότερη αγάπη από ό,τι στις σχέσεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε Πικεράκο, καινούργιο παραλήρημα ;  :2funny: :2funny:

Εσύ έλεγες ότι πας στα μπουρδέλα για πρακτικούς λόγους και
τώρα...λες ότι βρίσκεις ...αγάπη στα μπουρδέλα ;  :2funny:

Γι' αυτό παρακαλάς τις πουτανίτσες να τους φιλάς τις πατούσες
και σε έχουν διώξει τρεις (3) ,
και πήρες το φέησμπουκ της Κορίνας και την τάραξες
στα γλοιώδη μηνύματα ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεξε κακομοίρη μου, να μη σε δούμε
παντρεμένο με καμιά πουτανίτσα από το Μετάξι  :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μύστη Πίκερ, τον τελευταίο μήνα είμαι σε μια φάση που έχω βαρεθεί τελείως τη διαδικασία να βγαίνω καφέδες με γκόμενες, μπας και πηδήξω τσάμπα. Δεν ξέρω πως έφτασα σε αυτό το σημείο. Φυσικά υπήρξαν κάποια σκηνικά που με ξενέρωσαν, αλλά μέσα στο πρόγραμμα ήταν αυτά από πάντα. Κι η ίδια η διαδικασία του ραντεβού δε μου ήταν ποτέ ευχάριστη. Τη θέση του ενθουσιασμού όμως που είχα στην αρχή όταν έβγαινα για πρώτη φορά με κάποια την πήρε μια απάθεια και ένα αίσθημα αγγαρείας. Μπορεί και όλο αυτό να οφείλεται στο ότι έχω εθιστεί στην ευκολία και το "έτοιμο" του αγοραίου έρωτα, οπότε μου φαίνεται κάπως να φάω μερικές ώρες στο "μπίρι-μπίρι", μπας και γαμήσω. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ μικρός για να παραιτηθώ από τις γυναίκες και να αφοσιωθώ στο νόμο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom