Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
http://[URL unfurl="true"]www.katehaki5.com/assets/girls/pictures/5/sasa/15.jpg?c=1467810440[/img[/URL]]
Προστυχη Πορνη
Προστυχη Πορνη
Duke Nukem στις οργανωμένες παραλίες που έχει είσοδο δεν υπάρχει φόβος να σε κλέψουν. Επίσης δεν παίρνω ποτέ το αμάξι.
Σχεδόν κάθε Σάββατο, μπορεί όμως και καθημερινές μόνος μου αν δεν έχω τι να κάνω. Γενικά μένω κέντρο και βολτάρω τακτικά.
Πιο πιθανόν είναι να πάτε για καμάκι ψαρέματος.θες να παμε μαζι στο σοσιαλιστα για καμακι?
Έλα αλλά μπορεί να χαιρετήσεις κάποιον άλλο. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και ψεύτικες οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.
μπουρδελοτσαρκα θα εκανες με τον Πικερ?θες να παμε μαζι στο σοσιαλιστα για καμακι?
Kostakis_ss παλιομαλάκα ο Picker πλέον ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ. Άντε τώρα να παίξεις πάλι το πουλάκι σου στην τουαλέτα μαλάκα.
δεν ειναι ψευτικεςΈλα αλλά μπορεί να χαιρετήσεις κάποιον άλλο. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και ψεύτικες οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει.
Από τη στιγμή που λόγω της μοναξιάς μου αναγκάστηκα και έπεσα στα μπουρδέλα, δεν υπήρχε για μένα επιστροφή. Δεν ξεκίνησα στη ζωή μου για μπουρδελιάρης αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι στα μπουρδέλα υπάρχει πολύ περισσότερη αγάπη από ό,τι στις σχέσεις.