Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγω εκει αλιμο εχω πετυχει την σαντρα τη γερμανιδα, τον αχμετ με το λιαλινα καφε στη λεωνιδου και το μιμικο2000 :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεχωριστα τον καθεναν... :rolleyes:

ο μιμικος τι εκανε στον αλιμο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Τυπε οι πουτανιαρηδες εχουμε μαθει στα ευκολα.. και ουτε εχουμε υπομονη για καυλαντες.. οταν θελουμε να γαμισουμε πρεπει να γινετε ατακα κι επιτοπου.. σε ειδα σε πληρωσα σε γαμισα.. κοζαρα κωλαρακια στη παραλια και σημερα γαμισα μια καυλα βιζιτα χωρις μα και μου..  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τυπε οι πουτανιαρηδες εχουμε μαθει στα ευκολα.. και ουτε εχουμε υπομονη για καυλαντες.. οταν θελουμε να γαμισουμε πρεπει να γινετε ατακα κι επιτοπου.. σε ειδα σε πληρωσα σε γαμισα.. κοζαρα κωλαρακια στη παραλια και σημερα γαμισα μια καυλα βιζιτα χωρις μα και μου..  :rockon:

την βικτωρια πηρες?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.502
Πόντοι
2.420
Δυστηχώς το νήμα του Πικερ έχει γεμίσει με βαρετά σπαμοποστ αυτοπροβολής ενός από τα πιο άχρηστα νικνείμ του σαίτ.
Του γελοίου του Λαδάκη.
Λαδάκη μπετόβλακα, αφού γαμάς τόσο, και είσαι και πολύ λαρζ τύπος όπως ισχυρίζεσαι, τζάσε από το νήμα παλιομάλακα
και αφιερώσου στις πολύ σημαντικές  :jerking: ασχολίες σου!
Παράτα τον Πίκερ στη μιζέρια του!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά το ποστ σου είναι πολλά και πιάνουν χώρο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Όσο για την παραλία, θέλω να είμαι ειλικρινής και σας λέω ότι θα το ξανασκεφτώ. Μπορεί να ξαναπάω γιατί είναι υποχώρηση να χάσω τα μπάνια μου για τα βρωμόμουνα που βγάζουν τις κωλάρες τους έξω. Δεν τραβάω μαλακία αλλά μου έρχεται να τις αρχίσω στις φάπες.

Αν δεν ηθελες να δεις κωλους θα πηγαινες ερημικες παραλιες. Ασε Πικερ... :cool2:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.502
Πόντοι
2.420
Όσο για την παραλία, θέλω να είμαι ειλικρινής και σας λέω ότι θα το ξανασκεφτώ. Μπορεί να ξαναπάω γιατί είναι υποχώρηση να χάσω τα μπάνια μου για τα βρωμόμουνα που βγάζουν τις κωλάρες τους έξω. Δεν τραβάω μαλακία αλλά μου έρχεται να τις αρχίσω στις φάπες.
:rockon: :rockon: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
συγκεκριμενα γεννηθηκα το δεκεμβριο του 1984 στο μαρουσι αττικης
σημερα ειμαι 31 ετων και επτα μηνων
στην ιπποκρατους εχω παει ως φοιτητης (6 χρονια πτυχιο + 2 χρονια πρωτο μεταπτυχιακο + 1 χρονο δευτερο μεταπτυχιακο) και στη λεσχη για ξενες γλωσσες (ιπποκρατους 15) και στις βιβλιοθηκες και την αιθουσα υπολογιστων (ιπποκρατους 33)
οταν εγραψα οτι εχει πετυχει το καμακι εκει μια φορα τη δεκαετια του 80 και μια το μιλλενιουμ το εγραψα ΚΑΘ'ΥΠΕΡΒΟΛΗΝ για να καταδειξω ποσο ανουσιο ειναι το καμακι σε αυτα τα μερη οποι οι γκομενες που συχναζουν εχουν μια μυτη μεχρι το ταβανι
αλλα αμα εισαι ψυχαναγκαστικος και την πεφτεις στις γκομενες οπως οι στριπτιτζουδες σε σενα ουτε αυτο το απλο πραμα δε μπορει να καταλαβεις
λαδακιας: χυλοπιτακιας και απο αντρες  :2funny:

Φιλε εγω που δεν εχω φοιτητικο πασο επιτρεπεται να μπω εκει μεσα για μπανιστηρι (κανοντας οτι διαβαζω βιβλια φυσικα);

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φιλε εγω που δεν εχω φοιτητικο πασο επιτρεπεται να μπω εκει μεσα για μπανιστηρι (κανοντας οτι διαβαζω βιβλια φυσικα);

θα επιχειρησεις καμακι εκει ??

θα σε βγαλουν στη σεντρα αν αποτυχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom