Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μέσα στο μουνί τελειώνω πάντα. Γαμώντας το μουνί. Χωρίς καπότα δεν γαμάω και να με παρακαλέσει η άλλη. Δεν καταδέχομαι.

Επισκέπτης
Μέσα στο μουνί τελειώνω πάντα. Γαμώντας το μουνί. Χωρίς καπότα δεν γαμάω και να με παρακαλέσει η άλλη. Δεν καταδέχομαι.
μεσα στην καποτα τελειωνεις και η καποτα ειναι μεσα στο μουνι

Εσυ εχεις θεσει τοσο απολυτους ορισμους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τελειώνω πάντα με επαφή. Το σώμα της γυναίκας νιώθει την πούτσα μου και ο οργασμός μου προκαλείται από την επαφή με το γυναικείο σώμα, όχι από την επαφή με την καπότα. Άσε τις εξυπνάδες Νώντα. Ο Picker τελειώνει γαμώντας και το ξέρετε όλοι καλά.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Το να χύσεις με τσιμπούκι δηλαδή, αποτελεί ημίμετρο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο οργασμός μου προκαλείται από την επαφή με έμψυχο γυναικείο σώμα, όχι από την επαφή με την καπότα. Είναι 100% σεξ.  :-*

Επισκέπτης
Ο οργασμός μου προκαλείται από την επαφή με έμψυχο γυναικείο σώμα, όχι από την επαφή με την καπότα. Είναι 100% σεξ.  :-*
ο πουτσος σου δεν εχει ερθει ποτε σε επαφη με κολπο

Ο νομος του πικερ εχει σαθρη βαση και δε μπρει ναεπιβιωσει

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν με ενδιαφέρει να γαμάω χωρίς καπότα. Με αφήνει αδιάφορο. Αυτό που θέλω είναι να νιώθουν οι γυναίκες την πούτσα μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πικερ βλεπω στην ημερησια ενημερωση, πως μιλας με τις ιεροδουλες, σου λενε τα προβληματα τους.
Πας εκει για κατι παραπανω απο μια εκτονωση δηλαδη. Γιατι πιστευεις οτι το κανεις αυτο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι εδώ για να διδάξω την ηθική του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη, του άντρα που μόνο γαμάει και δεν παρακαλάει, που λέει πάντα την αλήθεια και δεν μαλακίζεται ποτέ. Με 4 γαμήσια την εβδομάδα ζούμε μία πλήρη και περήφανη σεξουαλική ζωή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δίνουμε καθημερινό αγώνα για να αλλάξουμε τα ελεεινά ήθη που επικρατούν στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Πετάμε την αλήθεια στη μάπα των γυναικών απαξιώνοντας τελείως το ρόλο τους στη ζωή μας. Δεν τις αφήνουμε ποτέ να νομίζουν ότι εξαρτόμαστε από αυτές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στην προσπάθειά μας αυτή εχθροί μας είναι οι ελεεινοί σχεσάκηδες που γαμάνε πουτάνες στα κρυφά και δεν λένε στις γκόμενες την αλήθεια, αφήνοντάς τες να νομίζουν ότι είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και αναντικατάστατο γι' αυτούς. Ελεεινά άτομα για φτύσιμο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"Αν δεν μου κάτσεις εσύ υπάρχουν 50 πουτάνες που με περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια για 10 ευρώ ανά πάσα στιγμή." Έτσι συμπεριφέρεται στη γκόμενά του ο γνήσιος μπουρδελιάρης και όχι σαν ΚΟΤΑ αποκρύπτοντάς της την αλήθεια και γαμώντας πουτάνες στα κρυφά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελεεινά άτομα που το παίζουν "μύστες" ενώ στην πραγματικότητα είναι κότες και στέκονται σούζα μπροστά στις γκόμενές τους. Άτομα που πάνε στο μπουρδέλο και κοιτάνε 100 φορές αριστερά και δεξιά τους μην τους κάνει τσακωτούς κανένας γείτονας ή γνωστός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτά τα άτομα είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των γνήσιων μπουρδελιάρηδων. Είναι αυτοί που δίνουν στις γκόμενες αξία με το να τις αφήνουν να ζούνε στον κόσμο τους και να το παίζουν δύσκολες και ντίβες. Αυτά είναι τα άτομα που τις έχουν κάνει "ελεεινίδες".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι προτείνει ο νόμος του Picker; Καμία αξία στις γκόμενες. Τους λέμε την αλήθεια για τα μπουρδέλα, ότι 200 πουτάνες μας περιμένουν να τις γαμήσουμε ανά πάσα στιγμή με 10-20 ευρώ. Κανένα ψέμα στις γκόμενες = καμία αξία στις γκόμενες. Μόνο με την αλήθεια τις απαξιώνεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom