Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το τρωει το δαχτυλο αν είναι αυτό που ρωτας.  :grin:

Σταθερού ή μεταβλητού μεγέθους ;

Ξέρεις το ανέκδοτο με τον Τοτό , έτσι ...

...
Τοτό ... αυτός δεν είναι ο αφαλός μου ...
... ΓΙΑΤΙ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;;;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem ο κώλος έχει πολλά μικρόβια αλλά είναι όντως ερωτογόνος περιοχή και για τα δύο φύλα. Αν είναι πολύ λαχταριστό και μοσχοβολάει το κωλαράκι μπορεί κι εγώ να το γλείψω λίγο, όπως βέβαια έχω δεχτεί να γλείψουν και το δικό μου κωλαράκι.  :-*

Ειναι πιο ασφαλες να τον γλειψεις πιστευω γιατι το υδροχλωρικο οξυ του στομαχουν διαλυει τα κωλοβακτηριδια, ενω αν σου μπει στην ουρηθρα ανετα κολλας χρονια προστατιτιδα με ολα τα ανυποφορα συμπτωματα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σταθερού ή μεταβλητού μεγέθους ;

Ξέρεις το ανέκδοτο με τον Τοτό , έτσι ...

...
Τοτό ... αυτός δεν είναι ο αφαλός μου ...
... ΓΙΑΤΙ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;;;;
Οχι τετοια πραγματα.Λιγο

μεχρι τον αγκώνα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ειναι πιο ασφαλες να τον γλειψεις πιστευω γιατι το υδροχλωρικο οξυ του στομαχουν διαλυει τα κωλοβακτηριδια, ενω αν σου μπει στην ουρηθρα ανετα κολλας χρονια προστατιτιδα με ολα τα ανυποφορα συμπτωματα.

Αν γαμάς από τον κώλο τίποτε αναρχοαυτόνομες ...
Αυτές εγώ δεν τις χτυπάω ούτε με κοντάκι δικό μου ...
όχι να τις γαμήσω ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το λες σαν επιστημονας ,σαν πρακτικός ή απλά πετάς μια μαλακια και εσύ οπως τοσοι και τόσοι ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μόνο οι πόρνες αξίζουν. ..τελος :rockon:...αδιαφορία για τις αλλες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και βέβαια αν ακούσω από την τσατσά στο μπουρδέλο ότι η κοπέλα κάνει πρωκτικό γίνομαι Λούης. Δεν κάθομαι καν να τη δω.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σωστός ο Πλεύρης, είναι καθαρή διαστροφή να μπαίνει το πέος στα σκατά. Επίσης, είναι επικίνδυνο να μπαίνει το πέος σε στενές τρύπες γιατί μπορεί να τραυματιστεί. Γενικά, το πέος δεν θέλει πολλά ζόρια. Θα έχετε ακούσει ίσως για τη νόσο Peyronie:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker, ο νόμος της υπερηφάνειας, της εγκράτειας, της αυτάρκειας, της σοφίας και της λογικής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το κοτοπουλάκι ο Πίκερ , πάλι κακαρίζει !  :2funny: :2funny: :2funny:

weird-funny-chicken-picture-01.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο κανόνας του Πίκερ, είναι το παραλήρημα των φοβικών, μικροτσούτσουνων
καχεκτικών και άφραγκων ψευτο-μπουρδελιάρηδων !  :2funny:

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης, κάνει οικονομία και μαζεύει λεφτά
για να γαμήσει την πουτανίτσα που του αρέσει και όχι
ότι μπάζο σερβίρουν οι τσατσάδες !

http://[URL unfurl="true"]www.melantias50.com/assets/girls/pictures/5/nina/25.jpg?c=1462355716[/img[/URL]]

ο κανόνας του Πίκερ, είναι για χαζούς μπαζογάμηδες !  :2funny:

Είναι σαν να βγάζει κάποιος κανόνα, ότι πρέπει να τρώει μόνο
σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα, και να μη μαγειρεύει στο σπίτι του !

Πικεράκο, μπες στο κοτέτσι σου και κακάριζε ελεύθερα !
Κο, Κο, κο , Πικεράκο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Πικεράκο  είσαι κοτούλα Αλβανικής προέλευσης ! :2funny: :2funny: :2funny:

Κοτ, κοτ, κοτ, μπες στο κοτετσάκι σου , κοτοπουλάκι !  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη παίξε το πουλάκι σου αγόρι μου και μην παρεμβαίνεις στο νόμο του Picker. Εδώ δεν είναι για καληνυχτάκηδες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"[...] Οι ίδιες αυτές έμφυτες ικανότητες εξηγούν τον οίκτο, την ανθρωπιά, τη συμπάθεια που εκδηλώνουν οι γυναίκες προς τους δυστυχισμένους, ενώ είναι κατώτερες των ανδρών σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, την ευθύτητα και την αυστηρή χρηστότητα. Λόγω της διανοητικής τους αδυναμίας, ό,τι είναι παρόν, προ­φανές και άμεσο ασκεί πάνω τους μια κυ­ριαρχία απέναντι στην οποία δεν μπορούν να υπερισχύσουν ούτε οι θεωρητικοποιήσεις ού­τε τα καθιερωμένα αξιώματα ούτε οι δραστι­κές αποφάσεις ούτε καμιά θεώρηση του παρελθόντος ή του μέλλοντος, του όποιου μα­κρινού ή απόντος πράγματος. Έχουν την αρετή των πρωταρχικών και κύριων ιδιοτή­των, στερούνται όμως των δευτερεουσών και παρεπομένων. Από αυτή την άποψη, μπο­ρούμε να τις συγκρίνουμε με έναν οργανισμό που διαθέτει ήπαρ αλλά όχι χοληδόχο κύστη. Παραπέμπω στην παράγραφο 17 του έργου μου για τη θεμελίωση της ηθικής. Η αδικία είναι, επομένως, το κεφαλαιώδες ελάττωμα της γυναικείας φύσης. Αυτό είναι απόρροια της ανεπάρκειας κοινής λογικής και σκέψης που επισημάναμε πιο πάνω, κι αυτό που επιβαρύ­νει ακόμη περισσότερο τούτο το ελάττωμα εί­ναι το γεγονός ότι η φύση, για να αντισταθμί­σει την αδυναμία τους, τους έδωσε σε αντάλ­λαγμα την πονηριά εξ ου και η ενστικτώδης πανουργία τους και η ακαταμάχητη ροπή τους προς το ψέμα. Το λιοντάρι διαθέτει νύ­χια και δόντια· ο ελέφαντας, το αγριογού­ρουνο έχουν τις άμυνές τους, ο ταύρος έχει τα κέρατά του, η σουπιά έχει το μελάνι της, που της χρησιμεύει για να θολώνει τα νερά γύρω της· η φύση δεν έδωσε στη γυναίκα ως μέσο άμυνας και προστασίας παρά μόνο την προσποίηση· η ικανότητα αυτή υποκαθιστά τη δύναμη την οποία ο άνδρας αντλεί από τα ισχυρά μέλη του κι από τη νόησή του."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν είσαι άντρας και όχι γυναικούλα, αν φοράς παντελόνια, αν έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ, είσαι ευθύς και λες πάντα την αλήθεια. Τέλος.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom