Το τρωει το δαχτυλο αν είναι αυτό που ρωτας.Το δίκό σου είναι έξοδος μόνο ;
ή διπλής κατευθύνσεως ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Το τρωει το δαχτυλο αν είναι αυτό που ρωτας.
Σταθερού ή μεταβλητού μεγέθους ;
Ξέρεις το ανέκδοτο με τον Τοτό , έτσι ...
...
Τοτό ... αυτός δεν είναι ο αφαλός μου ...
... ΓΙΑΤΙ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;;;;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem ο κώλος έχει πολλά μικρόβια αλλά είναι όντως ερωτογόνος περιοχή και για τα δύο φύλα. Αν είναι πολύ λαχταριστό και μοσχοβολάει το κωλαράκι μπορεί κι εγώ να το γλείψω λίγο, όπως βέβαια έχω δεχτεί να γλείψουν και το δικό μου κωλαράκι. :-*
Ειναι πιο ασφαλες να τον γλειψεις πιστευω γιατι το υδροχλωρικο οξυ του στομαχουν διαλυει τα κωλοβακτηριδια, ενω αν σου μπει στην ουρηθρα ανετα κολλας χρονια προστατιτιδα με ολα τα ανυποφορα συμπτωματα.
Οχι τετοια πραγματα.ΛιγοΣταθερού ή μεταβλητού μεγέθους ;
Ξέρεις το ανέκδοτο με τον Τοτό , έτσι ...
...
Τοτό ... αυτός δεν είναι ο αφαλός μου ...
... ΓΙΑΤΙ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;;;;
μεχρι τον αγκώνα!!!!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε τετοιες αποψεις ειχε και ιωαννης μελισσανιδης και τωρα χορευει αμανεδες πανω σε αμερικανικες πουτσεςΤο δαχτυλάκι δεν είναι κακό ρε πουλί.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ειναι πιο ασφαλες να τον γλειψεις πιστευω γιατι το υδροχλωρικο οξυ του στομαχουν διαλυει τα κωλοβακτηριδια, ενω αν σου μπει στην ουρηθρα ανετα κολλας χρονια προστατιτιδα με ολα τα ανυποφορα συμπτωματα.
Αν γαμάς από τον κώλο τίποτε αναρχοαυτόνομες ...
Αυτές εγώ δεν τις χτυπάω ούτε με κοντάκι δικό μου ...
όχι να τις γαμήσω ...
Το λες σαν επιστημονας ,σαν πρακτικός ή απλά πετάς μια μαλακια και εσύ οπως τοσοι και τόσοι ;Ειναι πιο ασφαλες να τον γλειψεις πιστευω γιατι το υδροχλωρικο οξυ του στομαχουν διαλυει τα κωλοβακτηριδια, ενω αν σου μπει στην ουρηθρα ανετα κολλας χρονια προστατιτιδα με ολα τα ανυποφορα συμπτωματα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το λες σαν επιστημονας ,σαν πρακτικός ή απλά πετάς μια μαλακια και εσύ οπως τοσοι και τόσοι ;
Σαν γαμιας σου το λεω.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Σωστός ο Πλεύρης, είναι καθαρή διαστροφή να μπαίνει το πέος στα σκατά. Επίσης, είναι επικίνδυνο να μπαίνει το πέος σε στενές τρύπες γιατί μπορεί να τραυματιστεί. Γενικά, το πέος δεν θέλει πολλά ζόρια. Θα έχετε ακούσει ίσως για τη νόσο Peyronie:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Το κοτοπουλάκι ο Πίκερ , πάλι κακαρίζει !
Ο κανόνας του Πίκερ, είναι το παραλήρημα των φοβικών, μικροτσούτσουνων
καχεκτικών και άφραγκων ψευτο-μπουρδελιάρηδων !
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης, κάνει οικονομία και μαζεύει λεφτά
για να γαμήσει την πουτανίτσα που του αρέσει και όχι
ότι μπάζο σερβίρουν οι τσατσάδες !
http://[URL unfurl="true"]www.melantias50.com/assets/girls/pictures/5/nina/25.jpg?c=1462355716[/img[/URL]]
ο κανόνας του Πίκερ, είναι για χαζούς μπαζογάμηδες ! :2funny:
Είναι σαν να βγάζει κάποιος κανόνα, ότι πρέπει να τρώει μόνο
σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα, και να μη μαγειρεύει στο σπίτι του !
Πικεράκο, μπες στο κοτέτσι σου και κακάριζε ελεύθερα !
Κο, Κο, κο , Πικεράκο ! :2funny: :2funny: :2funny:
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο είσαι κοτούλα Αλβανικής προέλευσης !
Κοτ, κοτ, κοτ, μπες στο κοτετσάκι σου , κοτοπουλάκι !
"[...] Οι ίδιες αυτές έμφυτες ικανότητες εξηγούν τον οίκτο, την ανθρωπιά, τη συμπάθεια που εκδηλώνουν οι γυναίκες προς τους δυστυχισμένους, ενώ είναι κατώτερες των ανδρών σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, την ευθύτητα και την αυστηρή χρηστότητα. Λόγω της διανοητικής τους αδυναμίας, ό,τι είναι παρόν, προφανές και άμεσο ασκεί πάνω τους μια κυριαρχία απέναντι στην οποία δεν μπορούν να υπερισχύσουν ούτε οι θεωρητικοποιήσεις ούτε τα καθιερωμένα αξιώματα ούτε οι δραστικές αποφάσεις ούτε καμιά θεώρηση του παρελθόντος ή του μέλλοντος, του όποιου μακρινού ή απόντος πράγματος. Έχουν την αρετή των πρωταρχικών και κύριων ιδιοτήτων, στερούνται όμως των δευτερεουσών και παρεπομένων. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να τις συγκρίνουμε με έναν οργανισμό που διαθέτει ήπαρ αλλά όχι χοληδόχο κύστη. Παραπέμπω στην παράγραφο 17 του έργου μου για τη θεμελίωση της ηθικής. Η αδικία είναι, επομένως, το κεφαλαιώδες ελάττωμα της γυναικείας φύσης. Αυτό είναι απόρροια της ανεπάρκειας κοινής λογικής και σκέψης που επισημάναμε πιο πάνω, κι αυτό που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τούτο το ελάττωμα είναι το γεγονός ότι η φύση, για να αντισταθμίσει την αδυναμία τους, τους έδωσε σε αντάλλαγμα την πονηριά εξ ου και η ενστικτώδης πανουργία τους και η ακαταμάχητη ροπή τους προς το ψέμα. Το λιοντάρι διαθέτει νύχια και δόντια· ο ελέφαντας, το αγριογούρουνο έχουν τις άμυνές τους, ο ταύρος έχει τα κέρατά του, η σουπιά έχει το μελάνι της, που της χρησιμεύει για να θολώνει τα νερά γύρω της· η φύση δεν έδωσε στη γυναίκα ως μέσο άμυνας και προστασίας παρά μόνο την προσποίηση· η ικανότητα αυτή υποκαθιστά τη δύναμη την οποία ο άνδρας αντλεί από τα ισχυρά μέλη του κι από τη νόησή του."
Άρθουρ Σοπενχάουερ
Άρθουρ Σοπενχάουερ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις