Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ο Πικερ δεν ειναι γκει. Ακολουθει τα προτυπα των gender bending ανδρογυνων ροκ σταρ των περασμενων δεκαετιων. Αλλο gender αλλο σεξουαλικος προσανατολισμος.
Πικερ ποια γαριδακια τρως το βραδυ πριν πεσεις για υπνο;
Δεν με ενδιαφέρει το να ζω πλουσιοπάροχα. Το μόνο κριτήριό μου για επιτυχία είναι να γαμάω 182-183 φορές το χρόνο για πάντα.
Zeljko ό,τι και να πεις δεν μπορείς να με επηρεάσεις. Σε όλες τις έρευνες που έχουν γίνει ο μέσος άντρας κάνει σεξ γύρω στις 104 φορές το χρόνο. Οι 182-183 φορές που κάνω σεξ εγώ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Τώρα, αν κάποιοι εδώ μέσα είστε σεξομανείς, είναι δικό σας θέμα. Εγώ προτείνω έναν τρόπο ζωής που μπορεί να εφαρμοστεί από το μέσο άντρα. Μέρα παρά μέρα σεξ χωρίς να έχεις γκόμενα και χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Δεν είναι όλη η ζωή μας σεξ. Είναι πολλά άλλα πράγματα που μπορείς παράλληλα να κάνεις.
Το γεγονός ότι εκσπερματωνουν με τέτοια συχνότητα δε σημαίνει ότι δε θα θέλανε να χύνουν πιο συχνά. Ή μπορεί να εχουν βαρεθει την παλάμη τους και άμα γαμουσανε, να το κάνανε με μεγαλύτερη συχνότητα. Λέω γω τώρα..