Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μιας που το έφερε η κουβέντα, τι λέει η τσατσά για όλα αυτά?  :knuppel:

Έχω μερικές εβδομάδες να την επισκεφτώ. Κακά τα ψέματα, άλλο πράγμα να γαμάς 20-χρονη και άλλο να γαμάς 50-χρονη. Τον τελευταίο μήνα έχω κυρίως επικεντρωθεί στα εξής γλυκά πιπίνια:

- Κορίνα (Ιάσωνος 20)
- Σιμόνα (Κολωνού 30)
- Βαλεντίνα (Κολωνού 15)
- Άννα (Κολωνού 11)

Αγάπες μου όλες!  :smitten:  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Άποψή σου. Εγώ μπορώ να γίνω χαλί για μια γυναίκα που μου έχει κάτσει, ακριβώς γιατί θα έχει εκτιμήσει την ειλικρίνειά μου και αυτό είναι πολύ σπάνιο. Σε ένα κόσμο που όλοι τα καταφέρνουν με το ψέμα, όταν πω σε μια γυναίκα ότι θέλω να κάνω σεξ μαζί της και αυτή μου κάτσει, μπορεί από συγκίνηση και να δακρύσω. Έτσι εκτίμησα πολύ και τη συγκεκριμένη Ρωσίδα, γι' αυτό και την επόμενη μέρα πήγα και τη συνάντησα μόνο για να την κεράσω! 

Picker  :sunglasses:

Πίκερ άλλαξες ..πω ουτε ιερό και όσιο δεν έχει μείνει πλέον..εδω μέσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γιατι ρε μαλακες δεν πιστευετε τον πικερ,εσας δεν σας εχει τυχει να κατουρατε και να σας πλησιασει μια γκομενα να την πηδηξετε;

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι ρε μαλακες δεν πιστευετε τον πικερ,εσας δεν σας εχει τυχει να κατουρατε και να σας πλησιασει μια γκομενα να την πηδηξετε;
κατόπιν ενδελλεχούς μελέτης των σημειώσεων picker , μπορώ και εγώ να βεβαιώσω ότι μου έχει τύχει και μένα 3 φορές τον τελευταίο μήνα. Βέβαια μετά , κατούρησα και λίγο. Picker, συνέχισε να μας δίνεις τα φώτα σου! :headbang2:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Με κατούρημα όχι, αλλά μια φορά που έχεζα σε ένα πάρκο ακούω ξαφνικά κάτι θροΐσματα και βλέπω τον θάμνο να κουνιέται, και ξεπρόβαλλε μια Βελγίδα (από Φλάνδρα μεριά) που ζήτησε να με γλυφοκωλιάσει

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Με κατούρημα όχι, αλλά μια φορά που έχεζα σε ένα πάρκο ακούω ξαφνικά κάτι θροΐσματα και βλέπω τον θάμνο να κουνιέται, και ξεπρόβαλλε μια Βελγίδα (από Φλάνδρα μεριά) που ζήτησε να με γλυφοκωλιάσει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

και ενέδωσες?

Επισκέπτης
Βασικά αυτό που έγινε ούτε εμείς το πιστεύαμε. Όμως ΕΓΙΝΕ!  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καθόλου. Πάντα ήμουν πολύ ευαίσθητος με τις γυναίκες που μου δίνονται.  :sunglasses:

Ε τι χαζομάρα είναι αυτη η είσαι σκληρος η δεν είσαι. Δηλαδή επειδή σου δίνει η άλλη μουνάκι εσύ κάνεις κωλοτούμπες; ξενέρωσα :huh:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κι όμως έτσι έγινε! Σε ένα κάθετο παράδρομο της Ερμού όπως κατεβαίνεις για Θησείο. Έχει ένα περίπτερο εκεί δίπλα πάνω στην Ερμού. Κι εμείς δεν το πιστεύαμε στην αρχή. Τινάζαμε τις πούτσες μας εκείνη τη στιγμή!    :cheesy:  :sunglasses:
Και ολα αυτα με ενα κατουρημα ε?πωπω,τι λες ρε παιδι μου...
αμα εχεζες τι θα γινοτανε δηλαδη...ορδες οι ρωσσιδες!!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.237
Πόντοι
506
εγω λεω για τις εμπειριες μου ως τωρα...κρυφος ποθος ολων των γυναικων ειναι οι αντρες με τους κοιλιακους αλλα δεν το λενε για να μην σε κομπλαρουν

Ισχυει αυτο που λεει ο chris33, ερεθιζονται αγρια με κοιλιακους και πλατες  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φίλοι μου θα σας διηγηθώ την ιστορία που μου συνέβη το περασμένο Σαββατόβραδο. :grin: Είναι μια ιστορία που επαληθεύει κατηγορηματικά το γιατί ορθώς πολλοί από εμάς θεωρούμε τις υπόλοιπες Ευρωπαίες πολύ πιο ανοιχτόμυαλες στο σεξ από τις κομπλεξικές Ελλεηνίδες.

Ήμουν στο Μοναστηράκι με τον κολλητό μου και κατουρούσαμε σε μια απόμερη γωνιά όταν μας πλησίασε μόνη της νεαρή κούκλα γαλανομάτα Ρωσιδούλα τουρίστρια και μας ζήτησε να της αγοράσουμε μια μπύρα. Την κοιτάξαμε καλά-καλά και διακρίναμε ότι το μωράκι κολυμπούσε στην καύλα και ήταν ξεκάθαρο στον τρόπο που μας κοιτούσε. Τη ρώτησα στα ίσια αν θα ήθελε εκτός από τη μπύρα να κάνουμε και σεξ. H Ρωσιδούλα ακούμπησε την πλάτη της στον τοίχο και κοιτώντας και τους δυο μας μέσα στα μάτια απάντησε: "Yes, Ι'm hot."  :o  Τη ρωτάω: "Do you want money for that?" και μου λέει: "Νο." Όποιος δεν με πιστεύει να πάει να γαμηθεί.  :cheesy:

Ξεκινήσαμε και οι τρεις μας και ανεβήκαμε την Αθηνάς ρωτώντας ένα-ένα τα ξενοδοχεία που βρίσκαμε για διαθέσιμα δωμάτια. Στο δρόμο της αγοράσαμε και την μπύρα της και την παίρναμε από το χέρι και αγκαλίτσα μία εγώ και μία ο κολλητός μου. Τελικά βρήκαμε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην Ομόνοια και πληρώσαμε ημιδιαμονή. Περιττό να σας πω ότι ο ρεσεψιονίστ όταν είδε ότι ήμασταν 3 άτομα ψιλοκόμπλαρε και μας παρακάλεσε να μην κάνουμε πολλή φασαρία στο δωμάτιο.  :cheesy:

Ανεβαίνουμε λοιπόν επάνω και το μωράκι μπαίνει κατευθείαν στο μπάνιο για ντουζ ενώ εμείς αρχίζουμε να γδυνόμαστε. Ο κολλητός μου ήταν λίγο αμήχανος και αγχωμένος γιατί δεν είναι πολύ fan των πορνικών καταστάσεων γενικά. Βγαίνει από το μπάνιο η Ρωσιδούλα κούκλα ολόγυμνη  :sunglasses:  και αρχίζουμε τις περιπτύξεις. Εγώ ήμουν πιο τολμηρός από το φίλο μου και εκείνη σύντομα άρχισε να ασχολείται περισσότερο μαζί μου παρά με εκείνον. Ο κολλητός μου το κατάλαβε αυτό και άφησε εμένα να κάνω το παιχνίδι. Τελικά, για να μην πολυλογώ, η φάση εξελίχτηκε ανάμεσα σε μένα και εκείνη και τη γάμησα σε δύο στάσεις, cowgirl και ιεραποστολικό, όπου και τελείωσα.  :cheesy:

Το γκομενάκι πήγε ξανά για ντουζάκι και όταν βγήκε είπε στο φίλο μου ότι δεν θέλει να κάνει τώρα άλλο σεξ, αφήνοντάς τον στα κρύα του λουτρού. Βέβαια και αυτός ήταν αρκετά αγχωμένος με την όλη φάση και ίσως αυτό προκάλεσε και τη συγκεκριμένη συμπεριφορά της μικρής.  ;)  Η κοπέλα τότε ντύθηκε στα γρήγορα και έφυγε μόνη της ενώ εμείς ήμασταν ακόμη γυμνοί. Φεύγοντας μου είπε να πάω αν θέλω το επόμενο βράδυ να τη συναντήσω πάλι στο Μοναστηράκι για να πιούμε καφέ. Όντως πήγα μόνος μου χθες βράδυ Κυριακής στην πλατεία όπου τη συνάντησα και την κέρασα φαγητό στα Everest και γλυκό απέναντι στο Trano. Δεν της ζήτησα να πάμε πάλι για σεξ, απλά της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει αν και όποτε γουστάρει.

Το συμπέρασμα της όλης ιστορίας ποιο είναι? Ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πόσο πιο ανοιχτόμυαλες και ειλικρινείς με τους άντρες αλλά και τον εαυτό τους είναι οι υπόλοιπες Ευρωπαίες από τις κομπλεξάρες Ελλεηνίδες. Αυτό που έκανε η Ρωσιδούλα μαζί μου (μας) δεν θα το έκανε ποτέ Ελλεηνίδα. Συμφωνείτε?  :sunglasses:

...καθαρόαιμος πορνηδονισμός !

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θα μας τρελάνεις τυπε πικερ.
Προβλεπω καθε νυχτα,
οι μπουρδελιάρηδες,
δυο δυο- τρεις τρεις
να τριγυρνανε κατουρωντας δεξια αριστερα στο μοναστηρακι
προς αναζητηση παρομοιας εμπειριας  :rockon:

Δεν έφτανε η φυσική ευωδία της περιοχής...θα την ενισχύσουμε κι άλλο τώρα?

Επισκέπτης
Ε τι χαζομάρα είναι αυτη η είσαι σκληρος η δεν είσαι. Δηλαδή επειδή σου δίνει η άλλη μουνάκι εσύ κάνεις κωλοτούμπες; ξενέρωσα :huh:

Το εκτιμώ πάρα πολύ όταν μια γυναίκα μου υποτάσσεται ακόμα και επί πληρωμή, πόσο μάλλον χωρίς να μου ζητήσει λεφτά. Επιμένω στη λέξη "υποτάσσεται", καθώς για μένα το σεξ είναι καθαρά επιβεβαίωση της κυριαρχίας του αρσενικού πάνω στο θηλυκό, όσο και αν μερικοί προσπαθούν σήμερα να δώσουν άλλες πολύ πιο χαλαρές ερμηνείες στη σεξουαλική πράξη.

Όταν λοιπόν μια γυναίκα μου δίνεται, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι υποτάσσεται σε μένα, ταπεινώνεται, με αφήνει να τη ΓΑΜΗΣΩ. Αυτό εμένα με συγκινεί απεριόριστα και μπορώ να κάνω πολλά για τη γυναίκα αυτή. Φυσικά απαξιώνω τελείως όσες γκόμενες δεν έχουν δείξει από μόνες τους πρόθεση να μου κάτσουν, δεν τους δίνω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αξία (βλ. νόμο του Picker). Aυτές όμως που από μόνες τους προσφέρονται να μου παραδοθούν πραγματικά τις λατρεύω.

Picker  :sunglasses:

Επισκέπτης
944539_155970774588909_1776277525_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το εκτιμώ πάρα πολύ όταν μια γυναίκα μου υποτάσσεται ακόμα και επί πληρωμή, πόσο μάλλον χωρίς να μου ζητήσει λεφτά. Επιμένω στη λέξη "υποτάσσεται", καθώς για μένα το σεξ είναι καθαρά επιβεβαίωση της κυριαρχίας του αρσενικού πάνω στο θηλυκό, όσο και αν μερικοί προσπαθούν σήμερα να δώσουν άλλες πολύ πιο χαλαρές ερμηνείες στη σεξουαλική πράξη.

Όταν λοιπόν μια γυναίκα μου δίνεται, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι υποτάσσεται σε μένα, ταπεινώνεται, με αφήνει να τη ΓΑΜΗΣΩ. Αυτό εμένα με συγκινεί απεριόριστα και μπορώ να κάνω πολλά για τη γυναίκα αυτή. Φυσικά απαξιώνω τελείως όσες γκόμενες δεν έχουν δείξει από μόνες τους πρόθεση να μου κάτσουν, δεν τους δίνω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αξία (βλ. νόμο του Picker). Aυτές όμως που από μόνες τους προσφέρονται να μου παραδοθούν πραγματικά τις λατρεύω.

Picker  :sunglasses:
κατσε να δει αυτο το ποστ η βιολεττα τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom