Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βαρέθηκα να χαλιέμαι για χαζομάρες. Προτιμώ να ακούω μουσική ή να κάνω καμιά βόλτα. Ζητώ συγνώμη σε όσους έβρισα. Γεια σας.
Το θεμα ειναι να καταλαβεις γιατι εβρισες. Γιατι ενιωσες θυμο για κατι που λες πως δεν σε νοιαζει. Γιατι ενα μοναχικος μπουρδελιαρης ενιωσε αισθηματα οταν μιλαγαν ετσι για την Κορινα;
Μηπως οντως την αγαπας;  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Marios51 φυσικά και την αγαπώ αλλά δεν έβρισα για το λόγο αυτό. Έβρισα γιατί απειλεί και γιατί δεν ισχύει τίποτα από όσα λέει. Όσο και ερωτευμένος να ήμουν με μία πουτάνα, ποτέ δεν θα έκανα σχέση μαζί της εκτός μπουρδέλου. Και το εννοώ αυτό που λέω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι και θα φας και ξύλο, όχι μόνο από μένα. Θα σου γαμήσω το κωλάντερο μουνόπανο και θα είναι μεσημέρι.

:o :o :o :o 

θίχτηκε η φτηνά πληρωμένη ψευδαίσθηση πουτανοέρωτα του "σκληροπυρηνικού γαμιά μας"  :2funny: :2funny: :2funny:

Όποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης τρώει και πόρτες στα μπουρδέλα. Αφού προηγουμένως έχει ξεσκίσει τις πουτάνες τους.
Πίκερ , να πάψεις να είσαι ενοχλητικό τσιμπούρι
στις πουτανίτσες του Μεταξιού !

Πας στο μπουρδελάκι και πρήζεις τις κοπέλες με
την κλάψα σου και τα παρακάλια σου να σου δώσουν
ψίχουλα στοργής !

Ζήτησες το facebook της Κορίνας και την έπρηξες στα
γλυκανάλατα μηνύματα ! Σε απέκλεισε επειδή είσαι
το χειρότερο τσιμπούρι του Μεταξιού !

Βάλε μυαλο !

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος (ναύαγιο) μετά απο τόση ξεφτίλα με τα παρακάλια , τα κλαψουρίσματα και την απαξίωση απο γκόμενες και απο τελειωμένες πουτάνες του μεταξιού , να θεωρεί τον εαυτό του "σκληροπυρηνικό γαμιά" και "πραγματικό μπουρδελιάρη" και ένα σωρό άλλες βαρύγδουπες ιδιότητες ? 

σε ποιό σύμπαν μπορεί να ζεί ένας τέτοιος άνθρωπος ?

η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι αυτοϊκανοποιείται μεγαλοποιώντας το τίποτά του για να μην αυτοκτονήσει ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαν, ετσι μιλας και στους ασθενεις;  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαν, ετσι μιλας και στους ασθενεις;  :grin:

βλέπεις άλλο τρόπο για να συναιτιστεί και να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια ?

αφού με τα λόγια δεν παίρνει , ή δεν απαντάει ή εκτονώνεται αυτιστικά με την παράλογη παράγραφο

άμα μου βρείς άλλο τρόπο πες τον μου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μην ανησυχείς rigormortis, όχι μόνο δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω αλλά μάλλον θα σας θάψω όλους. Με σταθερή συχνότητα σεξ μέρα παρά μέρα και με έναν γενικά υγιεινό τρόπο ζωής ο άντρας μπορεί να τα εκατοστήσει.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μην ακούτε αριστερά και δεξιά να σας λένε για 2-3 γαμήσια την ημέρα και παπαριές. Ακόμα κι αν όντως τα κάνουν, σύντομα θα κλατάρουν. Κρατάτε τις καύλες σας και γαμάτε μέρα παρά μέρα. Οι οργασμοί σας θα είναι πιο δυνατοί και οι εμπειρίες σας πιο έντονες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:tooth:
εγλειφες τα ποδια της Κορινας αφου πριν ειχε παει ο COBRA που ειναι

αληθινος και σκληρος χυστης. Ο COBRA της τα πεταγε μεστη μουνα της και σταζαν μεχρι τα ποδια.

Μετα εσυ τα εγλειφες. Μαλακια ε?  :'(
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ τώρα θα την κάνω. Έχω αναλύσει πλέον τον τρόπο σκέψης μου επαρκώς. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που γράφω τόσο καιρό και συνεχίζει να λέει τις μαλακίες του, είναι πρόβλημά του. Τα λέμε ίσως στο μέλλον.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
βλέπεις άλλο τρόπο για να συναιτιστεί και να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια ?

αφού με τα λόγια δεν παίρνει , ή δεν απαντάει ή εκτονώνεται αυτιστικά με την παράλογη παράγραφο

άμα μου βρείς άλλο τρόπο πες τον μου

Σαν ψυχολογος διαφωνω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πίκερ , να πάψεις να είσαι ενοχλητικό τσιμπούρι
στις πουτανίτσες του Μεταξιού !

Πας στο μπουρδελάκι και πρήζεις τις κοπέλες με
την κλάψα σου και τα παρακάλια σου να σου δώσουν
ψίχουλα στοργής !

Ζήτησες το facebook της Κορίνας και την έπρηξες στα
γλυκανάλατα μηνύματα ! Σε απέκλεισε επειδή είσαι
το χειρότερο τσιμπούρι του Μεταξιού !

Βάλε μυαλο !
Εσύ τύπε που κάνεις δωράκια στις πουτάνες για να καλοπιάσεις και να τις γαμήσεις επί πληρωμή πάλι σε ξενοδοχείο δε χαλάς την πιάτσα;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εσύ τύπε που κάνεις δωράκια στις πουτάνες για να καλοπιάσεις και να τις γαμήσεις επί πληρωμή πάλι σε ξενοδοχείο δε χαλάς την πιάτσα;

στη σέντρα ο λαδάκης  :wanker:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Κατουράω τον σκατιασμένο νόμο του Πικερ και τον χύνω μέστα μάτια  :2on1:  :shit: :piss:

Πικερ είσαι ένας απαξιωμένος μαλάκας που τρώει πόρτα στα μπουρδέλα που γαμάνε βρωμίλοι από το Αφγανιστάν

Σήμερα θα πάω στην Κορίνα προτείνοντας της να πιει το κάτουρο μου δίνοντας της 100 ευρω.
[size=11pt]Παράκμα, σου δίνω 50 ευρώ για να τον πετάξεις στο σκουπιδοτενεκέ  :cool2:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size]

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
pickerako  ο μισθος σου τωρα ποσο ειναι το μηνα?

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
εγλειφες τα ποδια της Κορινας αφου πριν ειχε παει ο COBRA που ειναι

αληθινος και σκληρος χυστης. Ο [size=40pt]COBRA[/size] της τα πεταγε μεστη μουνα της και σταζαν μεχρι τα ποδια.

Μετα εσυ τα εγλειφες. Μαλακια ε?  :'(

:orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοία υποκείμενα Parakmiakos και Junis, η Κορίνα έγλειφε τα αρχίδια των Πακιστανών και μετά ο Cobra τη φίλαγε στο στόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom