Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στον φίλο σου που είχε γκόμενα την Κορίνα, η ίδια τότε του είχε πει να μην ασχολείται με τους πελάτες της (δηλαδή μαζί μου) αλλά να κοιτάει μόνο να της προσφέρει την αγκαλίτσα που χρειαζόταν και φυσικά να της είναι πιστός ενώ αυτή θα γαμιέται με όλους.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και η αλήθεια ξέρεις ποια είναι; Ότι τον καιρό εκείνο η Κορίνα είχε μόλις χωρίσει από τον μόνιμο νταβατζή της και έψαχνε έναν ΠΥΡΦΟΡΟ απλά για να κάνει τον έρωτά της να ζηλέψει. Γελοίο ακούγεται για μια πουτάνα που γαμιέται με όλους αλλά έτσι είναι.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker εκφράζει την ιδεολογία του γνήσιου περήφανου μοναχικού μπουρδελιάρη. Όσοι προσπαθείτε να με κάνετε να ζηλέψω μιλώντας μου για τους ελεεινούς πυρφόρους-γκόμενους των ιερόδουλων, απλά δεν έχετε καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis ο Picker έχει καλυμμένα τα νώτα του. Όποιος μπλέξει με τον Picker δεν θα τη βγάλει καθαρή. Να το ξέρεις.  ;)

τι ?...θα κρυφτείς κάτω απο το "φουστάνι" του ξάδερφού σου του μπάτσου πικεράκο ?  :2funny: :2funny:

α ρε σκληροπυρηνικέ γαμιά πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:

...δεν θα το γλιτώσεις το κλωτσομπούνι έτσι όπως πάς , έχω μάθει ότι έχεις φουσκώσει πολλούς ορχικούς αδένες  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ρε συ Πίκερ, σιγά τα πόδια κιόλας που είχες φάει κόλλημα. Κι εμείς είμαστε ποδολάγνοι, αλλά μόνο με όσα ποδαράκια είναι καλοσχηματισμένα και δεν μοιάζουν με αντρικά. Το να βάψει ένα νυχάκι κόκκινο δεν είναι αρκετό για να τα κάνει καυλωτικά.  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.925
Πόντοι
41.129
ποιανης είναι τα ποδια στην φωτο του πικερ ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Picker πραγματικά πιστεύω ότι θα σε ξεφτιλίσω με αυτό που θα γράψω

αλλά το έχω τεράστια ανάγκη να το κάνω !

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
ποιανης είναι τα ποδια στην φωτο του πικερ ?
[size=11pt]Είναι, πράγματι, τα πόδια της Κορίνας...  ;)

Από κοντά είναι πιο όμορφα και πεντακάθαρα.  :humpleg:

Της τα μούλιασα στο γλύψιμο τις προάλλες και μετά από ένα εξαιρετικό φούτ-τζομπ τα περιέλουσα με λευκό πυρ...  :cum:[/size]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η απάντηση της Κορίνας στην ερώτηση : ξέρεις τον Picker ?

Άσε μας μουρέ με τον μαλάκα, όλο με ενοκλεί και το έχει και μικρό.

Όταν γαμούσε του τρέχει σάλια πάνω μου. ιιΙΙουυυυ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τον αποτελειωσες τον Πικερ...

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]RIP[/size][/size][/size]

:priest:  :woldman: :ak:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Στον φίλο σου που είχε γκόμενα την Κορίνα, η ίδια τότε του είχε πει να μην ασχολείται με τους πελάτες της (δηλαδή μαζί μου) αλλά να κοιτάει μόνο να της προσφέρει την αγκαλίτσα που χρειαζόταν και φυσικά να της είναι πιστός ενώ αυτή θα γαμιέται με όλους.  :-*
[size=12pt]Πίκερ, σου είπε η Κορίνα ότι έκανε κολπικές πλύσεις με χαμομήλι για να υποδεχτεί καθαρή τον μυσταγωγικό κρεμπιέ ή όχι?  :zfuck: 

:orchestra:
[/size]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ωχ αυτό έτσουξε  :o :o :o

...θέλουμε απάντηση πικερ  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

την εχετε καταγαμησει ολοι την κορινα εκτος απο τον δαχτυλακια. το ανεκδοτο της διαφορας πουτανας με καργιολας εμπεριστατωμενο με δυο σε ενα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril ο Parakmiakos λέει χαζομάρες, δεν έχει μιλήσει ποτέ του με την Κορίνα. Πάντως η Κορίνα έχει πολύ ωραία πόδια και δάχτυλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Vril ο Parakmiakos λέει χαζομάρες, δεν έχει μιλήσει ποτέ του με την Κορίνα. Πάντως η Κορίνα έχει πολύ ωραία πόδια και δάχτυλα.

και το κυριοτερο δεν τα σκατωνει στο κωλοκαναλο σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι εσείς που προσπαθείτε να με κάνετε να ζηλέψω για τους κρεμπιέδες που έχει φάει η Κορίνα, γιατί δεν σκέφτεστε κάτι πολύ απλό; Ότι παλιότερα η Κορίνα έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, δηλαδή την έχουν χύσει ένα κάρο πελάτες στη μούρη και στο στόμα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ευτυχώς που τα σταμάτησε βέβαια αυτά το κοριτσάκι. Μέσα στην όλη αφέλεια που τη διακρίνει έκανε και κάτι έξυπνο και σωστό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τους νταβατζήδες των κοριτσιών καθόλου δεν τους ζηλεύω, δεν με ενδιαφέρει καν να γαμήσω πουτάνα ή γκόμενα χωρίς καπότα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom