Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
4 είναι. Αυτή τη στιγμή οι 3 από τις 4 έχουν φύγει και αυτή που έχει απομείνει αναγκάστηκε να αλλάξει βάρδια για να μη με βλέπει.

Tι λες στις κοπελες ρε φιλε :think:
Μια καλημερα, αντε να συστηθεις και μετα ενα ευχαριστώ κ καλή συνεχεια.
Δεν χρειάζεται να λες πολλά για να εισαι ''καλος'' με τους άλλους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent με τις κοπέλες, όπως έχω ξαναπεί, κάνουμε έρωτα και στον έρωτα - ως γνωστόν - συμβαίνουν αυτά.  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ μια μικρη αδυνατη μελαχρινη που δουλευε στο Μεγαλου Αλεξανδρου και Περδικας τι εχει γινει;

Η ξανθια του Κολωνου 30 ισογειο που σαλοναρει σαν να κανει αγγαρεια λεει τιποτα;

Τη Ρωσιδα Νικα απο Ιασωνος 36 την εχεις γαμησει; Εχει σταθερη πελατεια απο ανυπομονους πενηνταρηδες. :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πιστεύω ότι αν οι άντρες συνειδητοποιούσαν τη δύναμή τους, τα πράγματα θα ήταν αντίστροφα τώρα. Κοιτάξτε πχ τις ρουμάνες που εκδίδονται για χάρη του γκόμενού τους και βγάλτε συμπέρασμα... Ποτέ δεν είναι αργά όμως.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ε όχι και να θεωρήσουμε τους νταβατζήδες κάτι ανώτερο. Απλά οι γκόμενες είναι βλαμμένες και ερωτεύονται κάτι ανθρωπάρια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem δεν ξέρω για ποιες μιλάς. Τη Νίκα δεν την ξέρω, εγώ γαμάω μόνο πιπίνια που κάνουν απλό αποστειρωμένο πρόγραμμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ε όχι και να θεωρήσουμε τους νταβατζήδες κάτι ανώτερο. Απλά οι γκόμενες είναι βλαμμένες και ερωτεύονται κάτι ανθρωπάρια.
Δε λέω να γίνουμε νταβατζήδες κι εμείς ή να τους σεβαστούμε, αλλά το να παραδειγματιστούμε λίγο για τη δύναμη που μπορούν να έχουν οι άντρες δεν είναι κακό. Οι γυναίκες ζουν και αναπνέουν για την προσοχή. Αν την αφαιρέσουμε αυτήν από πάνω τους, θα λυσσάξουν και θα κάνουν τα πάντα για να μας ευχαριστήσουν. Αλλά ο Έλληνας μαλακάκος δεν έχει τα @@ να τολμήσει κάτι τέτοιο, πάντα μουνόδουλος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril διαφωνώ μαζί σου. Το αντίθετο συμβαίνει. Οι νταβατζήδες πουλάνε πολύ έρωτα στις πουτάνες, τους δίνουν τεράστια προσοχή.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Vril διαφωνώ μαζί σου. Το αντίθετο συμβαίνει. Οι νταβατζήδες πουλάνε πολύ έρωτα στις πουτάνες, τους δίνουν τεράστια προσοχή.
Και πώς τις κάνουν ό,τι θέλουν; Μήπως πρώτα τους πουλάνε έρωτα και μετά απειλούν ότι θα τις στείλουν;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τους πουλάνε τόσο πολύ έρωτα που τις πείθουν ότι αν γαμηθούν θα το κάνουν για τον έρωτά τους. Μιλάμε για σιχάματα τύπε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτές οι σχέσεις  συνυπάρχουν  σε πολλά μοτίβα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem δεν ξέρω για ποιες μιλάς. Τη Νίκα δεν την ξέρω, εγώ γαμάω μόνο πιπίνια που κάνουν απλό αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Τις δυο πρωτες να τις τσεκαρεις.

Τον ειδες τον αγαπητικο με το πουκαμισακι σημερα στην Ιασωνος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το θέμα είναι να μην ανοίγεις τέτοιες συζητήσεις με τις πουτάνες. Ζούνε στον κόσμο τους. Έτσι την πάτησα εγώ με την Κορίνα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τους πουλάνε τόσο πολύ έρωτα που τις πείθουν ότι αν γαμηθούν θα το κάνουν για τον έρωτά τους. Μιλάμε για σιχάματα τύπε.
Έστω. Οι γυναίκες, έτσι κι αλλιώς, με το καλό δεν καταλαβαίνουν. Οι ρουμάνες είναι πολύ πιο προσγειωμένες από τις ελλεεινίδες, πιο σεξουαλικά απελευθερωμένες, πιο εντάξει... γιατί άραγε; Γιατί οι Ρουμάνοι τις έχουνε σούζα! Πιθανόν να τους ρίχνουν και κανένα σκαμπίλι να ισιώσουν. Ε ρε κάτι Ρουμάνους που χρειάζονται και οι ελλεεινίδες... Αν είναι δυνατόν δηλαδή  οι άντρες να αφήνουν να τους εξουσιάζει ένα ον κατώτερο τους.  :tickedoff:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε μάλλον πιο χαζές είναι οι Ρουμάνες και όχι πιο απελευθερωμένες. Οι πόρνες που γαμάς δεν είναι καθόλου συνειδητοποιημένες γι' αυτό που κάνουν. Το κάνουν δηλαδή για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που φαντάζεσαι. Δεν ξέρουν καν τι κάνουν.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πιστεύω ότι αν οι άντρες συνειδητοποιούσαν τη δύναμή τους, τα πράγματα θα ήταν αντίστροφα τώρα. Κοιτάξτε πχ τις ρουμάνες που εκδίδονται για χάρη του γκόμενού τους και βγάλτε συμπέρασμα... Ποτέ δεν είναι αργά όμως.
 Τυπε,η αλλαγη εχει αρχισει να συμβαινει,αργα αλλα σταθερα ο αντρας συνειδητοποιει τον εαυτο του ,είναι ακομη νωρις όμως...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
 Τυπε,η αλλαγη εχει αρχισει να συμβαινει,αργα αλλα σταθερα ο αντρας συνειδητοποιει τον εαυτο του ,είναι ακομη νωρις όμως...
Σε αυτό έχει συμβάλει καταλυτικά το bourdela.com  :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η άλλη μου έλεγε ότι δεν απατά τον γκόμενό της στο μπουρδέλο, γιατί το σεξ διαρκεί μόνο 5 λεπτά και δεν φιλάει στο στόμα.  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η άλλη μου έλεγε ότι δεν απατά τον γκόμενό της στο μπουρδέλο, γιατί το σεξ διαρκεί μόνο 5 λεπτά και δεν φιλάει στο στόμα.  :grin:
:2funny: Ε τουλάχιστον όταν θέλουν να κερατώσουν, χαιρόμαστε παράνομα εξτράκια.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom