Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Πικεράκο, βάλε μυαλό , ποτέ δεν είναι αργά !  :2funny: :2funny:

Τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς, και όχι κάποιες έμμονες ιδέες
που τις βαφτίζεις σαν δήθεν " νόμους ".

Ο μόνος γνήσιος νόμος είναι ότι
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Επίσης , ο νόμος " ότι πληρώσεις παίρνεις, εκτός αν είσαι
τυχερός και αγοράσεις φτηνά " !

Με απλά λόγια, πρέπει κανείς να είναι ευέλικτος
και όχι κολλημένος σε δήθεν νόμους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν είσαι περήφανος και νιώθεις ενοχές όταν τραβάς μαλακία, αν νιώθεις ξεφτίλας κάθε φορά που την πέφτεις σε μια γκόμενα και σου κάνει τη δύσκολη, αν θέλεις να αποφασίζεις εσύ και όχι οι γυναίκες, αν νιώθεις πιο έξυπνος από τις γκόμενες και βαριέσαι την παρέα μαζί τους, αν πιστεύεις ότι τα παιδιά και η οικογένεια είναι για τις γυναίκες, αν θες να γαμάς τακτικά και φτηνά με ποικιλία χωρίς να εξαρτάσαι από καμία καριόλα, αν γεννήθηκες ειλικρινής και ντόμπρος και φοράς παντελόνια, τότε ο νόμος του Picker είναι για σένα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Να αυξήσεις τη δόση από τα αντικαταθλιπτικά που παίρνεις !

Αυτός είναι ο νόμος για σένα .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μισογύνη μπουρδελιάρη άκου μόνο εμένα. Κόψε μαχαίρι τη μαλακία και γάμα μέρα παρά μέρα.  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Διπλασίασε τη δόση από τα αντικαταθλιπτικά
και θα νοιώσεις καλύτερα Πικεράκο !

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν είσαι περήφανος και νιώθεις ενοχές όταν τραβάς μαλακία, αν νιώθεις ξεφτίλας κάθε φορά που την πέφτεις σε μια γκόμενα και σου κάνει τη δύσκολη, αν θέλεις να αποφασίζεις εσύ και όχι οι γυναίκες, αν νιώθεις πιο έξυπνος από τις γκόμενες και βαριέσαι την παρέα μαζί τους, αν πιστεύεις ότι τα παιδιά και η οικογένεια είναι για τις γυναίκες, αν θες να γαμάς τακτικά και φτηνά με ποικιλία χωρίς να εξαρτάσαι από καμία καριόλα, αν γεννήθηκες ειλικρινής και ντόμπρος και φοράς παντελόνια, τότε ο νόμος του Picker είναι για σένα.

παντως δινεις την εντυπωση οτι μεγαλωσες σε γυναικοκρατουμενο περιβαλλον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Tελικά έσεις πρέπει να έχετε φάει πολλές και τεράστιες απορρίψεις από το ευρύτερο φάσμα του γυναικείου φύλου. Αποκλείεται να σας έκανε τέτοια ζημιά μόνον η απόρριψη από την Κορίνα.  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Tελικά έσεις πρέπει να έχετε φάει πολλές και τεράστιες απορρίψεις από το ευρύτερο φάσμα του γυναικείου φύλου. Αποκλείεται να σας έκανε τέτοια ζημιά μόνον η απόρριψη από την Κορίνα.  :)

+ 1000  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Δάσκαλε, καλώς ορίσατε ξανά!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Επανυποβάλλω την ερώτηση που σας είχα υποβάλει πριν αποχωρήσετε. Την 29 Φεβρουαρίου, που είναι η επιπλέον μέρα αυτού του έτους, τι θα κάνουμε; Τι λέει ο νόμος Σας γι΄ αυτό;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
ξεκίνησε με αντίφαση πάλι ο Picker είπε ότι δεν θα ξαναγράψει εδώ και τσούπ ξαναμπήκε  :jerking:

τελοσπάντων .. σκεφτόμουνα 2 πράγματα στο δρόμο... καθώς επίστρεφα τώρα απο μια "δουλειά" :

α) λέει ο picker ότι οι άντρες είναι ανώτεροι απο τις γυναίκες επειδή έχουν μεγαλύτερο όγκο εγκεφάλου ...
τότε οι ελέφαντες και οι φάλαινες που έχουν καμιά 20αριά φορές τον όγκο του εγκεφάλου του einstein γιατί δεν
μπορούν να μετρήσουν μέχρι το 3 ? .... πρώτη  :jerking:

β) αν κάποιος παρατρίψει το κρέας του με 3 καυλωμένες λεσβίες πχ σε ένα strip και τελειώσει μετά με χειρομάλαξη για να μην
λερώσει τα ρούχα του , γιατί να θεωρείται αυτό μαλακία , ενώ το να ερεθιστεί κάποιος μέσω αποχής ή μέσω θέασης xhamster και να
εκτονωθεί σε μια παθητική πόρνη στο μετάξι να θεωρείται σεξ ? ...δευτερη  :jerking:

σκεφτόμουνα επίσης ότι , έχω συναντησει ψυχαναγκαστικούς ανθρώπους που είναι ιδιοφυείς ...αλλά στην προκειμένη περίπτωση , οι ιδεοληψίες είναι απλά παιδιάστικες μαλακίες ...και αναρωτιέμαι αν το υποκείμενο μπορεί να κατανοήσει ότι είναι  :jerking: οι ιδεοληψίες του ...

:thumbsup:
:hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έστω και μία χυλόπιτα είναι ό,τι πιο προσβλητικό υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο κατώτερο πλάσμα όπως η γυναίκα να αποφασίζει για σένα. Αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια καταλαβαίνεις τι εννοώ. Για όσους έχουν συνηθίσει στη φάπα και είναι ικανοί να τρώνε 99 χυλόπιτες για να τους κάτσει η εκατοστή απλά λυπάμαι. Αποτελούν τη ντροπή του αντρικού φύλου. Τώρα με το νόμο του Picker δεν χρειάζεται να γίνεις βιαστής, απλά μην τους δίνεις την παραμικρή αξία. Βγάλε τελείως από το μυαλό σου την πιθανότητα να βρεις γκόμενα, πάρ' το απόφαση ότι θα είσαι για πάντα μόνος και θα γαμάς πουτάνες. Ζήσε περήφανα, ζήσε μόνος, ζήσε γαμιάς!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Έστω και μία χυλόπιτα είναι ό,τι πιο προσβλητικό υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο κατώτερο πλάσμα όπως η γυναίκα να αποφασίζει για σένα. Αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια καταλαβαίνεις τι εννοώ. Για όσους έχουν συνηθίσει στη φάπα και είναι ικανοί να τρώνε 99 χυλόπιτες για να τους κάτσει η εκατοστή απλά λυπάμαι. Αποτελούν τη ντροπή του αντρικού φύλου. Τώρα με το νόμο του Picker δεν χρειάζεται να γίνεις βιαστής, απλά μην τους δίνεις την παραμικρή αξία. Βγάλε τελείως από το μυαλό σου την πιθανότητα να βρεις γκόμενα, πάρ' το απόφαση ότι θα είσαι για πάντα μόνος και θα γαμάς πουτάνες. Ζήσε περήφανα, ζήσε μόνος, ζήσε γαμιάς!

Δάσκαλε, αν φάμε χυλόπιτα στις 29 Φεβρουαρίου, μετράει ή όχι;  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πέρα από αυτούς που με σνομπάρουν, ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που διαβάζουν αυτά που γράφω και ταυτίζονται μαζί τους. Είναι αυτοί οι άντρες που δεν έμαθαν να λένε ψέματα, που δεν ανέχονται ούτε μία απόρριψη, που είναι ευθείς και δεν δέχονται να παίξουν αυτό το γαμημένο παιχνίδι. Είναι αυτοί που σιχαίνονται την υποκρισία, αυτοί που θέλουν να κάνουν εμετό βλέποντας τις ηλίθιες γκόμενες να πηγαίνουν με κάτι λαμόγια που τις κοροϊδεύουν. Αυτοί οι εν δυνάμει βιαστές ήρωες τώρα βρίσκουν διέξοδο στο νόμο του Picker.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096

Πέρα από αυτούς που με σνομπάρουν, ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που διαβάζουν αυτά που γράφω και ταυτίζονται μαζί τους. Είναι αυτοί οι άντρες που δεν έμαθαν να λένε ψέματα, που δεν ανέχονται ούτε μία απόρριψη, που είναι ευθείς και δεν δέχονται να παίξουν αυτό το γαμημένο παιχνίδι. Είναι αυτοί που σιχαίνονται την υποκρισία, αυτοί που θέλουν να κάνουν εμετό βλέποντας τις ηλίθιες γκόμενες να πηγαίνουν με κάτι λαμόγια που τις κοροϊδεύουν. Αυτοί οι εν δυνάμει βιαστές ήρωες τώρα βρίσκουν διέξοδο στο νόμο του Picker.

:think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι συνεχίζετε να λέτε ότι έφαγα απόρριψη από την Κορίνα, η οποία είναι μια πουτάνα που έχω γαμήσει 100 φορές, είστε για γέλια. Απλά γελάω πλέον μαζί σας, δεν αξίζει καν να απαντώ. Ας είναι καλά η κοπέλα, τα γαμήσια που της έκανα δεν θα τα ξεχάσει ποτέ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται σε λίγο πάλι ο νόμος του Picker, by John Dick.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Όσοι συνεχίζετε να λέτε ότι έφαγα απόρριψη από την Κορίνα, η οποία είναι μια πουτάνα που έχω γαμήσει 100 φορές, είστε για γέλια. Απλά γελάω πλέον μαζί σας, δεν αξίζει καν να απαντώ. Ας είναι καλά η κοπέλα, τα γαμήσια που της έκανα δεν θα τα ξεχάσει ποτέ.

Μα δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά στην κεντρική μου φωτό στο facebook έχω βάλει αντί για φωτό την επιγραφή: "Te iubesc doar pe tine, Corina" που σημαίνει "Αγαπώ μόνο εσένα, Κορίνα". Μετά από 2 μέρες περίπου απενεργοποίησε και τα 3 της προφίλ. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση, δεν ξέρω.

Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.

Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Ξέρω ότι το λες ειρωνικά. Πιστεύεις ότι αυτός ο κώλος δεν θα άξιζε 5 χιλιάρικα?

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=571003;image[/img[/URL]]
[/quote]

[QUOTE="Promiscuous, post: 5854378"]
Το [b]Κορινάκι [/b]διαβάζει το νόμο του Picker και [b]μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο[/b]. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.
[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom