Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
...όσο παραμένουν αποκαταστάτες της φαμίλιας ...οι ίδιες οι γυναίκες στέλνουν τους μαλακοκαύληδες άντρες τους κάπου να εκτονωθούν προκειμένου να μην τις ενοχλούν και να τις αφήνουν να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού...κατα προτίμηση μετάξι για να φεύγει μόνο ένα 10αρικάκι για να έχουν να στείλουν το παιδί στο φροντιστήριοΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ rigormortis μην προσπαθείς να εξισώσεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ που τραβάς με τα ΓΑΜΗΣΙΑ που ρίχνω. Πήγαινε και ρώτα μια παντρεμένη γυναίκα να σου πει αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο να αυνανίζεται ο άντρας της ή να γαμάει πουτάνες στο Μεταξουργείο. Πήγαινε και ρώτα την αν θεωρεί το γαμήσι στο Μεταξουργείο αυνανισμό ή σεξ και απιστία. Μην μπερδεύεις ανόμοια πράγματα. Εσύ είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ, εγώ είμαι ΓΑΜΙΑΣ. Συνέχισε να αυνανίζεσαι και να αναγάγεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ σου σε επιστήμη!
Απάντηση άλλα 'ντ' άλλων. Ό,τι να 'ναι λέμε.
εγώ αμεα μου, απαντάω συγκεκριμένα σε ότι μαλακία ποστάρεις...εν αντιθέσει με σένα που στα ερωτήματα που θέτω...συνεχίζεις να αυνανίζεσαι
ποστάροντας αυτιστικά τη μαλακία με τα κεφαλαία
φιλάκια :-*
Τι του λες κι εσύ ρε μαλάκα; Αφού ο άνθρωπος είναι ανίκανος.
rigor σου συνιστώ Κορινάκι Ιάσωνος 20 στο δεξί .
Απίστευτο γλειψαρχίδι το πορνίδιο
Μαλάκα είσαι τελείως σαλεμένος. Και φυσικά τέρμα κομπλεξικός λόγω ανικανότητας.
Oρισμενοι πυρφοροι χλευαζουν τον θρυλικο νομο του πικερ εξυπηρητοντας τα συμφεροντα των Ελλεεινηδων που τρεμουν τον νομο
στο τελος ο νομος θα επικρατισει και οι αγαπουληδες-πιρφοροι θα κρεμαστουν στο συνταγμα για παραδειγματισμο
Rigor έχεις πει ότι στο μπουρδέλο μαλακιζόμαστε ????
Ισχύουν αυτά που λέει ο Πικερόνε ?
Μακάρι να μπορούσε αλλά δεν του κάνει κούκου. Επειδή δεν μπορεί να γαμήσει στο Μετάξι και όλο χάνει τα λεφτά του έχει εφεύρει τη θεωρία ότι στο μπουρδέλο μαλακίζεσαι. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, αργά η γρήγορα θα το καταλάβεις.
Έλα να σε κάνω ρόμπα μωρή λουλούκα γιατί πολύ σε ανέχτηκα. Απάντηση στον jaygatsby, σελίδα 428 του νόμου του Picker:
Είσαι τέρμα κομπλεξικός και ανίκανος. Άντε γεια.
Καλά, σκεπάσου κι εσύ, έχει πολύ υγρασία.
Σέρνεται και ο Η1Ν1.
Σιγά ρε Πικεράκο !
Ο ρίγκορ το είπε μεταφορικά .
Εσύ αμέσως να το εκμεταλλευτείς !
Ο νόμος σου για το φαγητό θα μπορούσε να είναι ο εξής :
Τρώμε μόνο σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα, και
δεν τρώμε τίποτα ανάμεσα, για να είμαστε πεινασμένοι
και να μπορέσουμε να καταπιούμε το άνοστο
φτηνό σουβλάκι !
Δεν τρώμε σε εστιατόρια ποτέ, ούτε σπιτικο φαγητό
αλλά τρώμε μόνο σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα,
και το λέμε σε όλους