tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
Η πληροφοριες μου από τις παρυφές της σόουμπιζ λένε ότι η Μόνικα θα σκάσει Ιάσονος σ αυτό με τη κουρτιναΕίσαι άπλας ...
Η πληροφοριες μου από τις παρυφές της σόουμπιζ λένε ότι η Μόνικα θα σκάσει Ιάσονος σ αυτό με τη κουρτιναΕίσαι άπλας ...
που πανε χωρις κωλο να πουμε
Η πληροφοριες μου από τις παρυφές της σόουμπιζ λένε ότι η Μόνικα θα σκάσει Ιάσονος σ αυτό με τη κουρτινα
Βραδυνη, μέχρι τα ξημερώματα θα τη ξεκολιαζουν πακιαΒαρδια ξέρουμε; Μην ξημεροβραδιαστούμε κιόλας για τη μπαζόλα...
Άκυρο τότε. Που να τρέχω βραδιάτικα! Άσε που έχει και απαίτηση για 5 ευρώ παραπάνω...Βραδυνη, μέχρι τα ξημερώματα θα τη ξεκολιαζουν πακια
Κωλο θετε, αλλα να κυκλοφορησετε βραδυατικα δεν θετε.Άκυρο τότε. Που να τρέχω βραδιάτικα! Άσε που έχει και απαίτηση για 5 ευρώ παραπάνω...
Εννοείται το σκεφτόμαστε. Σιγά μην ενδωσουμε στην σάπια μόνο και μόνο επειδή θα ήθελε να την πηδηξει το κάθε ορίτζιναλ αρσενικό του πλανήτη.Μαίτρ!
Αν η Μπελούτσι δίνει κώλο, και κάνει ακά στοματικό τελειωτικό με 15, το σκεφτόμαστε, ή πάλι την απορρίπτουμε;
Ναι ρε, ασε πας το πρωι στη Μαρία τη φυλακοβιαΆκυρο τότε. Που να τρέχω βραδιάτικα! Άσε που έχει και απαίτηση για 5 ευρώ παραπάνω...
διατροφη και γυμναστικη για ΝΤΟΥΝΤΑ γερηΜοναχικέ μπουρδελιάρη, μην καταστρέφεις την υγεία σου για 2 τρύπες
Μακρυά από τα μεθύσια και τα χασίσια, η νταβραντισμένη ντούντα απαιτεί δυνατό σώμα...
Θες να χαπακώνεσαι για να πηδάς με το ζόρι;
Να πλουτίζουν οι γιατροί και οι φαρμακευτικές εταιρείες;
Ξέδωσε όποτε μπορείς στην εξοχή και θα πηδήξεις πολλά πορνίδια μέχρι τα βαθιά σου γεράματα, η γιαγιά Νανά της Καλύμνου είχε πει ότι => όλες θέλουμε το χρήμα
Το τραγούδι της ημέρας προς συμμόρφωση:
Ο αληθινος Picker εχει δηλωσει στο FB οτι αυτος που παρουσιαζεται σαν Picker εδω δεν ειναι αυτος αλλα καποιος ασχετος.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ ΤΟΥ
Τυπάρα ... ένας σκληρός χύστης που από τα 18 γαμάει 3 φορές την ημέραΜοναχικέ μπουρδελιάρη γαμάς μόνο για την τιμή σου. Γι' αυτό ποτέ δεν σ' ενδιέφερε να γαμήσεις πολύ. Αλλά με 11.000 γαμήσια στα 85 κανείς δεν θα σου πει ότι γάμησες λίγο!
ετσιΟ αληθινος Picker εχει δηλωσει στο FB οτι αυτος που παρουσιαζεται σαν Picker εδω δεν ειναι αυτος αλλα καποιος ασχετος.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη ο Θεός αποφάσισε να γαμήσεις. Και θα γαμήσεις!