Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
θα διασηρθει...πληγωθηκα αλλα και παλι τον θελω πισω
δεν μπορει... δεν κανει
θα διασηρθει...πληγωθηκα αλλα και παλι τον θελω πισω
θα διασηρθει...
δεν μπορει... δεν κανει
θα διασηρθει...
δεν μπορει... δεν κανει
βεβαια να πουμε οτι αν ερθει εμεις θα τον υποδεχτουμε σαν εδερφο μαςΣυμφωνώ.
Πρέπει να τον τουρμπίσουμε πρώτα. Να του περάσουμε και σκαστρες για τις εκτονώσεις, και μετά να του ενισχυσουμε λίγο το σασί, γιατί έχει πάρει.
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..βεβαια να πουμε οτι αν ερθει εμεις θα τον υποδεχτουμε σαν εδερφο μας
σαν να μην περασε μια ωρα απο τοτε που μας προδωσε
αλλα ειπαμε... δεν μπορει να τα βαλει με τους συγχρονους σχεσακηδες και τα λαμογια που γαμανε ολα τα μουνια τα παντρευονται και μετα γαμενε και τις πουτανες
θα τον κατατροπωσουν
Έτσι!!!!ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..
Μεχρι και εγω που ειμαι μνηστευμενος αν επιστρεψει θα δω τι θα κανω
Εγώ ετοιμάζω ήδη κράνη και παλάσκες να τρέξω στη Φυλή να παρακολουθώ τα λαμόγια σχεσάκηδες-παντρεμενάκηδες και να τα δίνω στις γυναίκες τους.βεβαια να πουμε οτι αν ερθει εμεις θα τον υποδεχτουμε σαν εδερφο μας
σαν να μην περασε μια ωρα απο τοτε που μας προδωσε
αλλα ειπαμε... δεν μπορει να τα βαλει με τους συγχρονους σχεσακηδες και τα λαμογια που γαμανε ολα τα μουνια τα παντρευονται και μετα γαμανε και τις πουτανες
θα τον κατατροπωσουν
νομίζω επίσης...θα διασηρθει...
δεν μπορει... δεν κανει
παίξε με πινακίδες...Εγώ ετοιμάζω ήδη κράνη και παλάσκες να τρέξω στη Φυλή να παρακολουθώ τα λαμόγια σχεσάκηδες-παντρεμενάκηδες και να τα δίνω στις γυναίκες τους.
Κανείς δε θα πειράξει τον αρχηγό, θα τον αγκαλιάσουμε με στοργή και τρυφερότητα.Εντάξει, θα βρεθούν και κανα δυο εγκάθετοι που θα προσπαθήσουν να του βάλουν κωλοδάχτυλο αλλά δεν επικροτούμε τέτοιες τακτικές.νομίζω επίσης...
έχει μείνει εκτός εξελίξεων. θα γίνει σάκος του μποξ αν επιστρέψει.
και θα είναι άσχημο
Όλα θα γίνουν, ετοιμάζω λίστα.παίξε με πινακίδες...
λεγε μου και βρίσκουμε
ΧύνωΓαμιουνται ο Πικερ και οι αποκληροι της ζωης!
Αμα εχεις εθιστει στη ξεφτιλα και στη πουτσα δεν σε αγγιζει τιποτα τυπε.....μαλακα το αλλο χθες μας εβριζε και σημερα ειδε φως και εσκασε σαν να μην τρεχει πουστης