Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
γνωστα αυτα στεκα για κορινες και τον κωλο του πικερ
τα φρεσκα κουλουρια πουλανε

μαρκοςπ=πικερ:0% chance

Πικερ δεν ειναι σιγουρα...θα ελεγα Σουκερ αλλα αυτος εβαλε δυο τελειες συνεχεια. :S :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
ο άλλος που κατέκρινε άλλους .... για τις δουλειές τους .... για το αν έχουν πελάτες ...
για το αν έχουν λεφτά .....

Το παίζεις και θύμα τώρα Λάκης33; ότι σπέρνεις θερίζεις όπως λέει και ο λαός...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγώ βλέπω πως πολλοί θέλουν να ξεχάσουμε...
λουλη μου εσυ
80341838_2600963866605470_985083163455782912_n.jpg

εισαι ευαισθητος πολυ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τι προσόντα χρειάζεται ένας μαλάκας για να φτιάχνει playlists ;;;

πληρώνεται για αυτό ;;;; ΠΟΣΑ ;;;;;;;;;;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Πικερ δεν ειναι σιγουρα...θα ελεγα Σουκερ αλλα αυτος εβαλε δυο τελειες συνεχεια. :S :S :S
ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω.
δεν ειμαι ουτε ο Πικερ,ουτε ο Σουκερ!
ειμαι ο κλωνος του Ζερβουδογαμη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
συγγραφέας .... χωρίς να έχει σπουδάσει τίποτε .....
ούτε καν να έχει κάνει σεμινάρια συγγραφής ....

βιβλίο για τον πούτσο .............

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
πόσο αμοίβεται το .... φτιάξιμο playlists ;;;;;;;;;;;

το έπαιζε λεφτάς το αρχίδι .............

το σκυλόσκατο ..............

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρύπιε Σάκη πόσο χρονών τον κόβεις;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
stekas72= Γεώργιος Ζερβούδης,George Zervoudis

Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:

Είσαι τα πάντα για μένα.
Είσαι ο λόγος που θέλω να συνεχίσω να ζω. Ο λόγος που με κάνει να προσπαθήσω να νικήσω τα
πάθη μου που καταστρέφουν τη ζωή μου. Τη ζωή μας.
Είσαι ένας άγγελος που έριξε ο Θεός στη ζωή μου για να με σώσει. Για να μου αναπληρώσει την
αγάπη που δεν δέχτηκα από κανέναν στην ζωή μου. Δεν μου την αναπλήρωσες απλά, την
δημιούργησες εσύ. Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί ότι υπάρχει πλάσμα πάνω στον πλανήτη που θα
μπορούσε να με αγαπήσει τόσο πολύ, τόσο βαθιά, τόσο ανιδιοτελώς, χωρίς να περιμένει καμία
ανταπόδοση.
Ποτέ μου δεν πίστευα στα όνειρα, ούτε ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εσύ όμως το
έκανες. Με έκανες να ονειρευτώ. Να ονειρευτώ μια ευτυχισμένη ζωή μαζί σου. Ένα σπιτικό. Έναν
γάμο. Παιδιά. Ευτυχία και γαλήνη. Τόσο μεγάλη ανάγκη την έχω την γαλήνη.
Η ψυχή μου είναι βασανισμένη. Πονάω. Η παιδική μου ηλικία ήταν καλή, γεμάτη από υλική αγάπη,
αλλά κενή από αισθήματα. Κανείς δεν με αγκάλιασε, κανείς δεν με φίλησε. Κανείς δεν πίστεψε στον
εαυτό μου. Κανείς δεν με ενθάρρυνε, δεν μου είπε ένα μπράβο, δεν με εξύψωσε, δεν καμάρωσε
για μένα.
Κανείς εκτός από εσένα, Άγγελέ μου.
Με πίστεψες, με αγάπησες, με είχες σαν Θεό σου. Με έβαλες στη ζωή σου. Σου έδωσα αγάπη...
Όση αγάπη μου... επίτρεψαν οι αντιστάσεις μου και ο φόβος μου να αφεθώ. Νιώθω ότι θέλω να
σου δώσω ένα σύμπαν γεμάτο αγάπη αλλά οι φόβοι μου με σταματάνε και με αφήνουν να σου
δώσω μόνο ένα... ψίχουλο αγάπης.
Να ξερες όμως πόσο πολύ σε αγαπάω. Πόσο έκλαψα και υπέφερα. Πόσο κλαίω και υποφέρω αυτές
τις μέρες της απουσίας σου. Μου λείπεις. Λείπουν τα πάντα σου. Λείπει το χαμόγελό σου που
φώτιζε το μουντό μου σπίτι και την σκοτεινή ψυχή μου. Λείπουν τα πανέμορφα μάτια σου που
τρόμαζα να τα κοιτάξω πολύ ώρα γιατί με μάγευαν. Έχανα τα λογικά μου.
Σε ερωτεύτηκα παράφορα. Εγώ που δεν πίστευα σε έρωτες και... «χαζομάρες» όπως συνήθιζα να τα
αποκαλώ. Εγώ τώρα πεθαίνω από τον έρωτα και την απουσία σου.
Σε λάτρεψα. Εγώ που φοβόμουν να πω ένα «σ’ αγαπώ» στην ίδια μου την οικογένεια μου. Που δεν
τόλμησα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου. Που δεν του είπα ποτέ πόσο τον αγαπώ, πριν τον χάσω
για πάντα. Που δεν είχα το κουράγιο να φιλήσω την μάνα που με γέννησε.
Σε έβαλα μέσα στην ψυχή μου. Έγινες η ψυχή μου. Έγινες ο Θεός μου. Εγώ που δεν πίστευα σε
κανέναν Θεό. Εγώ από το μοιραίο εκείνο βράδυ και μετά προσεύχομαι κάθε στιγμή, σε κάθε
εικόνισμα, σε κάθε Άγιο, στην Παναγία και στον Θεό να σε φέρει πίσω στο σπίτι μας. Να σε φέρει
πίσω στη ζωή μου. Να με ξανακάνει να ζήσω.
Έταξα πράγματα για σένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom