Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω ενημερωθεί για τυχόν αλλαγές, πρέπει να επικοινωνήσω με το δάσκαλο πρωτα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
Δεν έχω ενημερωθεί για τυχόν αλλαγές, πρέπει να επικοινωνήσω με το δάσκαλο πρωτα
δεν υπαρχουν συμαντικες αλλαγες στο νομο δωρα απο το 2012
μονο η συχνοτητα αλλαζει καμια φορα αλλα επανερχεται στη μερα παραμερα μετα απο 2-3 ωρες

σα να μου φαινεται οτι βαριεσαι να διαδοσεις τον νομο παραεξω... :think:

Επισκέπτης
Γνωμες πικεριστων για φορολογια στα μπουρδελα βασισμενη σε ριμπεητ. Για καθε αποδειξη απο οικο ανοχης που θα προσκομιζει νεος και εργενης θα του επιστρεφεται εως το 50% του αντιτιμου.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τα παντρεμενα  λαμογια  θα σκαναρονται απο  τις πινακιδες των αυτοκινητων  τους  και  αφου διασταυρωνονται  τα στοιχεια τους
θα τους επιβαλεται διπλη ταριφα στα μπουρδελα .για καθε γκριζομαλλικο παντρεμενο λαμογιο που θα εισερχεται στον οικο
ενας  πικεριστης  θα λαμβανει  δωρεαν γαμησι .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
στηριζω...ναι σε ολα

στα αλλα νεα..
ετοιμη να πεταξει μπλε οθονη η αλλη παραδιπλα
παρακολουθω με παθος
:television:

Επισκέπτης
Σας αρεσουν τα πικεροπορνικα πονηματα που γραφω στην ημερησια;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
η δωρα με τα νεα προγραμματα δεν εχει ανεβασει κιλοτα 2 μερες τωρα..τι θα γινει?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
pickerοπαρτουζα  με δωρα , eva6969 και peter van norden και εμενα  σε λιγες μερες στο  Wyndham Grand ....

μποκολε πατωνεις ; ; ; ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.246
Πόντοι
3.656
pickerοπαρτουζα  με δωρα , eva6969 και peter van norden και εμενα  σε λιγες μερες στο  Wyndham Grand ....
μποκολε πατωνεις ; ; ; ;

Καλώς τον τον βαρώνο Μινχάουζεν / ψευταρά / φαντασιόπληκτο. Συνέχισε τις φαντασιώσεις σου, ίσως νιώσεις καλύτερα. Θα συμβούλευα να επισκεφτείς κατάλληλο γιατρό ώστε να σου χορηγήσει τα κατάλληλα φάρμακα, αλλιώς κινδυνεύεις σοβαρά. Η ίδια η Δώρα διέψευσε ότι έχεις πιει καφέ μαζί της (πόσο μάλλον ότι δήλωσε ότι δεν θα πάει ποτέ μαζί μου, αφού αηδίασε από το μουνί της Κινέζας), κι εσύ  συνεχίζεις τη φαντασίωση, ισχυριζόμενος ότι θα την πάρεις παρτούζα. Στο θολωμένο σου μυαλό, όλα είναι δυνατά, ακόμα και να παρτουζώσεις κάποια με την οποία δεν έχει πιει καν καφέ.

Παράθεση από: Souker  (25/05/19, 12:12)
τωρα Live απο  θησειο ...
για καφεδακι  με  peter , δωρα και δασκαλο !!!
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη  φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ...
Αυτό είχε γράψει ο Σούκερ Δώρα. Ότι αφού είδες αυτή τη φωτογραφία σιχαίνεσαι να πας με μένα, ακόμα κι αν γίνω πικεριστής. Ψεύδεται;
Από ότι θυμάμαι έχω πιει καφέ μόνο με τον πικερ στο Μεταξουργείο. Δε γνωρίζω κάποιον άλλον και στο Θησείο έχω να πάω χρόνια. Επιπλέον μου αρέσει το αιδοίο της φίλης σας, δώστε μας περισσότερες πληροφορίες παρακαλω
Παράθεση από: Dora86  (14/06/19, 20:08)
Από ότι θυμάμαι έχω πιει καφέ μόνο με τον πικερ στο Μεταξουργείο. Δε γνωρίζω κάποιον άλλον και στο Θησείο έχω να πάω χρόνια. Επιπλέον μου αρέσει το αιδοίο της φίλης σας, δώστε μας περισσότερες πληροφορίες παρακαλω
Με λίγα λόγια βεβαιώνεις ότι ο Σούκερ ψεύδεται ασύστολα και χρησιμοποιεί το δικό σου όνομα για να δώσει βαρύτητα στις δικές τους ορέξεις / σκέψεις. Το αιδοίο της σεξεργάτριας, δεν είναι φίλη μου, είναι μικρό και στενό, όπως όλων των γυναικών της Ασίας. Η σημαντικότερη διαφορά τους από τα αιδοία των Ευρωπαίων γυναικών είναι ότι είναι δύο πόντους πιο ρηχό. Στο Fisting αγγίζω τη μήτρα τους στην 2η άρθρωση. Ίσως η εξέλιξη τις έχει οδηγήσει να κρατάνε σχεδόν κοριτσίστικη φιγούρα και εξωτερικά, και εσωτερικά. Καμία σχέση με τις δικές μας φακλάνες. Σε καμία δεν έχω καταφέρει να ερεθίσω το σημείο G, αλλά είναι πολύ δοτικές. Σε κάλυψα; 

Συνημμένα

• βαρώνος Μινχάουζεν.jpg
    βαρώνος Μινχάουζεν.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σε τρολαρει  ρε  η  δωρα .... εδω και  τον  pussy εχει  γνωρισει .. τι μονο τον πικερ  λεει ..χαχαχαχα
εκτος κι  αν εννοει πως ο δασκαλος ειναι ο μονος που της αφηνει σημαδια .... :cum:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ξεροχυνω με φωτο βαρονου μικνχαουζεν

τυπε βαλε και γκιουλιβερ τα ταξιδια :wanker: :wanker:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.246
Πόντοι
3.656
σε τρολαρει  ρε  η  δωρα .... εδω και  τον  pussy εχει  γνωρισει .. τι μονο τον πικερ  λεει ..χαχαχαχα
εκτος κι  αν εννοει πως ο δασκαλος ειναι ο μονος που της αφηνει σημαδια .... :cum:

Συνέχισε, μπορεί τελικά κι εσύ ο ίδιος να πιστέψεις τα ψέματα που λες συνέχεια. Όταν λοιπόν κάνεις την παρτούζα με τη Δώρα, γράψε λεπτομέρειες, ή εδώ, ή γράψε μια ερωτική ιστορία με όλο το team που θα συμμετέχει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.246
Πόντοι
3.656
ξεροχυνω με φωτο βαρονου μικνχαουζεν

τυπε βαλε και γκιουλιβερ τα ταξιδια :wanker: :wanker:

Θα το κάνω όταν μας γράψει ότι πήγε ταξίδι στην Μπόρα - Μπόρα ή στις Μαλδίβες μαζί της. Τότε θα είναι επίκαιρη η φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom