Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Μπροκολε ,δε σας ευχήθηκα , επειδή έχετε δηλώσει άθεος , μη θεωρήσετε πως σας αγνοω

Και πολύ καλά έκανες. Γράφεις ως γυναίκα πάλι. Ξεκινάς με νομιζόμενη προσβολή (σου έχω ξαναγράψει ότι το μπρόκολο είναι σούπερ τροφή, αλλά έχεις μια αδυναμία κατανόησης θεμάτων που έχουν έστω την ελάχιστη σχέση με επιστήμη)  και συνεχίζεις να μου γράφεις στον πληθυντικό, τάχα ότι με σέβεσαι. Για άλλη μια φορά, όποιοι έχουν καταπιεί το κόκκινο χάπι, δεν μπορούν να να χειριστούν με τέτοια απλοικά κόλπα. Δεν πειράζει, εσύ θα συνεχίζεις την Shame -blame τακτική, κι εγώ θα συνεχίζω να σε βάζω στη θέση σου. Δεν με κουράζουν τα Shit tests, ακονίζω την αντίληψή μου. Και η συνεχής ενασχόληση με το άτομό μου με κάνει να θεωρώ ότι δεν με αγνοείς. Έλα, γράψε μας τι παιχνίδι ρόλου έχεις διάθεση να κάνεις τώρα. Πως θα μοστραριστείς;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Αυτό να το εκλάβουμε κυριολεκτικώς;  :rolleyes:  :grin:

Οι Αρχαίοι έλεγαν ... Γλώττα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει. Κι ο λαός μας λέει η αλήθεια πάει μπροστά. Καρφώθηκε το παλληκάρι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
6, δεν είναι πολλές, δε μεθυσα.
Ξερω να φτιαχνω μανιταριτσα, πάντως,να το ξέρεις.
Θα με πάρεις μια αγκαλια;
Είναι η γιορτή μου, θα είμαι φρονιμος

Ρε Ανέστη, ο άνθρωπος το έγραψε πεντακάθαρα, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. Συνεχίζεις να θέλεις σε πάρει αγκαλιά; είμαστε ανυχτόμυαλοι βέβαια, δεν κριτικάρουμε τις επιλογές κανενός. Απλά να τις γνωρίζουμε, ώστε να μην γίνονται παρεξηγήσεις

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ρε Ανέστη, ο άνθρωπος το έγραψε πεντακάθαρα, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. Συνεχίζεις να θέλεις σε πάρει αγκαλιά; είμαστε ανυχτόμυαλοι βέβαια, δεν κριτικάρουμε τις επιλογές κανενός. Απλά να τις γνωρίζουμε, ώστε να μην γίνονται παρεξηγήσεις
Έλα ρε Γιαννάκη και δεν έχω χωνέψει ακόμα τις γαρδούμπες...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Έλα ρε Γιαννάκη και δεν έχω χωνέψει ακόμα τις γαρδούμπες...

ακόμα χειρότερα, μάλλον θα νιώσεις αναγούλα, αν δεν τρίζεις την όπισθεν. Του ξέφυγε η αρσενική κατάληξη, τι να κάνουμε;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ακόμα χειρότερα, μάλλον θα νιώσεις αναγούλα, αν δεν τρίζεις την όπισθεν. Του ξέφυγε η αρσενική κατάληξη, τι να κάνουμε;
Ωχ ρε παιδι μου...
Γιάννη, είναι γυναικα.
Οι φωτο είναι αληθινες.
Δεν είναι επαγγελματίας.
Σπάει πλάκα.
Το γουστάρει όλο αυτό που γίνεται.
Αυτά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Ωχ ρε παιδι μου...
Γιάννη, είναι γυναικα.
Οι φωτο είναι αληθινες.
Δεν είναι επαγγελματίας.
Σπάει πλάκα.
Το γουστάρει όλο αυτό που γίνεται.
Αυτά.

πως γνωρίζεις ότι οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν πραγματικά στο άτομο που γράφει ως Δώρα; πως είσαι σίγουρος ότι αυτός ο σωματότυπος είναι γυναικείος κι όχι διεμφυλικού ατόμου; τη στιγμή που έχει γράψει τόσα ψέμματα για το ότι εκδίδεται, έστω περιστασιακά, γιατί να μην είναι και όλα τα άλλα; αν είμαι σίγουρος για κάτι πάντως είναι ότι στο προφίλ αυτό γράφουν 2 - 3 άτομα, το ένα άντρας μορφωμένος και με πολύ πλατιά Εγκυκλοπαιδική γνώση

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
πως γνωρίζεις ότι οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν πραγματικά στο άτομο που γράφει ως Δώρα; πως είσαι σίγουρος ότι αυτός ο σωματότυπος είναι γυναικείος κι όχι διεμφυλικού ατόμου; τη στιγμή που έχει γράψει τόσα ψέμματα για το ότι εκδίδεται, έστω περιστασιακά, γιατί να μην είναι και όλα τα άλλα; αν είμαι σίγουρος για κάτι πάντως είναι ότι στο προφίλ αυτό γράφουν 2 - 3 άτομα, το ένα άντρας μορφωμένος και με πολύ πλατιά Εγκυκλοπαιδική γνώση
Ελα ντε, πως μπορεί να ξέρω εγώ ότι είναι γυναικα και οι φωτο είναι αληθινες;
Από που ,δηλαδη, να το ξέρω εγώ;
Μήπως, από τα γραφικό της χαρακτήρα; Όχι.
Μήπως, έχω 6η αίσθηση; Όχι.
Μήπως, από τη θηλυκή αύρα που εκπέμπει, έστω και μέσω του διαδυκτίου; Όχι.

Άρα, εγω πως το ξέρω;
:think:
Πώς Γιάννη μου; ΠΩΣ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Ελα ντε, πως μπορεί να ξέρω εγώ ότι είναι γυναικα και οι φωτο είναι αληθινες;
Από που ,δηλαδη, να το ξέρω εγώ;
Μήπως, από τα γραφικό της χαρακτήρα; Όχι.
Μήπως, έχω 6η αίσθηση; Όχι.
Μήπως, από τη θηλυκή αύρα που εκπέμπει, έστω και μέσω του διαδυκτίου; Όχι.

Άρα, εγω πως το ξέρω;
:think:
Πώς Γιάννη μου; ΠΩΣ;

τότε γιατί γράφεις όσα γράφεις;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και πολύ καλά έκανες. Γράφεις ως γυναίκα πάλι. Ξεκινάς με νομιζόμενη προσβολή (σου έχω ξαναγράψει ότι το μπρόκολο είναι σούπερ τροφή, αλλά έχεις μια αδυναμία κατανόησης θεμάτων που έχουν έστω την ελάχιστη σχέση με επιστήμη)  και συνεχίζεις να μου γράφεις στον πληθυντικό, τάχα ότι με σέβεσαι. Για άλλη μια φορά, όποιοι έχουν καταπιεί το κόκκινο χάπι, δεν μπορούν να να χειριστούν με τέτοια απλοικά κόλπα. Δεν πειράζει, εσύ θα συνεχίζεις την Shame -blame τακτική, κι εγώ θα συνεχίζω να σε βάζω στη θέση σου. Δεν με κουράζουν τα Shit tests, ακονίζω την αντίληψή μου. Και η συνεχής ενασχόληση με το άτομό μου με κάνει να θεωρώ ότι δεν με αγνοείς. Έλα, γράψε μας τι παιχνίδι ρόλου έχεις διάθεση να κάνεις τώρα. Πως θα μοστραριστείς;

Τι κοκκινα χάπια πίνετε;;;  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τι κοκκινα χάπια πίνετε;;;  :think:

Ο Μορφέας έδωσε την επιλογή στον Εκλεκτό να επιλέξει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι. Αν έπαιρνε το μπλε χάπι, ο Νίο θα ξεχνούσε τα πάντα, θα επέστρεφε στο Μάτριξ και θα συνέχιζε τη ζωή του σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα. Αν επέλεγε όμως το κόκκινο χάπι, τότε θα αφυπνιζόταν. Και το τίμημα της αφύπνισης ήταν μεγάλο. Το χειρότερο απ’ όλα, ήταν ότι εάν επέλεγε το κόκκινο χάπι, ο Νίο δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κόκκινα , μπλε χάπια... Δε σταματά ποτέ να με εντυπωσιάζει ,τι επικαλούνται οι άνθρωποι γιατί δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ελευθερίας και της ευθύνης τους.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Κλιτικά επιθήματα («καταλήξεις») των ουσιαστικών στα τρία γένη
Τα ουσιαστικά αρσενικού γένους εμφανίζουν στη ονομαστική του ενικού τις καταλήξεις:
-ας, π.χ. φύλακ-ας
-ης, π.χ. ποιητ-ής
-ος, π.χ. άνθρωπ-ος
-ές, π.χ. καφ-ές
-ούς, π.χ. παππ-ούς

Τα ουσιαστικά θηλυκού γένους εμφανίζουν στην ονομαστική του ενικού τις καταλήξεις:
-α, π.χ. θάλασσ-α
-η, π.χ. νίκ-η
-ος, π.χ. εγκύκλι-ος
-ου, π.χ. αλεπ-ού
-ω, π.χ. Φρόσ-ω

Τα ουσιαστικά ουδετέρου γένους εμφανίζουν στη ονομαστική του ενικού τις καταλήξεις:
-ο, π.χ. σίδερ-ο
-ι, π.χ. παιδ-ί
-ος, π.χ. έδαφ-ος
-μα, π.χ. κύ-μα
-μο, π.χ. γράψι-μο
-ας, π.χ. κρέ-ας
-ως, π.χ. φ-ως

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Αρσενικός οργανισμός στη φυσιολογία είναι το φύλο που παράγει σπέρμα. Κάθε σπερματοζωάριο μπορεί να συγχωνευτεί με ένα μεγαλύτερο θηλυκό γαμέτη, ή ωάριο, στη διαδικασία της γονιμοποίησης. Ένα αρσενικό δεν μπορεί να αναπαραχθεί σεξουαλικά χωρίς την πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα ωάριο ενός θηλυκού, όμως κάποιοι οργανισμοί μπορούν να αναπαραχθούν και σεξουαλικά και μη σεξουαλικά. Τα περισσότερα αρσενικά θηλαστικά, ανάμεσά τους και ο άνθρωπος, έχουν χρωμόσωμα Υ, το οποίο κρυπτογραφούν για να παράγει μεγαλύτερες ποσότητες τεστοστερόνης για την ανάπτυξη των αρσενικών γεννητικών οργάνων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom