alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σημερα δεν θα παρεις το ΚΤΕΛ?Ναι ,αλλά είναι μια διακριτική και ευχάριστη παρουσία , οπότε με εντυπωσιάζει το ότι στράφηκε εναντίον του ο πιτερ
Σημερα δεν θα παρεις το ΚΤΕΛ?Ναι ,αλλά είναι μια διακριτική και ευχάριστη παρουσία , οπότε με εντυπωσιάζει το ότι στράφηκε εναντίον του ο πιτερ
Πώς δε γνωριζόμαστε; Αφού ο Πίτερ είναι κλώνος του σουκερ ,που είναι κλώνος του πικερ ,ο οποίος πικερ είναι κλώνος του πουσυ , που εγώ είμαι κλώνος του πουσυ ,κι ο Δώρος είναι κλώνος του μποκολου , που είναι κλώνος του Αγίου . Κατάλαβες;
Δεν είναι κάλτσα , αρχικά . Είναι ολόσωμο . Αγορασμενο και άθικτο ,περιμένει τα δόντια του μποκολου για να το κάνει κομματια
Aπό τη στιγμη που το συγκεκριμενο ατομο δεν με ενδιαφερει καθολου, δεν μπαινω στη διαδικασια διευκρινισεων. Ας ειναι ο,τι θελει κι ας ειναι καλα.
Αγαπητε Γιαννη, δεν θα μπορουσα να δεσμευθω, δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο ατομο ούτε το εχω συναντησει. Για οσες εχω συναντησει, μπορω να μιλησω υπευθυνα. Τωρα, οσο για το παπούτσι, πιστεψε με εχω δει γυναικες να φορανε πολυ χειροτερα.Αποδεικνύεις ότι είσαι καλός Δικηγόρος. Αποφεύγεις να δεσμευτείς, σωστός τελικά. Απλά την αίσθησή σου ζήτησα, για το αν θεωρείς ότι κάποια γυναίκα θα φορούσε τέτοιο παπούτσι
Αγαπητε Γιαννη, δεν θα μπορουσα να δεσμευθω, δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο ατομο ούτε το εχω συναντησει. Για οσες εχω συναντησει, μπορω να μιλησω υπευθυνα. Τωρα, οσο για το παπούτσι, πιστεψε με εχω δει γυναικες να φορανε πολυ χειροτερα.
Δυστυχως και συναδελφισσεςΣυναδέλφισσες; Ιέρειες της Αφροδίτης;
Αϊ λοβ γιου του, μπέϊμπι
Συναδέλφισσες; Ιέρειες της Αφροδίτης;
Αϊ λοβ γιου του, μπέϊμπι
Ι Νόου ,Μάι Ντάρλινγκ.
Αχ , μωρό ε; Να είσαι καλά ,έχω γενέθλια αυριο και θα θυμηθώ ότι γερναω.
Δεν είναι κάλτσα , αρχικά . Είναι ολόσωμο . Αγορασμενο και άθικτο ,περιμένει τα δόντια του μποκολου για να το κάνει κομματια
Ι Νόου ,Μάι Ντάρλινγκ.
Μωράκλα. Κορίτσαρος. Γυναικάρα.Ι Νόου ,Μάι Ντάρλινγκ.
Ναι. Που ΄σαι, κλέισε και την πόρτα γιατί φερνει ρευμα.συγνώμη,εδώ γαμάμε?
Ναι. Που ΄σαι, κλέισε και την πόρτα γιατί φερνει ρευμα.
ΣυΓγνώμη.
Συγχωρεμένος.
Καλή Ανασταση σας εύχομαιtsou re lakh
Καλή Ανασταση σας εύχομαι