Επισκέπτης
απο χτες περιμενες να το πεις αυτοKαι όπως ο άπιστος Θωμάς, έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, έτσι και οι μαθητεύσαντες τω Πίκηπουστερδέλα, θέτουν τον δάκτυλον επί της οπής του απευθησμένου των.
απο χτες περιμενες να το πεις αυτοKαι όπως ο άπιστος Θωμάς, έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, έτσι και οι μαθητεύσαντες τω Πίκηπουστερδέλα, θέτουν τον δάκτυλον επί της οπής του απευθησμένου των.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ντιμιτς και νικ1410 ειναι ακριβως το ιδιο
ντιμιτς = νικ1410
ντιμιτς και νικ1410 ειναι ακριβως το ιδιο
ντιμιτς = νικ1410
Kαι όπως ο άπιστος Θωμάς, έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, έτσι και οι μαθητεύσαντες τω Πίκηπουστερδέλα, θέτουν τον δάκτυλον επί της οπής του απευθησμένου των.
Noctilucent εγώ είμαι καυλιάρης και γαμάω και χύνω στα 5 λεπτά. Πολλοί όμως δεν μπορούν. Άμα τον βλέπεις τον φίλο σου μόνο και δυστυχισμένο - εσύ να γαμάς συνέχεια και αυτός να μη μπορεί - δεν θα του προτείνεις να γαμήσει εσένα ο καημένος;
[size=15pt]ΤΡΕΜΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ο ΠΙΚΗΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ
ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΘΑ ΘΕΡΜΑΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ[/size]
[size=15pt]ΤΡΕΜΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ο ΠΙΚΗΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ[/size]
δεν θα ξεχασουμε ποτε την σημερινη ημερομηνια που σταυρωσατε τον πικερ σαν το χριστο !!!
εγω και ο Peter σαν αλλοι μαθητες θα συνεχισουμε το εργο εως οτου βρεθουμε ολοι στο στοργικο μας πιθαρι στο μεταξουργειο ..
οι αγρυπνοι φρουροι/κοινωνοι του πικερ θα ειμαστε για παντα διπλα του .
ευχαριστουμεγεια σας φιλοι μου
εγω θελω να πω κατι
δεν ειμαι πικεριστης ουτε αντιπικεριστης ειμαι ενας απλος μουνακιας
αλλα θεωρω αδικο να πεφτουν κατηγοριες πανω στον πικερ και στη παρεα του
μια απο τις βασικες αρχες του πικερισμου ειναι η ειλικρινεια
αν λοιπον ηταν γκετσουλες θα το λεγανε , δεν εχουν κανεναν προβλημα να πουν την αληθεια
οπωτε πιστευω πρεπει να σταματησει αυτη η πολεμικη και να γινει κριτικη σε αλλες πτυχες του νομου
με νηφαλιοτητα και αγαπη
καλη συνεχεια και στις δυο πλευρες
γεια σας φιλοι μου
εγω θελω να πω κατι
αν λοιπον ηταν γκετσουλες θα το λεγανε , δεν εχουν κανεναν προβλημα να πουν την αληθεια
οπωτε πιστευω πρεπει να σταματησει αυτη η πολεμικη και να γινει κριτικη σε αλλες πτυχες του νομου
με νηφαλιοτητα και αγαπη
γεια σας φιλοι μου
εγω θελω να πω κατι
με νηφαλιοτητα και αγαπη
Noctilucent εγώ είμαι καυλιάρης και γαμάω και χύνω στα 5 λεπτά. Πολλοί όμως δεν μπορούν. Άμα τον βλέπεις τον φίλο σου μόνο και δυστυχισμένο - εσύ να γαμάς συνέχεια και αυτός να μη μπορεί - δεν θα του προτείνεις να γαμήσει εσένα ο καημένος;
Noctilucent είναι πολύ φτηνή η Συγγρού. Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποτέ δεν ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι. Είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο να καυλώσεις αν είσαι ξαπλωμένος, γιατί λόγω της βαρύτητας το αίμα δεν μπορεί να γεμίσει εύκολα το καυλί. Αν θέλεις πίπα, ζήτα της να σου την πάρει στα 4 ενώ εσύ είσαι γονατιστός, έτσι ώστε να απλώνεις το χέρι σου και να της χαϊδεύεις παράλληλα τον κώλο και το μουνί.
Η αντιπαραθεση με τους πικεριστες πηγαζει απο το γεγονος οτι δεν παραδεχονται πως οι τρυπιοι με κονδυλωματα κωλοι τους δεν ειναι στοιχειο πουστιας
Αν εχουν την ειλικρίνεια να το παραδεχτουν θα παψουμε να τους τραμπουκιζουμε