acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ελα πίκερ εγω διαθέτω 5000 πότε θα βρεθούμε να σε ξεκωλιάσω;;;;
Τυπε δεν εχει αναγκη ο πατος του πικερακου
Τον εχει ξεχειλωσει
ελα πίκερ εγω διαθέτω 5000 πότε θα βρεθούμε να σε ξεκωλιάσω;;;;
Δεν προκειται να ασχοληθω ποτε ξανα με τις κομπλεξικες αδερφες που θελουν να μου σπανε τα νευρα. Δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι με γελοια υποκειμενα που εχουν ομολογησει οτι γουσταρουν τραβελια η οτι τη βγαζουν συνεχως με μαλακια.
Δεν προκειται να ασχοληθω ποτε ξανα με τις κομπλεξικες αδερφες που θελουν να μου σπανε τα νευρα. Δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι με γελοια υποκειμενα που εχουν ομολογησει οτι γουσταρουν τραβελια η οτι τη βγαζουν συνεχως με μαλακια.
Noctilucent είναι πολύ φτηνή η Συγγρού. Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.
Εσύ τι ακριβώς γουστάρεις;
ποιες γκομενες μαλλον σε τιποτα πακιστανους θα την πεφτουνΟ Σακης πάει στις γκόμενες και λέει:
"Έχεις μουνί, κάτσε να σε γαμήσω"
Με το που ακούνε την φοβερή ατάκα οι γκόμενες τον βρίζουν, τον φτύνουν, τον χαστουκίζουν και τον κλωτσάνε.
Φοβερό κεφι λέμε!
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]
λαμογια λετε οσους δεν ειναι κωλοανοιγμενοι?Ορυμαγδος εκσπερματωσης στα μουτρα των λαμογιων!
Κυριακη μεσημερι στο Μεταξι:
- Iασωνος 20 δεξια: Tζωρτζιανα. :-*
Στον γαμημενο πουστη χοντροκωλη nik1410.
το οτι γαματε τον κωλο σας γιατι ειστε πουστιδες "ξεχασες" παλιΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
λαμογια λετε οσους δεν ειναι κωλοανοιγμενοι?