Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν το σκέφτηκες και πολύ, έτσι δεν είναι;
Η σύγχρονη Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη απο παραδείγματα ανθρώπων που, ούτε πλούσιοι γεννήθηκαν, ούτε διάννοιες, ούτε ατσάλινοι, ούτε και απο μεγάλο πολιτικό τζάκι, και σήμερα είναι στην τοπική "ανώτερη" τάξη. Για να μην αναφέρω τον πρώτο διδάξα του "αμα σκιστείς αρκετά θα πετύχεις" Αριστοτέλη Ωνάση.

Η κλασσικη δικαιολογια οσων δεν στρωνουν κωλο ειναι...ατιμη κοινωνια που γεννηθηκα φτωχος χωρις βυσμα και δεν προκοψα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:

- Κολωνου 11 ισογειο: Βιολετα. :-* Φοβερο ξεσκισμα σημερα στο μωρο.

Αφιερωμενο σε ολες τις αγαμητες πουσταρες που νομιζουν οτι κατι κανουν οταν καθημερινα εδω ασχολουνται μαζι μας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.781
Πόντοι
5.506
οταν λες φοβερο ξεσκισμα ρε τυπε σημαινει οτι οτι σου πηγε τον κωλο 3και 10? :think: :think: :think: :think:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:

- Κολωνου 11 ισογειο: Βιολετα. :-* Φοβερο ξεσκισμα σημερα στο μωρο.

Αφιερωμενο σε ολες τις αγαμητες πουσταρες που νομιζουν οτι κατι κανουν οταν καθημερινα εδω ασχολουνται μαζι μας.

ποσα δακυλα σου εχωσε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να μην εβγαινες δημοσια να πεις οτι ξεσκιζεις τον κωλο σου και δεν θα σε λεγαμε ξεφωνημενη πουσταρα,
τα θες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με τη διαφορά πως κανείς δεν εμποδίζει τους νέους αν δε μπορούν να είναι διάννοιες να γίνουν ατσάλια.

Ατσαλι εγινα στο Μεταξι. Και πλεον μπορω να γαμαω σκληρα και να χυνω κατα βουληση εκει που εσυ (και οι περισσοτεροι) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. Αντε κλαφτειτε παλι τωρα οτι το Μεταξι ειναι βρωμικο με απλυτους μεταναστες και λοιπες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Φλωροι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
να μην εβγαινες δημοσια να πεις οτι ξεσκιζεις τον κωλο σου και δεν θα σε λεγαμε ξεφωνημενη πουσταρα,
τα θες

Εγω εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο γυναικα 5-10 φορες σε ολη μου τη ζωη. Πουστης εισαι εσυ που καυλαντιζεις με τον Φιονα. Εστω κι αν δεν εχεις γαμηθει μαζι του - που αμφιβαλλω παρα πολυ. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕ.

Επισκέπτης
οταν λες φοβερο ξεσκισμα ρε τυπε σημαινει οτι οτι σου πηγε τον κωλο 3και 10? :think: :think: :think: :think:

Εγινε ατσαλι στο Μεταξι ο Πικερακος...ετρωγε πορτες απο πουτανες και ξυλο απο νταβατζηδες και αυτος εκει να πηγαινει να παρακαλαει πουτανες να τον κωλοδακτυλιασουν. :S :S :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Εγω εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο γυναικα 5-10 φορες σε ολη μου τη ζωη. Πουστης εισαι εσυ που καυλαντιζεις με τον Φιονα. Εστω κι αν δεν εχεις γαμηθει μαζι του - που αμφιβαλλω παρα πολυ. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕ.
Εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτι ο pickeriσμός δεν έχει πρόβλημα με τις αδερφές, και οτι θαυμάζεις το Βαλλιανάτο; Γιατί τέτοιες αντιδράσεις;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.781
Πόντοι
5.506
Εγινε ατσαλι στο Μεταξι ο Πικερακος...ετρωγε πορτες απο πουτανες και ξυλο απο νταβατζηδες και αυτος εκει να πηγαινει να παρακαλαει πουτανες να τον κωλοδακτυλιασουν. :S :S :S
πουτανα ζωη...αδικη

Επισκέπτης
Εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτι ο pickeriσμός δεν έχει πρόβλημα με τις αδερφές, και οτι θαυμάζεις το Βαλλιανάτο; Γιατί τέτοιες αντιδράσεις;

Εισαι αδιαβαστος...αλλο πουστης και αλλο αδερφη.Διαβασε ξανα ολες τις 3200 σελιδες του νηματος να επιμορφωθεις...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
συναγωνιστη ο τυπος εχει παει σε μπουρδελο και τον εχουν διωξει.....ποσο ξεφτιλισμενος πρεπει να ειναι ενας και καλα αντρας για να τον διωχνουν κι απο τα μπουρδελα????????

Απο αυτο και μονο που λες φαινεται ποσο παρεισακτος εισαι εδω μεσα και ποσο ασχετος με τα μπουρδελα. Γιατι αν ησουν λιγο σχετικος θα ηξερες οτι δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τακτικος μπουρδελιαρης που να μην εχει φαει πορτα απο πουτανα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
που να δείς τι έχει να γίνει ΑΝ ποτέ ο κωλοδαχτυλιασμένος πούστης βρεί τα @@ να πεί στις πουτάνες ότι θα ρουφιανεύει τους πελάτες τους στις γυναίκες τους...ούτε απ έξω δε θα τον αφήνουν να περνάει....picker το νού σου...οι πουτάνες θα σε βάλουν στη μαύρη λίστα κ θα ψάχνεις κωλοδάχτυλα στα τσοντοσινεμά απο μαύρους και γέρους που όπως έχεις ομολογήσει σε φτιάχνουν.

Εγω παντως πουστρακι βλεπω οτι ηδη εχετε αραιωσει απο τα μπουρδελα πολυ. Μονο περηφανα μπακουρια συναντω τελευταια στα μπουρδελα. Οι λιγοι δεσμευμενοι που συναντω κανουν μπαμ απο τη σκατουλα που τους κρεμεται απο τον κωλο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Απο αυτο και μονο που λες φαινεται ποσο παρεισακτος εισαι εδω μεσα και ποσο ασχετος με τα μπουρδελα. Γιατι αν ησουν λιγο σχετικος θα ηξερες οτι δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τακτικος μπουρδελιαρης που να μην εχει φαει πορτα απο πουτανα.

Λάθος...
Μπουρδελιάζω απο τότε που πήγαινες ακόμα σχολείο... και μπουρδέλα, και πιάτσες και Μασσάζ και CG/CT όταν με παίρνει... πόρτα, δόξα το θεό, μόνο σε club στο Μπουρνάζι έχω φάει, και αυτό όταν ήμουν 17 χρονών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom