Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:think: :think: :think: :think:
πω ρε....πολυ γκει το σαη..... :S :rockon: :rockon:
για αυτό το θρεντ του πικερ πρεπει να μεταφερθεί με τα αλλα γκεη θεματα , αυτό ζητάμε εδώ και καιρο και οι διαχειριστες κοιμούνται.

να ανοιγει θεματα ο ποδολαγνος, ο πικερ και ο τεντυμποη στα γενικα της κοινοτητας, ενώ υπαρχει ειδικη κατηγορια για αυτους, γιατι;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:think: :think: :think:
το ψιλογαρλαρλας και εσυ το κουρι τυπε...να τα λεμε ολα
δεν ψιλογαργαλησα ποτέ κουλουρι.
και η κοντινοτερη αποσταση που εχω βρεθει με τρανς είναι μιλωντας τους στα 70 εκατοστα,
τις 100 φορες που πιασαμε κουβεντα αν δεν κολλαγα που γεννηθηκαν αντρες θα ειχα ενδωσει και τοτε θα μπορουσε να λεει διαφορα ο πικερ όπως λεμε για τους οπαδους του που ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΡΑΝΣ

τωρα εχασε και προσπαθει να κανει την τριχα τριχιά ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

γιατι εκτος από κυριολεκτικα ΠΟΥΣΤΗΣ ως κωλογαμημενος που είναι.

είναι και μεταφορικα ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:
ο κωλος σου ποναει κωλογαμημενε πουστη.

μια εικονα χιλιες λεξεις.

πουστης ή ομοφυλοφιλος δεν ειμαι ουτε εγω ουτε ο μαστορακης επειδη εκανε κοπλιμεντα στην τζενη χειλουδακη.

πουστης εισαι εσυ πικερ και ο σιφρεντι επειδη γαμηθηκατε απο τον κωλο και εσυ εισαι και ομοφυλοφιλος γιατι εβγαλες τον κωλο σου στο σφυρι για ΑΝΤΡΕΣ και σου ξεφυγαν λογακια για γουστα με μαυρους

Συνημμένα

• poysths.jpg
    poysths.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ο κωλος σου ποναει κωλογαμημενε πουστη.

μια εικονα χιλιες λεξεις.

πουστης ή ομοφυλοφιλος δεν ειμαι ουτε εγω ουτε ο μαστορακης επειδη εκανε κοπλιμεντα στην τζενη χειλουδακη.

πουστης εισαι εσυ πικερ και ο σιφρεντι επειδη γαμηθηκατε απο τον κωλο και εσυ εισαι και ομοφυλοφιλος γιατι εβγαλες τον κωλο σου στο σφυρι για ΑΝΤΡΕΣ και σου ξεφυγαν λογακια για γουστα με μαυρους

μωρη πουσταρα μεχρι και  γκει  σαουνες εψαχνες στη θεσσαλονικη ... ουσττττ παλιο πουστα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μετα το ξεβρακωμα του ΠΟΥΣΤΗ nik1410 ας δουμε τι ελεγε και ο πρωην περηφανος MGTOW-μπακουρης stekas72 για τις ελλεηνιδες πριν τελικα τον χωσει στο βρακι της μια απο αυτες:

Είχα βγει με μια 30+ αρκετά καλή, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που μου είπε με σοβαρό ύψος πως από αύριο θα αρχίσει να κοιτάζει για νυφικό... :new_shocked:

εξαφανίστηκα τρέχοντας :2funny: με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και με ρώτα γιατί τη παράτησα στη καφετέρια  :idiot: τι να πεις...    
Θα σας αναφέρω κάτι που έχω δημοσιεύσει σε άλλο forum και όνομα πολύ πρόσφατα...

Οι γυναίκες( δηλ. οι Ελεηνίδες)έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας (δηλ. Ελεηνίδας)να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις)  :uzi: :uzi:    

Πάντως το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να δω και άλλες απόψεις...
Πιστεψέ με fleshforfantasy με κάτι τέτοια που ακούω δεν θέλω ούτε να τις βλέπω...

Το θέμα για μένα είναι κατά πόσο είναι εκτεταμένος αυτός ο τρόπος σκέψης στις σημερινές Ελεηνίδες...

jasonbecker φοβάμαι ότι έχεις δίκιο...

Να αναφέρω ότι βγήκα πρόσφατα με κοπέλα 30+ και μου είπε στο πρώτο ραντεβού πως είναι κελεπούρι γιατί είναι δημόσιος υπάλληλος και διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσεως... :idiot:
Ο καθένας διαλέγει ότι του αρέσει, άλλος διαλέγει ψηλή, ξανθιά με τέλειο σώμα από τις ανατολικές χώρες και άλλος κοντή, μελαχρινή με τεράστιο κώλο και κυτταρίτιδα όπως είναι η μέση Ελλεηνίδα.

Από τη στιγμή που οι Έλληνες στρέφονται σε γυναίκες του ανατολικού μπολ, οι Ελλεηνίδες ας διαλέξουν Αλβανούς, Πακιστανούς, Μαύρους, κινέζους και ας μας αφήσουν ήσυχους  :rockon:    
Αδέρφια πάψτε να ασχολείστε με Ελλεηνίδες. Θα χτυπάτε το κεφάλι σας.....
Οι Ελλεηνίδες δεν έχουν μόνο προβληματική εμφάνιση αλλά και προβληματικούς χαρακτήρες όπως ανάφερα σε προηγούμενο post, κάτι πολύ σοβαρότερο που καθιστά την Ελλεηνίδα είδος προς μελέτη από την επιστήμη...
Αδέρφια, όλοι οφείλουμε να δια δώσουμε τις απόψεις μας  για τις Ελλεηνίδες.

Το ποτήρι ξεχείλισε...  
Γιατί τις περισσότερες Ελλεηνίδες δεν είναι ούτε τσάπα να τις γαμάς για 2 λόγους:

1. Χαρακτήρας απαράδεκτος  :headbang: :headbang: :headbang:.

2. Εμφάνιση κάτω του μετρίου.
Πολύ απλά είναι επιλογή του κάθε άνδρα να γαμάει γυναίκες επί πληρωμή είτε είναι τανες είτε όχι.

Πάντως σε πρόσφατο ταξίδι μου στον Αγ. Δομίνικο (έχω ανεβάσει και ανταπόκριση), είδα και πολλές γυναίκες που πλήρωναν να γαμηθούν...
οι ταλαίπωρες ελλεηνίδες πιστεύουν ότι είναι πρώτης τάξης νινιά  :boobies:, όλες τις βλέπεις καβάλα στο καλάμι, κάτι σαν σταρ του Χόλιγουντ, που δεν είναι δυνατόν να ασχοληθούν με εμάς  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:    

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
(ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ) άντε είπες κ μια αλήθεια..το πιστεύουμε..με τέτοια φάτσα, με τέτοια χαμηλή αυτοεκτίμηση, με μπάμια για τσουτσούνι, ποιά θα γυρίσει να σε κοιτάξει; ούτε για να σε φτύσουν δεν κάνεις αν κ θα το ήθελες πολύ...τώρα το αν σου καίγεται καρφί η καρδούλα σου το ξέρει. καταβάθος ζηλεύεις όλους εμάς που έχουμε γυναίκες ΚΑΙ γκόμενες και γαμάμε και τις πουτανίτσες..τι να κάνουμε ρε παλικαράκι; έτσι είναι οι άντρες...

Δεν σε ζηλευω, σε λυπαμαι. Δεν εισαι αντρας αλλα ΚΟΤA. Θα ησουν αντρας αν ειχες ΤA AΡΧΙΔΙA να πεις στη γυναικα σου οτι ξενογαμας. Σε δινω στεγνα και γελαω με την καταντια σου ΚΟΤA.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μετα το ξεβρακωμα του ΠΟΥΣΤΗ nik1410 ας δουμε τι ελεγε και ο πρωην περηφανος MGTOW-μπακουρης stekas72 για τις ελλεηνιδες πριν τελικα τον χωσει στο βρακι της μια απο αυτες:
τον δικο σου κωλο ειδαμε ξεβρακωτο πουσταρδα

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Δεν σε ζηλευω, σε λυπαμαι. Δεν εισαι αντρας αλλα ΚΟΤA. Θα ησουν αντρας αν ειχες ΤA AΡΧΙΔΙA να πεις στη γυναικα σου οτι ξενογαμας. Σε δινω στεγνα και γελαω με την καταντια σου ΚΟΤA.  :-*
ναι πικεράκο μου ναι παλικαράκι μου σε πιστεύω...μέσα στο στερημένο σου μυαλουδάκι φοράς κουκούλα κ ρουφιανεύεις αβέρτα...είμαι σίγουρος πως μετά φαντασιώνεσαι πως πηδάς και τις γυναίκες μας για την πολύτιμη πληροφορία που τους ρουφιάνεψες...και η μαλακία πάει σύννεφο. καλά ρε γίδι...πατάς τον ίδιο σου τον νόμο; πληροφορίες λένε πως την έχεις κάνει λάστιχο...λοιπόν επειδή στη θεωρία είσαι μανούλα αλλά στη πράξη κοτούλα σου λέω το εξής: ΒΡΕΣ και συ γυναίκα ΑΝ μπορείς, που ΔΕΝ μπορείς..και μετά πες της εσύ ότι ξενογαμάς...ΑΝ εχεις τα @@ που ΔΕΝ τα έχεις...σου χουν μπεί μέσα βρε κακομοίρη απο το δαχτύλιασμα που τρώς βρωμόπουστα.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πίκερ αν έχεις τα αρχίδια που ΔΕΝ τα έχεις, σε προκαλώ να πεις στις πουτάνες που πας για τον νόμο σου καθώς κ οτι σκοπεύεις να ρουφιανέψεις τους πελάτες τους στις γυναίκες τους. Ας μάθουν τα κορίτσια ότι ένας μαλάκας ρουφιάνος πάει να τους κόψει το μεροκάματο και να δούμε τι θα σου βάλουν όταν ξαναζητήσεις δαχτυλάκι...σε βλέπω να γίνεσαι λιλάς...όχι ότι θα σε χαλάσει αλλά λέμε τώρα......

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πίκερ μαλάκα όπου και να πάς
λαμόγιο πάντα θα σαι γιαυτό και θα πονάς
είσαι μυρωδιάς σε πήρανε χαμπάρι
το δούλεμα τραβάει απ τον Αρη ως το φεγγάρι