Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.367
- Πόντοι
- 2.606
μεχρι νεοτερας δυστυχως ναι
μέχρι τότε το δάχτυλο ισχύει κανονικά στα μέλη του κινήματος?
εσυ εισαι ενας επιτιμος μπαχαλακιας που μιλας στο νομο του πικερ και ακουμε πορδες
επρεπε να διαπιστωθει αυτο στο στιβο της ΓΣ
τραγικο ....μέχρι τότε το δάχτυλο ισχύει κανονικά στα μέλη του κινήματος?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ποιες φανταστικες συνελευσεις ρε φιογκο που μου ηρθες πρωτος και μου στρογγυλοκαθησες εδω χαμουΚαι εσυ εισαι ενας ψευτοπικεριστης που θελεις να φας το ακοινωνητο ναυαγιο και μιλας με τον εαυτο σου σε φανταστικες συνελευσεις αλλα δεν σου ειπαμε τιποτα...
ποιες φανταστικες συνελευσεις ρε φιογκο που μου ηρθες πρωτος και μου στρογγυλοκαθησες εδω χαμου
O νόμος του Picker απευθύνεται αποκλειστικά σε straight άντρες. Δεν πειράζει αν φάτε λίγες πούτσες για τα λεφτά, σημασία έχει να γαμάτε μέρα παρά μέρα για πάντα.
βιαζεται για συνελευση η συνδικαλαΘα γινει γ.σ. τελικα η οχι;
Picker. Έχει καλή ταινία στο Σκάι. Σε γράφω στα παχιά μου!!! Άντε γαμησου!!*
Ο σκαι εχει τον σκοτεινο κωδικα
Και ο πικερισμος το σκοτεινο κ@λοδαχτυλο
ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Picker !
Εισηγησις Μυθικου Πουλιου για την ΓΣ των Πικεριστων της 26ης-12-2018
Αγαπητε Αρχηγε, κυριοι συνεδροι, κυριες και κυριοι, ζωα - φυτα, πραγματα, ξεραμενα κακαδια κολλημενα κατω απο το βημα του ομιλητη, ακαποειρα,
Οπως γνωριζετε προκηρυχθηκε σημερα η εκτακτη ΓΣ των πικεριστων με θεμα την αποκηρυξη του κωλοδαχτυλου απο τον αρχηγο και ιδρυτη μας, πικερ.
Σαν πιστοι στρατιωτες και απο σεβασμο στον μεγαλο μας ηγετη ολον αυτον τον καιρο τον υπερασπιζομασταν απεναντι στις αηθεις επιθεσεις των πιρφορων και των λαμογιων λεγοντας οτι προκειται για μια νεανικη τρελα, ομως ετσι σπαταλαμε ασκοπα πικερικο κεφαλαιο.
Βρισκομαστε συνεχως εκτεθειμενοι στην κακοπιστη κριτικη και δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα χωρις να φταιμε.
Πλην του διδασκαλου κανενας αλλος πικεριστης δεν επιδιδεται σε τετοιου ειδους κωλοδαχτυλιασματα και συναφη πουστριλικια οποτε ειναι αδικο για ολους μας.
Προσπαθησαμε να επαναφερουμε τον δασκαλο στον ορθο δρομο ωστε με μια δηλωση του να μας απαλλαξει απο αυτο το βαρος που δεν μας αναλογει.
Ωστοσο εκωφευσε.
Προτεινω την αποκηρυξη και την καταδικη του κωλοδαχτυλιασματος απο το συνεδριο μας, την αποταξη του αρχηγου απο το κινημα, ο οποιος πλεον θα γραφει εδω ως επισκεπτης, την επαναδιατυπωση του νομου με τη σχετικη δηλωση περι αποκηρυξης κωλοδαχτυλιασματος, την εκλογη νεου αρχηγου και την εγγραφη νεων μελων υπο το νεο καθεστως.
Σας ευχαριστω,
Τελικά με το δάχτυλο γίνεσαι πούστης?Ρε μλκς, οι τελευταίες 10 σελίδες ήταν μακράν οι πιο σοβαρές και ουσιαστικές σελίδες ΟΛΟΥ του νήματος. :S :S
Τελικά με το δάχτυλο γίνεσαι πούστης?