pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τι ηταν αυτό το πέσιμο ρε τύποι;καταλάβατε;
και χθες εγινε και πριν μερες εχει 3-φορες αλλα κραταει λιγο
σημερα ηταν το πιο μαζικο :S
Τι ηταν αυτό το πέσιμο ρε τύποι;καταλάβατε;
[size=4pt]Αποδεχομαι οτι σε γαμαω.[/size]
μετα απο αυτο το ποστ, το οποιο αποτελει ευθεια προσβολη για τις αξιες και τα ιδεωδη του πουλιου, κρινω οτι δεν εχει νοημα η αναμονη ως τις 12 τη νυχτα...Εδω κανει κουμαντο ο Picker. Θα δεχτεις το κωλοδαχτυλο απο γυναικα και την ποδολαγνεια ως νορμαλ πρακτικες.
[size=40pt]Αποδεχομαι οτι σε γαμαω.[/size]
[size=24pt]Ναι τύπε, δεν χορταίνω πλέον να τρώω πούτσες[/size].
μετα απο αυτο το ποστ, το οποιο αποτελει ευθεια προσβολη για τις αξιες και τα ιδεωδη του πουλιου, κρινω οτι δεν εχει νοημα η αναμονη ως τις 12 τη νυχτα...
θα πεσουν τα τσιμεντα...[size=20pt]Κηρυσσεται η εναρξη της εκτακτης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των πικεριστων της 26ης-12-2018[/size]
:thebigfinger:
Εσένα αγάπη μου σου αρέσει ο κώλος μου?
θα πεσουν τα τσιμεντα...
αν δεν αρπας κωλοδαχτυλα πικεριστης δεν εισαι ....Παρακαλουνται ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι πικεριστες να δηλωσουν συμμετοχη στη ΓΣ.
Πρωτος, εγω, το πουλι, δηλωνω συμμετοχη ως πικεριστης
αναμενω την επιβεβαιωση ενος εγνωσμενου μελους οτι ειμαι πικεριστης
Παρακαλουνται ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι πικεριστες να δηλωσουν συμμετοχη στη ΓΣ.
που ρε θειο?εδω γινετε μαχηθείο πάμε μια βόλτα να κόψουμε κίνηση?
που ρε θειο?εδω γινετε μαχη
πουλι δεν εισαι πικεριστης..δεν ασπαζεσαι τις αξιες του πικερισμου οπως αναφερονται στους πικερονομους..ενας δελφινος εισαι που λαχταρας να γινεις χαλιφης στη θεση του χαλιφη..Παρακαλουνται ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι πικεριστες να δηλωσουν συμμετοχη στη ΓΣ.
παμε θειο....θείο για την συνέλευση λέω, πάμε στα θεωρεία όπως στο μάπετ σόου.
θεωρω αυτο το μηνυμα του αρχηγου πικερ που ποσταρηστηκε αμεσως μετα την κηρυξη της ΓΣ ως δηλωση συμμετοχης.:thebigfinger:
μετα απο αυτο το ποστ, το οποιο αποτελει ευθεια προσβολη για τις αξιες και τα ιδεωδη του πουλιου, κρινω οτι δεν εχει νοημα η αναμονη ως τις 12 τη νυχτα...
κλαιω μαλακαθεωρω αυτο το μηνυμα του αρχηγου πικερ που ποσταρηστηκε αμεσως μετα την κηρυξη της ΓΣ ως δηλωση συμμετοχης.
μαλιστα η δικη του εισηγηση για την ημερισια διαταξη ειναι εμφανης.
ειναι η συνεχιση της πρακτικης του κωλοδαχτυλου
επιβεβαιωνω οτι προκειται για μελος και μαλιστα για τον ιδρυτη του πικερισμου
οποτε εχουμε την πρωτη συμμετοχη στη ΓΣ
ISO lakis2009
σερτικο13 θα παρακαλουσα να επιβεβαιωσεις τη συμμετοχη μου και να δηλωσεις, εαν θες, συμμετοχηκλαιω μαλακα