Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Oλοι σκοτωνονται σε αυτο το σαητ τυπε μονο ο δικος σου στο αβαταρ κάθεται χαλαρος και κοβει κινηση τι γινεται :grin:

Ετσι τυπε μου...ραντεβου θανατου,βρισιδια σε μανες,χεσιδια σε ταφους και ο δικος μου στα αρχιδια του ολα!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.960
Πόντοι
606
Συνεπως ολα καταληγουν στον χαρακτηρισμο ΠΟΥΣΤΗ κατα τη γνωμη σου;
τυπε για να μη τρελαθω τελειως,τι ολα δηλαδη??
απο την ωρα που το κωλοτρυπιδι ανοιγει για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος για χεσιμο,εισαι λιγκιντριγκι  :dunno:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.454
Πόντοι
3.656
ο αρνιακος παντως στηριζει δαχτυ΄λακι απο προσκοπικη ηλικια :S :S :S

Συνημμένα

• 2203423.jpg
    2203423.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Τι θες να πεις; O Διογενης ΔΕΝ γαμουσε και τραβαγε μαλακια ως υποκαταστατο του σεξ. Ηταν δηλαδη κοινως ΜΑΛΑΚΑΣ.  :jerking:
Για να μην παίζουμε αυτό το ping-pong για πολύ ακόμα, μιας και είναι πλέον φανερό οτι έχεις την διαλεκτική ικανότητα ενος κακομαθημένου παιδιού, που μόλις τελειώσουν τα τσιτάτα και τα κακοαντιγραμμένα γνωμικά, επιδίδεται σε σπασμωδικά πείσματα, βρισιές και υστερίες, σκέψου ΜΟΝΟ αυτό.
Θέλεις να μας πείσεις οτι το "θεώρημά" σου είναι η υπέρτατη αρετή, και παλεύεις με νύχια και δόντια να έχεις τον τελευταίο λόγο, ανακατεύοντας αναμασημένες και πολλάκις αποδεδειγμένες ως λάθος θεωρίες, που αντιτίθονται και η μία στην άλλη.
Θέλω να πιστεύω, γιατι αρνούμαι να δεχτώ οτι υπάρχουν κι άλλοι που αλήθεια πιστεύουν σε αυτό το ... συνοθύλευμα ατάκτως ερριγμένων ψευδο-ιδεών, οτι οι "ακόλουθοί" σου απλά σπάνε πλάκα, και δεν πιστεύουν αλήθεια οτι λες.
Α, και... σου κάνω το χατίρι, να σου αφήσω τον τελευταίο λόγο. Βρίσε, κοπανήσου, σκίσε ρούχα, κάνε οτι γουστάρεις. Α, και, αμα γουστάρεις, ψάξε, βρες με, και πες στη γυναίκα μου οτι κρυφογαμαώ στα μπουρδέλα... αλλά, φρόντισε να ενημερώσεις εδω στο forum, θα ψήσω και καφέ, και θα κάτσω να απολαύσω το θέαμα, μόλις το κάνεις.

Επισκέπτης
απο την ωρα που το κωλοτρυπιδι ανοιγει για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος για χεσιμο,εισαι λιγκιντριγκι  :dunno:

Κατσε ρε τυπε!!!Δηλαδη ο Ροκος Τσιφρεντος ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ επειδη ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΖΕΤΑΙ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
απο την ωρα που το κωλοτρυπιδι ανοιγει για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος για χεσιμο,εισαι λιγκιντριγκι  :dunno:
Dld εσυ που εχεις κάνει κωλονοσκόπηση είσαι?  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom