Επισκέπτης
Oλοι σκοτωνονται σε αυτο το σαητ τυπε μονο ο δικος σου στο αβαταρ κάθεται χαλαρος και κοβει κινηση τι γινεται
Ετσι τυπε μου...ραντεβου θανατου,βρισιδια σε μανες,χεσιδια σε ταφους και ο δικος μου στα αρχιδια του ολα!
Oλοι σκοτωνονται σε αυτο το σαητ τυπε μονο ο δικος σου στο αβαταρ κάθεται χαλαρος και κοβει κινηση τι γινεται
τυπε για να μη τρελαθω τελειως,τι ολα δηλαδη??Συνεπως ολα καταληγουν στον χαρακτηρισμο ΠΟΥΣΤΗ κατα τη γνωμη σου;
Για να μην παίζουμε αυτό το ping-pong για πολύ ακόμα, μιας και είναι πλέον φανερό οτι έχεις την διαλεκτική ικανότητα ενος κακομαθημένου παιδιού, που μόλις τελειώσουν τα τσιτάτα και τα κακοαντιγραμμένα γνωμικά, επιδίδεται σε σπασμωδικά πείσματα, βρισιές και υστερίες, σκέψου ΜΟΝΟ αυτό.Τι θες να πεις; O Διογενης ΔΕΝ γαμουσε και τραβαγε μαλακια ως υποκαταστατο του σεξ. Ηταν δηλαδη κοινως ΜΑΛΑΚΑΣ.
ο αρνιακος παντως στηριζει δαχτυ΄λακι απο προσκοπικη ηλικια :S :S :S
Ετσι τυπε μου...ραντεβου θανατου,βρισιδια σε μανες,χεσιδια σε ταφους και ο δικος μου στα αρχιδια του ολα!
τυπε για να μη τρελαθω τελειως,τι ολα δηλαδη??
απο την ωρα που το κωλοτρυπιδι ανοιγει για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος για χεσιμο,εισαι λιγκιντριγκι
Dld εσυ που εχεις κάνει κωλονοσκόπηση είσαι? :S :S :Sτυπε για να μη τρελαθω τελειως,τι ολα δηλαδη??
απο την ωρα που το κωλοτρυπιδι ανοιγει για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος για χεσιμο,εισαι λιγκιντριγκι
Καλά αυτός είναι μεγαλόπουστας τον εχει φάει κανονικότατα.Κατσε ρε τυπε!!!Δηλαδη ο Ροκος Τσιφρεντος ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ επειδη ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΖΕΤΑΙ;
απο εδω μεχρι την πλατεια ΣυνταγματοςΚατσε ρε τυπε!!!Δηλαδη ο Ροκος Τσιφρεντος ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ επειδη ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΖΕΤΑΙ;
Dld εσυ που εχεις κάνει κωλονοσκόπηση είσαι? :S :S :S
απο εδω μεχρι την πλατεια Συνταγματος
πινω ξυνογαλο καθε μερα και δεν εχει χρειαστει γιατι καταχεζω ολο το κοσμοDld εσυ που εχεις κάνει κωλονοσκόπηση είσαι? :S :S :S
Και εσένα σου έχουν διαρήξει την ιερή οπή? :S :S :SΙατρικό απόρρητο ρε αλητήριε....
Και εσένα σου έχουν διαρήξει την ιερή οπή? :S :S :S
πινω ξυνογαλο καθε μερα και δεν εχει χρειαστει γιατι καταχεζω ολο το κοσμο
Στα 14 πρωτοξεκίνησα να ρίχνω μερικά.Εγώ είμαι νεότατος και υγιέστατος, για πες μας το ιατρικό σου ιστορικό, σε ποιά φορά άρχισε να σου αρέσει;
Ξεκιναει καινουριος κυκλος στο mayday τυπε να ξες...
Στα 14 πρωτοξεκίνησα να ρίχνω μερικά.