Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Πικερ η γκομενα σου η γυνεκα σου θα ιθελες να ινε πουτανα με υπεραπλο προγραμα ?

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Δεν ισε φεμινιστις κ ψιφιζεις φωφη ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...picker , να σε ρωτήσω κάτι , αν σε διαβεβαίωνα οτι ολοι σε θεωρούν alpha male και κανένας μαλακα , θα εξακολουθούσες να πηγαινες μετάξι μερα παρα μέρα ?
Picker δεν μου έκανες την τιμή να απαντησεις

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
η κεντρωα πλατφορμα του  πικερισμου μπορει να παει προς ενωση κεντρωων , η φιλελευθερη  σε  τζιμερο . εκει που υπαρχει προβλημα
ειναι στην εθνικοσοσιαλιστικη διοτι  η ΧΑ  ειναι μαιμου  ιδεολογικα.
με  Peter  van norden θα  το συζητησουμε το θεμα .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
...picker , να σε ρωτήσω κάτι , αν σε διαβεβαίωνα οτι ολοι σε θεωρούν alpha male και κανένας μαλακα , θα εξακολουθούσες να πηγαινες μετάξι μερα παρα μέρα ?

Δεν με νοιαζει το τι θεωρειται alpha male. Καθε αντρας, κατα τη γνωμη μου, πρεπει στο τελος της ζωης του να εχει στο ενεργητικο του εναν alpha αριθμο γαμησιων για να θεωρει ο ιδιος οτι τιμησε τον τιτλο του ΑNTΡΑ. Το αν αυτος ο αριθμος πραγματωθει με γκομενες η με πουτανες ελαχιστη σημασια εχει. Νομιζω λοιπον οτι καταλαβες την απαντηση μου.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:

- Iασωνος 19 πανω: Mαρια απο Κολωνου 30 ισογειο  :-*

Ωραιο μωρο με απιστευτα ποδαρακια που δεν μπορουσα πρωτα να το χαρω επειδη δουλευε σχεδον παντα απoγευμα.

Το σημερινο μου γαμησι ειναι αφιερωμενο στην ξεσκισμενη απο τα τραβελια χοντρη κωλαρα του πουστη nik1410.  :fuck1:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.578
Πόντοι
2.886

Ωραιο μωρο με απιστευτα ποδαρακια που δεν μπορουσα πρωτα να το χαρω επειδη δουλευε σχεδον παντα απoγευμα.

Το σημερινο μου γαμησι ειναι αφιερωμενο στην ξεσκισμενη απο τα τραβελια χοντρη κωλαρα του πουστη nik1410.  :fuck1:

:2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566

Το χάρηκες για 5 λεπτά χαζούλη με την τσατσα εξω από την πόρτα να φωνάζει τελείωνε και τα καυλωμένα πακια στην ουρά.

Εγω ομως παω σε στουντιο, με ανεση χρόνου, χωρίς πάκια, καθαρά παντού, χωρίς ποτέ η τσατσα να με κόψει χαίρομαι τα πουτανάκια.

Είσαι ο καρμίρης, ο ελαττωματικός πουτανιάρης, ο ανικανος ανδρας να γαμήσει σκληρά πάνω από 5 λεπτά. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν με νοιαζει το τι θεωρειται alpha male. Καθε αντρας, κατα τη γνωμη μου, πρεπει στο τελος της ζωης του να εχει στο ενεργητικο του εναν alpha αριθμο γαμησιων για να θεωρει ο ιδιος οτι τιμησε τον τιτλο του ΑNTΡΑ. Το αν αυτος ο αριθμος πραγματωθει με γκομενες η με πουτανες ελαχιστη σημασια εχει. Νομιζω λοιπον οτι καταλαβες την απαντηση μου.  :sunglasses:

Οπότε αν καταλαβαίνω καλά , δεν το κανεις για απολαυση , αλλα για να συμπληρώσεις εναν αριθμό γαμησιών για να νιωσεις αντρας ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγω ομως παω σε στουντιο, με ανεση χρόνου, χωρίς πάκια, καθαρά παντού, χωρίς ποτέ η τσατσα να με κόψει χαίρομαι τα πουτανάκια.

Ποσο; Μια φορα το μηνα;;; Κι αυτο σαν την ΚΟΤΑ. Γιατι αν σε πετυχει γνησιος μπουρδελιαρης τη γαμησες μαλακα.  :2funny:  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom