Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
οποιος ψηφιζει στηριζει τσυριζα ειναι προδοτης η βλακας

οποιος ψηφιζει στηριζει νουδου ειναι σκετο βλακας

Συμφωνω μαζι σου. Καλα, ο Τσιπρας ειναι ελεεινος λαικιστης. Οι δεξιοι ομως ρε φιλε ειναι καθυστερημενοι, ΣΤΟΚΟΙ.  :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ψυχιατρική γνωμάτευση για τη Μαρίν Λεπέν

Το δικαστήριο της Ναντέρ, έξω από το Παρίσι, ζήτησε στις 11 Σεπτεμβρίου, την πραγματοποίηση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ελα να παιρνετε σειρα ολοι οι σαλεμενοι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...picker , να σε ρωτήσω κάτι , αν σε διαβεβαίωνα οτι ολοι σε θεωρούν alpha male και κανένας μαλακα , θα εξακολουθούσες να πηγαινες μετάξι μερα παρα μέρα ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οποιος ψηφιζει στηριζει τσυριζα ειναι προδοτης η βλακας

οποιος ψηφιζει στηριζει νουδου ειναι σκετο βλακας

ενω οποιος ψηφιζει αυτη τι ειναι?
το κομμα με υπουργους στην φυλακη ως ΚΛΕΦΤΕΣ

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παρολα τα σκανδαλα και παρα το οτι ποτε δεν γουσταρα τον Ανδρεα, το βλεπω το χερι μου παλι να πηγαινει στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι το πιο μπουρδελιαρικο, το πιο αντικειμενικο, το πιο κοινωνικα φιλελευθερο, το λιγοτερο κολλημενο σε γελοια τσιτατα κομμα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Παρολα τα σκανδαλα και παρα το οτι ποτε δεν γουσταρα τον Ανδρεα, το βλεπω το χερι μου παλι να πηγαινει στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι το πιο μπουρδελιαρικο, το πιο αντικειμενικο, το πιο κοινωνικα φιλελευθερο, το λιγοτερο κολλημενο σε γελοια τσιτατα κομμα.

δεν υπαρχουν σκανδαλα μαστορα

κατι φτιαχτες υποθεσουλες που τις μεγαλοποιησαν τα γνωστα λαμογια

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Τι σχεση εχει ο πικερισμος με τη Χρυση Αυγη ρε τυπε; Εγω θα ελεγα στην κορη μου να γινει πορνη με υπεραπλο προγραμμα.
και θα ελεγες σε ολους σου τους φιλους να πανε να την γαμησουνε γιατι ινε καυλιαρα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ολα αυτα με 10 ευρω

πολυ φτηνια ρε μαστορα

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Πικερ στην κορη σου μεταξι η φυλης θα τις προτεινες να δουλευει ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτην την εβδομαδα εισαι ΠΑΣΟΚ? Κραταω το ποσταρισμα για την επομενη εβδομαδα που θα εισαι ΝΔ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το νομο τον Picker τον συνελαβα οταν η τιμη στα μπουρδελα πηγε στα 10 ευρω. Ο Γιωργος Παπανδρεου ειναι το ινδαλμα μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτην την εβδομαδα εισαι ΠΑΣΟΚ? Κραταω το ποσταρισμα για την επομενη εβδομαδα που θα εισαι ΝΔ.

Με αυτα τα δεδομενα δυσκολευομαι πολυ στις εθνικες εκλογες να ψηφισω ΝΔ. Συνηθως ως τωρα στις εθνικες εκλογες ψηφιζω ΠΑΣΟΚ και στις ευρωεκλογες ΝΔ. Αυτο σκεφτομαι να κανω και παλι. Ειμαστε εξ ορισμου φιλελευθεροι και οχι δεξιοι στοκοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom