οποιος ψηφιζει στηριζει τσυριζα ειναι προδοτης η βλακας
οποιος ψηφιζει στηριζει νουδου ειναι σκετο βλακας
Συμφωνω μαζι σου. Καλα, ο Τσιπρας ειναι ελεεινος λαικιστης. Οι δεξιοι ομως ρε φιλε ειναι καθυστερημενοι, ΣΤΟΚΟΙ. :S
ουστ πασοκοσκυλο θα σου ριξω φολα
ενω οποιος ψηφιζει αυτη τι ειναι?
Παρολα τα σκανδαλα και παρα το οτι ποτε δεν γουσταρα τον Ανδρεα, το βλεπω το χερι μου παλι να πηγαινει στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι το πιο μπουρδελιαρικο, το πιο αντικειμενικο, το πιο κοινωνικα φιλελευθερο, το λιγοτερο κολλημενο σε γελοια τσιτατα κομμα.
και θα ελεγες σε ολους σου τους φιλους να πανε να την γαμησουνε γιατι ινε καυλιαραΤι σχεση εχει ο πικερισμος με τη Χρυση Αυγη ρε τυπε; Εγω θα ελεγα στην κορη μου να γινει πορνη με υπεραπλο προγραμμα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
ολα αυτα με 10 ευρω
πολυ φτηνια ρε μαστορα
Αυτην την εβδομαδα εισαι ΠΑΣΟΚ? Κραταω το ποσταρισμα για την επομενη εβδομαδα που θα εισαι ΝΔ.Παρολα τα σκανδαλα και παρα το οτι ποτε δεν γουσταρα τον Ανδρεα, το βλεπω το χερι μου παλι να πηγαινει στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι το πιο μπουρδελιαρικο, το πιο αντικειμενικο, το πιο κοινωνικα φιλελευθερο, το λιγοτερο κολλημενο σε γελοια τσιτατα κομμα.
Ας ειναι καλα ο Γιωργακης. Αυτος μας εφτιαξε τυπε.![]()
Κρατησε τις τιμες χαμηλα εννοει ρε τύπεγιατι ο γιωργακης σου ειπε να πηγαινεις στα ρδελα;
Αυτην την εβδομαδα εισαι ΠΑΣΟΚ? Κραταω το ποσταρισμα για την επομενη εβδομαδα που θα εισαι ΝΔ.
Με αυτα τα δεδομενα δυσκολευομαι πολυ στις εθνικες εκλογες να ψηφισω ΝΔ. Συνηθως ως τωρα στις εθνικες εκλογες ψηφιζω ΠΑΣΟΚ και στις ευρωεκλογες ΝΔ. Αυτο σκεφτομαι να κανω και παλι. Ειμαστε εξ ορισμου φιλελευθεροι και οχι δεξιοι στοκοι.