dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
ερχομαστε τυπε .....παιρνω χελ κ φτανουμε....θα σε προλαβουμε ή εχεις μιτινγκ με το Δ.Σ.....?ΡΕ κακομοιρηδες τραβατε να κανετε καμια δουλεια![]()
ερχομαστε τυπε .....παιρνω χελ κ φτανουμε....θα σε προλαβουμε ή εχεις μιτινγκ με το Δ.Σ.....?ΡΕ κακομοιρηδες τραβατε να κανετε καμια δουλεια![]()
εντελως !!!!
παντως διατηρω φιλικη σχεση με peter .
Μα φυσικα. Προκειται περι σκεψης μεγαλων πνευματων που συναντηθηκαν.
Αντε!!!
Με το καλό να γίνει και ερωτική, μπας και ξεκολλήσει από την μανία του για την δυνατή πούτσα του Βίκη.![]()
για τους κρεμπιεδες που παραγγελνει τυπε.....Για το 40χρ ή για το ντελιβεραδες?
ερχομαστε τυπε .....παιρνω χελ κ φτανουμε....θα σε προλαβουμε ή εχεις μιτινγκ με το Δ.Σ.....?
προσεξτε μην βραχειτε στον δρομο !
Επισημαινω οτι ειμαι ακριβος τύπε. Με αντεχει η τσεπη σου?εχω μια υποθεση για σενα .
ολοκληρο κολοσσο εχεις ρε νιμου και δεν μας παιρνεις στην δουλεψη σου :S :S :Sσου εχω πει που παλια ηταν λουστρος ο χελ?
αλλα τα καταφερε και ανεβηκε
ο γιασαβουρα ειναι τυπε :S :S :Sεισαι ο γιαταουρα τυπε? εσυ ο ιδιος?
Επισημαινω οτι ειμαι ακριβος τύπε. Με αντεχει η τσεπη σου?
δεν τον ενδιαφερουν αυτα .
Πουτσοδυναμη η Βικυ!
Μου αρεσουν οι πελατες που πληρωνει ο μπαμπας, ειναι μια εξασφαλιση οτι θα πληρωθω κανονικαΠεστου τιμη να ρωτησει το μπαμπα...
Το βλέπω.
![]()
θα ηθελες χαζουλη ..Μονιμα διορισμενος στο πορτοφολι του μπαμπα;
τυπε το κεντρο του ενδιαφεροντος στο Δ.Σ θα ειναι η ετσι του βουδα?γκαγνκμπανκγ θα παιξειερχομαστε τυπε .....παιρνω χελ κ φτανουμε....θα σε προλαβουμε ή εχεις μιτινγκ με το Δ.Σ.....?
Επισημαινω οτι ειμαι ακριβος τύπε. Με αντεχει η τσεπη σου?
Μου αρεσουν οι πελατες που πληρωνει ο μπαμπας, ειναι μια εξασφαλιση οτι θα πληρωθω κανονικα
βρεχει στα εξωτικα σεπολια τυπε.....?προσεξτε μην βραχειτε στον δρομο !
ποτε δεν με απασχολουσαν αυτα ..Επισημαινω οτι ειμαι ακριβος τύπε. Με αντεχει η τσεπη σου?