Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε κακομοιρη  ;;;;;;
ντελιβερας ρε ; ; ; ;; ; ; στα 40 κατι  ντελιβερας ;;;;;;

και εχεις και υφος ;;;;;;
ψοφα ρε ..
ουστττ

Μην μου συγχιζεσαι μικρουλη και πεφτουν τα ερωτηματικα βροχη!Πες μας εσυ ο τοσο σημαντικος ανθρωπος τι δουλεια κανεις και μιλας ετσι απαξιωτικα για διαφορα επαγγελματα και ανθρωπους που τα κανουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Πότε θα φύγεις από το παιδικό σου δωμάτιο ανδρα παλαιάς κοπής?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι η μεταφορά στην Ελλάδα των herbivores, hermits and stay-at-home men που υπάρχει στην Ιαπωνία. Αρνούνται να συμμετέχουν στις παραδοσιακές ασχολίες των προηγούμενων γενεών, να εργαστούν, να κάνουν σχέσεις κλπ. Μένουν σε ένα δωμάτιο των γονιών τους, αρκούνται σε ένα πιάτο φαί κι η ζωή τους περνάει μπροστά σε μια οθόνη.  

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Μην μου συγχιζεσαι μικρουλη και πεφτουν τα ερωτηματικα βροχη!Πες μας εσυ ο τοσο σημαντικος ανθρωπος τι δουλεια κανεις και μιλας ετσι απαξιωτικα για διαφορα επαγγελματα και ανθρωπους που τα κανουν.
το παρασιτο θεωρει απαξιωτικο να ταιζεις κοσμο  :headbang:

Επισκέπτης

εμενα εντολες δεν θα μου δινεις διοτι  δεν εισαι σε θεση κιολας γιαυτο ...
οποτε γουσταρω θα  πω ....

τραβα  τωρα να κουβαλησεις κανα  σουβλακι

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 186446_640x428.jpg
    186446_640x428.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
εμενα εντολες δεν θα μου δινεις διοτι  δεν εισαι σε θεση κιολας γιαυτο ...
οποτε γουσταρω θα  πω ....

τραβα  τωρα να κουβαλησεις κανα  σουβλακι

Η δικια σου παρηγγειλε κρεπες παλι τυπε...για οτι γινει δεν θα φταιω εγω να ξερεις.

Επισκέπτης
Η δικια σου παρηγγειλε κρεπες παλι τυπε...για οτι γινει δεν θα φταιω εγω να ξερεις.

πρεπει να κατανοησεις  πως αν θες να ακουμπησεις ερωτικα γυναικα πρεπει να αλλαξεις επαγγελμα !
τον ντελιβερα δεν τον θελει ουτε αλβανιδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom