athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.699
- Πόντοι
- 12.756
ο παθητικος στυλοβατης του Βικοπουτσου εχει φαει κολλημα με Βορχις,κ.Αγιο και μενα.Ενημερωστε τον δεν του παιρνουμε τον δυνατο πουτσο ειναι ολος δικος του
Στο τελος θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε εδω μεσα...
την καλημερα μου
α ξεχασα...αν σου σηκωσει την μπλουζα τσατσος ειτε απο το 99 ή απο οποιαδηποτε αλλο τσαρδι,παλι πουστης γινεσαι...
[/quote καλημερα
σου εχω απαντησει χιλιαδες φορες. και με αντρες μιλαω δεν σημαινει ότι κανω και σεξ μαζι τους ή το επιδιώκω. ειμαστε στο ιδιο περιβάλλον , στην ιδια πιατσα κυκλοφορούμε. ξερω 500 πουτανες και εχω γαμησει 200, ξερω 50 τραβεστί και εχω γαμησει ΜΗΔΕΝ. αν βρεις ένα στοιχειο που να λεει το αντιθετο βγαλε το στην φορα. τα ποστ μου που εκθειάζω τις βυζαρες της μιας τρανς ή την καριερα της αλλης ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.Να υποθεσω πως μιλας σε τραβεστι , καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους ;
Επιβεβαιωνω οτι δεν ειμαστε φιλοι.
Αλλα για το δευτερο σκελος εχεις λαθος εκτιμηση.
ο τσακωμος ξεκινησε γτ ο πορδεν (περα οτι εχει προηγουμενα μαζι μου απο χρονια),ζηλεψε προφανως που μου εκανε πιπα κ την εχυσα στο στομα η Δεσποινα απο το 99 (μιλαμε για πριν 5-6 χρονια) κ εχει λυσαξει απο τοτε για αυτο το θεμα.Εξ ου κ ζητουσε ραντεβου μαζι της στο Σπιτι της...οποτε σου λεει θα τον βγαλω κατ αναγκη πουστη.
Αλλωστε γενικα το κατηγορητηριο ειναι για γελια.
Εγω ξερω οτι οταν στηνεις κωλο κ παιρνεις πιπες εισαι πουστης,δεν ξερω αλλη περιπτωση.
Αλλα ετσι κ αλλιως το μπου ειναι μαγικο κ οτι μπορει να σε κατανομασει ο καθενας γινεται.
Στο τελος θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε εδω μεσα...ο παθητικος στυλοβατης του Βικοπουτσου εχει φαει κολλημα με Βορχις,κ.Αγιο και μενα.Ενημερωστε τον δεν του παιρνουμε τον δυνατο πουτσο ειναι ολος δικος του
αα...σου εχω απαντησει χιλιαδες φορες. και με αντρες μιλαω δεν σημαινει ότι κανω και σεξ μαζι τους ή το επιδιώκω. ειμαστε στο ιδιο περιβάλλον , στην ιδια πιατσα κυκλοφορούμε. ξερω 500 πουτανες και εχω γαμησει 200, ξερω 50 τραβεστί και εχω γαμησει ΜΗΔΕΝ. αν βρεις ένα στοιχειο που να λεει το αντιθετο βγαλε το στην φορα. τα ποστ μου που εκθειάζω τις βυζαρες της μιας τρανς ή την καριερα της αλλης ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
σου εχω απαντησει χιλιαδες φορες. και με αντρες μιλαω δεν σημαινει ότι κανω και σεξ μαζι τους ή το επιδιώκω. ειμαστε στο ιδιο περιβάλλον , στην ιδια πιατσα κυκλοφορούμε. ξερω 500 πουτανες και εχω γαμησει 200, ξερω 50 τραβεστί και εχω γαμησει ΜΗΔΕΝ. αν βρεις ένα στοιχειο που να λεει το αντιθετο βγαλε το στην φορα. τα ποστ μου που εκθειάζω τις βυζαρες της μιας τρανς ή την καριερα της αλλης ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
απετυχες.
εσυ μια απαντηση θα δωσεις στην χιλιοειπωμενη μου ερωτηση?
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΚΕΡ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? αυτος είναι ο ορισμος του πουστη από εκει βγαινει η λεξη πουστης όχι από το ομοφυλόφιλος αλλα από το ΠΙΣΩγλεντης.
Σε αυτό, δεν πρόκειται να σου απαντήσει ποτέ. Μην επιμένεις.
Είναι πολύ δειλός για να φανεί άνδρας και να παραδεχτεί ότι είναι ακόλουθος και μιμητής ενός πούστη.
όχι στο δρομο και στα μαγαζια, όπως παραγγελνω από σερβιτορα και της ανοιγω κουβεντα , ετσι και στο γυραδικο μπορει να ανοιξω κουβεντα σε αυτόν που το ετοιμαζει για ποδοσφαιρο ή για οτιδήποτε.αα...
δηλαδη κανεις ματς στο τιντερ και με ανδρες ; ; ; ;
μιλησε και ο κακομοιρης της παρεας ...
όχι στο δρομο και στα μαγαζια, όπως παραγγελνω από σερβιτορα και της ανοιγω κουβεντα , ετσι και στο γυραδικο μπορει να ανοιξω κουβεντα σε αυτόν που το ετοιμαζει για ποδοσφαιρο ή για οτιδήποτε.
το να μιλας με καποιον δεν σημαινει κατι.
το να γαμιεσαι από τον κωλο σημαινει ότι εισαι πουστης.
είναι ρε κοτα ο πικερ επομένως πουστης ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
κοκοκοκοκοκο
Τράβα κάνε χαρακίρι μωρή δειλή πουστάρα, για να λυτρωθείς από την μίζερη ζωή σου και τα φτυσίματα στη μάπα που τρως κάθε μέρα.
αυτά να τα λες στον πικερ που τα κανει και του αρεσουν.χαρακιρι θα κανω στο κωλο σου μαλακα ..
συρε και γαμησου τωρα και ελα αυριο να σε ξαναγαμησω .
αυτά να τα λες στον πικερ που τα κανει και του αρεσουν.
10 φορες τουλάχιστον πληρωσε για να του γαμησουν τον κωλο ο ΠΟΥΣΤΗΣ
να επισημανουμε οτι το ''τσιμπουκωναν''= μας επαιρνε τρομπετα,οχι αναποδα.Λαμπρά!
Επαναδιατυπώνω: Δεν είναι φίλοι. Τσακώθηκαν επειδή ο Φαν Πόρδεν ήθελε τον Δέσποινα μόνο για την πάρτη του. Τους επιτέθηκε άγρια, επειδή τσιμπούκωναν τον δίμετρο βούλγαρο γαμιά του.
όχι μου αρεσουν οι τραβελοβυζαρες επειδή είναι γυναικειας εμφανισης.εσενα σαρεσουν μονο τα τραβελοπαπαρια ...
χαρακιρι θα κανω στο κωλο σου μαλακα ..
συρε και γαμησου τωρα και ελα αυριο να σε ξαναγαμησω .
να επισημανουμε οτι το ''τσιμπουκωναν''= μας επαιρνε τρομπετα,οχι αναποδα.
και ποιος εισαι ρε φτωχομπινε που απαιτεις στοιχημα μαζι μου;;;;Ίσα μωρή πουστάρα...
Εδώ χέζεσαι να βάλεις στοίχημα μαζί μου από το διαδίκτυο...