Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και οπαδους πουστιδες εχουν ο βαννορντεν ομολογησε και αυτοςστεκα αρα να τελειωνει το παραμυθι οιπικεριστες εχουν πουστη αρχηγο
και οπαδους πουστιδες εχουν ο βαννορντεν ομολογησε και αυτοςστεκα αρα να τελειωνει το παραμυθι οιπικεριστες εχουν πουστη αρχηγο
σωστος Γιωργο,να μην επαναλαμβανομαι σαν τον Δουκα που μας λεει τα ιδια.ντιμιτς ο δουκας ξερουμε τι ειναι μην το κουραζουμε
Nina απο θεσ/κη δοκιμασες?πονανε αυτοι που γαμιουνται από τον κωλο
αντε γαμησου ρε καραγκιοζη το τερματισες παλι
βλακα εγω εσενα βριζω που με εβρισες πρωτος λεγοντας μαλακιες για πουστιες.Εσπασες λουκρητια μου;Ειδες πως ειναι να τραμπουκιζεις καποιον συνεχεια;Εγω ομως δεν θα πατησω αναφορα οπως εκανε εσυ λουγκρα για να μπαναρουν τον αλλον τον μπετοβλακα που εκανες μπουλινγκ συνεχεια....απλα οποτε σκας μυτουλα εδω μεσα θα σου θυμιζω συνεχεια αυτο που δεν θελεις να παραδεχτεις.
τυπε μην δειςΕσπασες λουκρητια μου;Ειδες πως ειναι να τραμπουκιζεις καποιον συνεχεια;Εγω ομως δεν θα πατησω αναφορα οπως εκανε εσυ λουγκρα για να μπαναρουν τον αλλον τον μπετοβλακα που εκανες μπουλινγκ συνεχεια....απλα οποτε σκας μυτουλα εδω μεσα θα σου θυμιζω συνεχεια αυτο που δεν θελεις να παραδεχτεις.
όχι και εχει τα μεγαλύτερα βυζια και από γυναικες συμπεριλαμβανομενωνNina απο θεσ/κη δοκιμασες?
της τον εδωσες?
λενε οτι κανει το καλυτερο τσιμπουκι,καλυτερο κ απο της Αλιοναςόχι και εχει τα μεγαλύτερα βυζια και από γυναικες συμπεριλαμβανομενων
μετα τις 1, όταν περναω νωρις δεν είναι εκει, εχει φαινεται όμως πρακτορες και ξερει ότι περασα και αυτην την εβδομαδα 3-4 φορες ακομη και αν σουλατσάρω εγω 10 το βραδυλενε οτι κανει το καλυτερο τσιμπουκι,καλυτερο κ απο της Αλιονας
βγαινει αργα ομως πολυ πιατσα...
κανας πατσινο θα σε ειδε μαλλον...μετα τις 1, όταν περναω νωρις δεν είναι εκει, εχει φαινεται όμως πρακτορες και ξερει ότι περασα και αυτην την εβδομαδα 3-4 φορες ακομη και αν σουλατσάρω εγω 10 το βραδυ
χαχαη πιατσα της θεσσαλονικης είναι πολύ μικρη ολοι γνωρίζονται μεταξυ τους.
έναν πολύ χοντρο που ξημερώματα τραβάει μαλακια εκει που βγαινουν οι τρανς τον ξερει κανεις?
κανας δικος μας είναι?
οι τρανς σιγουρα θα τον ξερουν αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα γι αυτην την μορφη.
μιλαμε τα κατεβαζει και την παιζει χυμα και χωραμε 2-3 μες την κοιλια του τεράστιος.
ποιος να είναι αραγε?