το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
σου ειπα τι φωτο θελω ρε γαβ γαβΣκατοπουστρακι μην αποφευγεις το στοιχημα
Αλλα πουστης εισαι, πουστικα φερεσαι
σου ειπα τι φωτο θελω ρε γαβ γαβΣκατοπουστρακι μην αποφευγεις το στοιχημα
Αλλα πουστης εισαι, πουστικα φερεσαι
Οι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.
σου ειπα τι φωτο θελω ρε γαβ γαβ
όχι ρε δεν είναι ετσι οι πικεριστες.εθνική βραζιλίας...
Δε μπορουν ολοι να αντεξουν την ελευθερια που ευαγγελιζεται ο Νομος. Φοβουνται και ο φοβος γινεται μισος. Το εχουν πει ολοι οι μεγαλοι φιλοσοφοι οτι η απολυτη ελευθερια ειναι για τους λιγους. Τα αξιοσεβαστα μελη που λες δεν ειναι ανταξιοι του πικερισμου.κυριως λατρεις περουκακηδων τα βαζουν μαζι μας
δυστυχως ομως μας κατηγορουν και 3-4 αξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ που εχουν πλανηθει και δεν εχουν ακομα κατανοησει τις προαιωνιες αληθειες του πικερισμου
Δε μπορουν ολοι να αντεξουν την ελευθερια που ευαγγελιζεται ο Νομος. Φοβουνται και ο φοβος γινεται μισος. Το εχουν πει ολοι οι μεγαλοι φιλοσοφοι οτι η απολυτη ελευθερια ειναι για τους λιγους. Τα αξιοσεβαστα μελη που λες δεν ειναι ανταξιοι του πικερισμου.
παρε τον ντιμι-ts απ το χερακι και πηγαιντε στα στεκια τα καλα που ξερει. Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.Καλώς τη μαντάμ σουσού.
αυτο που μου αρεσει σε εσενα ρε τυπε ειναι οτι τρως 10 μπαουλα ιντερνετικο ξυλο και τραμπουκα και γινεσαι ξεφτιλα σε ολο το σαη αλλα εσυ καταβαθος πιστευεις οτι με κατουραςΞεφτιλισμενο πουστακι αμφισβητεις οτι δουλευω εξω
Σου ειπα να βαλω φωτο απο εδω που ειμαι.
Ασε τα πουστικα ξεκωλιασμενο η σπασε αμα δεν μπορεις αλλο κατουρημα
Σου ειπα τι θες να
πουλι για πες μας εσυ ποσες γκομενες ειχες?αυτο που μου αρεσει σε εσενα ρε τυπε ειναι οτι τρως 10 μπαουλα ιντερνετικο ξυλο και τραμπουκα και γινεσαι ξεφτιλα σε ολο το σαη αλλα εσυ καταβαθος πιστευεις οτι με κατουρας
καπως ετσι φανταζομαι οτι κανεις και με τις γκομενες
θα εχεις φαει τοση χυλοπιτα που ταιζεις μεραρχια αλλα καταβαθος πιστευεις οτι σου καθονται μοντελογκομενες και εισαι μαμιας
Self love is a good thing but self awareness is better
ειναι κι αυτος ενας τροπος αμυνας να αντιμετωπισεις την αποτυχια σου σε καθε τομεα της ζωης
αντε παρε κανα τσιμπουκι τωρα απο κανεναν γκελεμπια εκει που εισαι και ξεφορτωσου μας
αυτο που μου αρεσει σε εσενα ρε τυπε ειναι οτι τρως 10 μπαουλα ιντερνετικο ξυλο και τραμπουκα και γινεσαι ξεφτιλα σε ολο το σαη αλλα εσυ καταβαθος πιστευεις οτι με κατουρας
καπως ετσι φανταζομαι οτι κανεις και με τις γκομενες
θα εχεις φαει τοση χυλοπιτα που ταιζεις μεραρχια αλλα καταβαθος πιστευεις οτι σου καθονται μοντελογκομενες και εισαι μαμιας
Self love is a good thing but self awareness is better
ειναι κι αυτος ενας τροπος αμυνας να αντιμετωπισεις την αποτυχια σου σε καθε τομεα της ζωης
αντε παρε κανα τσιμπουκι τωρα απο κανεναν γκελεμπια εκει που εισαι και ξεφορτωσου μας
παρε τον ντιμι-ts απ το χερακι και πηγαιντε στα στεκια τα καλα που ξερει. Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.![]()
Φοβάμαι ότι θα σε συναντήσω, και ποιος έχει όρεξη να ακούει τις υστερίες σου.
είναι υπερηφανα κωλοδακυτλιασμενοι
είναι υπερηφανα στραπονιασμενοι
είναι υπερηφανα κωλογαμημενοι
είναι υπερηφανα πουστιδες
ειπαμε είναι νομος για υπερήφανους μπουρδελιαριδες κατά τα αλλα
Μαριονετα μου σε εχω κανει. Με δυο κουβεντες σε εκανα να σταματησεις να βριζεις χυδαια τον νικ14 και να αρχισεις να του κανεις βιολογικο καθαρισμο στη σουφρα με τη γλωσσα σου.Φοβάμαι ότι θα σε συναντήσω, και ποιος έχει όρεξη να ακούει τις υστερίες σου.
αντεχουμε να σας λεμε πουστιδες που ειστε.Ο,τι τραβαει η ψυχη σου αρκει να το λες περηφανα παντου και σε ολους. Αντεχεις λαμογιο;
Ο,τι τραβαει η ψυχη σου αρκει να το λες περηφανα παντου και σε ολους. Αντεχεις λαμογιο;Αυτη η ελευθερία περιλαμβανει δακτυλιασματα και στραπονιασματα?
Μαριονετα μου σε εχω κανει. Με δυο κουβεντες σε εκανα να σταματησεις να βριζεις χυδαια τον νικ14 και να αρχισεις να του κανεις βιολογικο καθαρισμο στη σουφρα με τη γλωσσα σου.
Θα το πιστευες οτι υπηρχε συνδυασμος λεξεων που μπορουσε να σε κατευθυνει με αυτο τον τροπο; Χαχαχα κουρελι.
Σου εχει πει χειροτερα ο αγιος και δεν απαντουσες. Εγω σε εσωσα.αντεχουμε να σας λεμε πουστιδες που ειστε.
εμεις που δεν ειμαστε.