Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπλα μπλα μπλα

ρε κοτες ρεζνωφ και χελραιζερ

το ομολογησε ο πικερ

των γαμησαν 10 φορες.

ειναι ή δεν ειναι πουστης?

Τυπε θα στο ξαναπω μπας και το πιασεις...και να βγαλεις τον Πικερ και τον οποιονδηποτε αλλο πουστη δεν αλλαζει οτι και εσυ εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Ουτε ωρα δεν περασε απο τοτε που εγραψα πως οι πικεριστες ενας ενας θα ξεμπροστιαζονται

Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά.

Ο κ. Κολασοανατέλων δεν ανήκει στις τάξεις των πουστπικεραίων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για την ακριβεια αγαπητε ανηκω στις ταξεις αυτων που γελουσαν μαζι του και με τον νομο του...
και ξαφνικα ασχολείσαι με τον να πεις πουστη ένα που δεν εχει γαμηθει ποτέ.

όχι ρε καραγκιοζη οποιος δεν γαμαει τον κωλο του ΔΕΝ είναι πουστης.

επισης οποιος δεν ελκεται από ανδρικες πουτσεες και μπρατσα επισης ΔΕΝ είναι ομοφυλόφιλος.

αντε καραγκιοζη μας τα επρηξες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
Τυπε θα στο ξαναπω μπας και το πιασεις...και να βγαλεις τον Πικερ και τον οποιονδηποτε αλλο πουστη δεν αλλαζει οτι και εσυ εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτος νομιζει οτι μονο 3 πχ μπορει να ειναι μπουστηδες

και σου λεει να προλαβω να βγαλω τους αλλους
και ετσι να μεινει ο κωλος του εξω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

επισης οποιος δεν ελκεται από ανδρικες πουτσεες και μπρατσα επισης ΔΕΝ είναι ομοφυλόφιλος.

δεν μας ειπες ρε τυπε
το κανεις απο μικρος αυτο;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εγω κοπελια δεν ειμαι Πικεριστης...θυμισε μου εσυ δεν ησουν που εγραφες οτι θα πας Ελβετια και θα εχεις ενα κολ γκερλ να πηδας σε σαλε και οταν σου ειπαν οτι το κοντινοτερο σαλε εκει που θα εισαι ειναι 3 ωρες εγινες ξεφτυλα;

Τα ιδια φλοκια με τον πουλι πινεις?
Το Unteriberg καμια ωρα ηταν

Επισκέπτης
θα στο απαντησω 1000χτη φορα.

εγω εχω την ομολογια του πικερ διαστευρωμενη από πουτανες ότι είναι πουστης αφου γαμαει τον κωλο του.

ΕΣΥ με ποιο στοιχειο προσπαθεις να με βγαλεις πουστη και ομοφυλοφιλο.

από το ότι εχει μεγαλα γυναικεια βυζια η νινα και της ειπα τι ωραια μεγαλα βυζια εχεις???

χαχχαχα

γελοιοποιησου κι άλλο σαν 15χρονο κανεις

Τυπακο τα δικα σου λογια εχω ποσταρει πριν που μονος καρφωνεσαι τι εισαι....καθημερινη ενημερωση για τραβελια σε Ελλαδα και Εξωτερικο,κλαψα που δεν υπαρχουν λεηντιμποι στη Θεσσαλονικη,προτροπη σε πουστηδες να ντυνονται σαν γυναικες για να τους γαμας και φυσικα με το παραμικρο να πετας 500 φωτογραφιες με γκει ή τραβελους.

Απο εκει και περα το ποιος γελοιοποιειται αστο καλυτερα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τα ιδια φλοκια με τον πουλι πινεις?
Το Unteriberg καμια ωρα ηταν
γουσταρεις κι εσυ περουκακηδες μυθομανη αεροσυνοδε;
η μονο συνοδευεις τον φιλαρακο σου οταν χαλβαδιαζει περουκακηδες στη μοναστηριου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Η πλακα με σενα ειναι οτι πιο πολυ σε νοιαζει να αποδειξεις οτι αυτοι οι 2 ειναι πουστηδες παρα το οτι εσυ δεν εισαι...

Του το έχω γράψει από τον προηγούμενο μήνα, πως η στρατηγική του χωλαίνει, και βασίζεται στο ότι οι πουστοπικεραίοι είναι πιο πούστηδες από αυτόν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπακο τα δικα σου λογια εχω ποσταρει πριν που μονος καρφωνεσαι τι εισαι....καθημερινη ενημερωση για τραβελια σε Ελλαδα και Εξωτερικο,κλαψα που δεν υπαρχουν λεηντιμποι στη Θεσσαλονικη,προτροπη σε πουστηδες να ντυνονται σαν γυναικες για να τους γαμας και φυσικα με το παραμικρο να πετας 500 φωτογραφιες με γκει ή τραβελους.

Απο εκει και περα το ποιος γελοιοποιειται αστο καλυτερα...
...και πουθενα 1 μαρτυρια ότι πηγα ή δοκιμασα την ταδε τρανς.
με 50-100 κριτικες μονο για γυναικες, και 5πλασιες αναφορες στην ενημερωση για τα μπουρδελα και την πιατσα.
και η πιο ομορφη τρανς της θεσσαλονικης νινα να αγανακτει που δεν εχω παει ποτέ παροτι περναω καθημερινα από τις πιατσες.

να τα λες όλα όχι τα μισα για να δημιουργεις εντυπώσεις. καραγκιοζη.

ΑΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ 'Η ΠΟΥΣΤΗΣ μονο υπονοουμενα

αντε γεια απετυχες

Επισκέπτης

Ασχολουμαι με εναν που φανερα γουσταρει τραβελια και σχεδον σιγουρα εχει συνουσιαστει μαζι τους και παρολαυτα εμμονικα βριζει και ειρωνευεται εναν φανερα ψυχασθενη και μοναχικο ανθρωπο που ακομα και πουστης να ειναι δεν διαφερει σε τιποτα απο αυτον...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
με 50-100 κριτικες μονο για γυναικες, και 5πλασιες αναφορες στην ενημερωση για τα μπουρδελα και την πιατσα.
και η πιο ομορφη τρανς της θεσσαλονικης νινα να αγανακτει που δεν εχω παει ποτέ παροτι περναω καθημερινα από τις πιατσες.

αντε γεια απετυχες
τα κανεις στη ζουλα αυτα με τον συμμαθητη σου τον θεσσαλονικιο μυθομανη αεροσυνοδο τον ακαποειροβλακα
πατε παρεα για ρομαντικη μπουρδελοτσαρκα στη μοναστηριου να θαυμασετε πλαστικα βυζια περουκακηδων

Επισκέπτης
Του το έχω γράψει από τον προηγούμενο μήνα, πως η στρατηγική του χωλαίνει, και βασίζεται στο ότι οι πουστοπικεραίοι είναι πιο πούστηδες από αυτόν.

Αγαπητε ολα του τα εχουμε γραψει και απλα πουλαει τρελιτσα και νομιζει οτι αμα επαναλαμβανει σαν αυτιστικος τα ιδια λογια θα μας καταστρεψει τους εγκεφαλικους νευρωνες και θα αποδεχτουμε οτι ειναι φυσιολογικος και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ανωμαλοι και αδερφες που δεν εχουμε τα αρρωστημενα γουστα του.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γουσταρεις κι εσυ περουκακηδες μυθομανη αεροσυνοδε;
η μονο συνοδευεις τον φιλαρακο σου οταν χαλβαδιαζει περουκακηδες στη μοναστηριου;

Και αλλο κατουρημα θελεις ρε πουστοπικερακο?
Θα πνιγεις σαν το γκουρου σου και θα σε χασουμε και εσενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αγαπητε ολα του τα εχουμε γραψει και απλα πουλαει τρελιτσα και νομιζει οτι αμα επαναλαμβανει σαν αυτιστικος τα ιδια λογια θα μας καταστρεψει τους εγκεφαλικους νευρωνες και θα αποδεχτουμε οτι ειναι φυσιολογικος και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ανωμαλοι και αδερφες που δεν εχουμε τα αρρωστημενα γουστα του.
ναι ρε παπαρα αν δεν σου αρεσε το μπουτι της χειλουδακη ανώμαλος εισαι γιατι ειχε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
αν σου αρεσουν τα ανδρικης εμφανισης μπούτια εισαι ομοφυλόφιλος.

με την χειλουδακη ουτε εγω ουτε εσυ εχουμε παει.

αλλα η θυληκη εμφανιση αρεσει στους στρεητ και η ανδρικη στους ανωμαλους.

αλλο οτι χαλιομαστε αν μαθουμε οτι ανηκουν σε αντρα και αλλο αν μας αρεσουν εμφανισιακα.

καραγκιοζη.

Επισκέπτης

αντε γεια απετυχες

Δεν απετυχα σε τιποτα γιατι δεν χρειαστηκε και ιδιαιτερη προσπαθεια για να αποδειξω το αυτονοητο...αμα θελεις παντως μπορουμε να βαλουμε μια δημοσκοπηση και να δουμε τι πιστευουν για σενα τα μελη του σαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν απετυχα σε τιποτα γιατι δεν χρειαστηκε και ιδιαιτερη προσπαθεια για να αποδειξω το αυτονοητο...αμα θελεις παντως μπορουμε να βαλουμε μια δημοσκοπηση και να δουμε τι πιστευουν για σενα τα μελη του σαι.
τι δημοσκοππιση ρε γελοιε.

για να παραδεχτείς ότι οποιος γαμαει τον κωλο του στα περσικα , τα τουρκικα και τα ελληνικα λεγεται ΠΟΥΣΤΗΣ , αυτος και κανενας άλλος δεν θελει δημοσκοπιση. είναι ο ορισμος, η ετυμολογια της λεξης πουστης.

και εσυ το κανεις γαργαρα και αλλαζεις κουβεντα.

εσυ εισαι πουστης με την μεταφορικη εννοια του ψευτη του απατεωνα του υπουλου.

ο πικερ είναι και με την κυριολεκτικη του πισωγλεντη.

ανοιξε κανενα λεξικο παπαρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Και αλλο κατουρημα θελεις ρε πουστοπικερακο?
Θα πνιγεις σαν το γκουρου σου και θα σε χασουμε και εσενα
εγω θυμαμαι πριν κανα μηνα που σε ειχα ξανακατουρησει οτι ο φιλαρακος σου ο νικ1410 ηρθε να σε υπερασπιστει και σου προτεινε (για να μου αποδειξει και καλα οτι γαματε...) να πατε παρεα σε ενα ξενυχταδικο λακομπ βλακομπ δε θυμαμαι πως το ειχε πει
φανταζομαι οτι θα κανετε συχνα νυχτερινες εξορμησεις στη θεσσαλονικη αγκαζε και αν κρινω απο τα γουστα του φιλαρακου σου δε θα εχεις αφησει κι εσυ περουκακια για περουκακια αστραγγιστο
πες μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...
ετσι εξηγουνται και οι αφρικες και η υπερπροσπαθεια να μας πεισεις οτι εχεις κι απο μια γκομενα σε καθε κρατος κλπ...
κολομπινα ο κυριος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom