Επισκέπτης
ο αλ πατσινο παπαριδη, ρωτα τον να στο επιβεβαιωσει, μαλακαντρεα
σιγα μην ειναι και ο ρομπερτ ρεντφορντ ..
ο αλ πατσινο παπαριδη, ρωτα τον να στο επιβεβαιωσει, μαλακαντρεα
Τουρκογυφτα τζιμακο, εκανες προταση συμφιλιωσης στον enduro και αυτος σε κωλοδαχτυλιασε.... αντι να το παρεις σαν αντρας, αντιδρας σαν συφιλιασμενη πορνη που βγαζει αφρους....επιστρατευσες ολους σου τους κλωνους για να την πεις στο παρεακι που μαλλον ζηλευεις γιατι περναμε καλα με τις πλακιτσες μας. Επειδη εγω μπαινω στο σαη για να χαβαλεδιαζω κ οχι για να βγαζω τα κομπλεξ μου, σε πληροφορω οτι σε γραφω στ αρχιδια μου.... και σενα κ τους κλωνους σου και να ξερεις το παρεακι δεν θα το σπασεις οσο κ να προσπαθεις....σαλτα γαμησου τωρα κ φερε μας την εισπραξη....
κωλογαμημενοι πουσταραιοι δακτυλιδον και στραπονιδον πανατε στον κωλο σας χαχαχα
4 στις 27.
να φανταστω κροσσακια και επαγγελματιες δεν μετρανε στον γενικο ορο ελληνιδες?
27 σε ποσες μερες?ναι ρε μαλακα δεν εχω παει με κροσσακια και τραβεστες.
27 ελληνιδες εχω παει
ε από αυτές τις 27 οι 4 εδωσαν κωλο.
που στο πουτσο βλέπεις ρε παπαρα να λεω σε αυτό το ποστ που εβαλες ότι ΕΓΩ εχω παει και με κρος ή τρανς???
παπαρα
ναι ρε μαλακα δεν εχω παει με κροσσακια και τραβεστες.ειπε αυτος ο οποιος παει με κροσσακια και τραβελια ...
ναι ρε μαλακα δεν εχω παει με κροσσακια και τραβεστες.
27 ελληνιδες εχω παει (ως γκομενες όχι πληρωμένες πουτανες)
που στο πουτσο βλέπεις ρε παπαρα να λεω σε αυτό το ποστ που εβαλες ότι ΕΓΩ εχω παει και με κρος ή τρανς???
παπαρα
4 στις 27.
να φανταστω κροσσακια και επαγγελματιες δεν μετρανε στον γενικο ορο ελληνιδες?
σε 20 χρονια
ναι ρε μαλακα δεν εχω παει με κροσσακια και τραβεστες.
27 ελληνιδες εχω παει (ως γκομενες όχι πληρωμένες πουτανες)
παπαρα
παλι γελασαμε παπαριδη.σιγα μην ειναι και ο ρομπερτ ρεντφορντ ..
σε 20 χρονια27 σε ποσες μερες?
συνεχιζω να μην βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ΕΓΩ εχω παει με τέτοιες.
παπαρα ξευτιλίζεσαι.
οταν ρωτας αν εχει πιπερι η σουπα δεν σημαινει οτι σου αρεσει ή οτι εχεις φαει ΜΑΛΑΚΑ. υπαρχει ξες και η περιπτωση να το τονιζεις ακριβως γιατι δεν εχεις φαει τετοιο ουτε θες να φας.
ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑ
δεν είμαι τραβελογαμημενος.τραβελογαμημενε πονας;;;;
"4 στις 27.
να φανταστω κροσσακια και επαγγελματιες δεν μετρανε στον γενικο ορο ελληνιδες?"
που στον πουτσο παπαρα λεω εδώ ότι εγω πηγα με κροςς και τρανς????
εγω μετραω για μενα 27 ελληνιδες τις 4 τις κωλογαμησα.
καποιος άλλος μπορει να μετραει 90 ελληνιδες και μεσα να θεωρει στα κωλαρακια που γαμησε ότι ηταν και 40 τρανς-κροςς.
που στο διαολο βγαζεις το συμπερασμα ότι και εγω εχω παει από αυτό το ποστ?
ΜΑΛΑΚΑ
καποιος μαλακα γιαπωνεζε μπορει να πηγε με την τζενη χειλουδακη και την ελισαβετ μπαρμπι και να μετραει και αυτές σαν ελληνιδες που γαμησε από τον κωλο και να πει πχ ότι πηγε με 40 ελληνιδες και οι 20 εδωσαν κωλο, και αυτές οι 20 να είναι τρανς.
ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ????
ουτε τζαμπε ουτε επι πληρωμη,γιατι ρωτας για τα κροσσακια μωρη τραβελιαρα ;;;;
μηπως επειδη τα πηρες στο τζαμπε ;;;