Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ελεω πικερκαθαρα για επιστημονικο ενδιαφερον. ..
ελεω πικερκαθαρα για επιστημονικο ενδιαφερον. ..
ναι τραβελοφιλος που δεν εχει γαμησει ουτε ένα τραβελι.
χαχαχα ουτε αυτό το σεναριο καταφεραν τελικα να το αποδειξουν.
Απ: NINARA_deepthroat_queen_THESSALONIKI
« Απάντηση #6969 στις: 25/06/18, 09:09 »
Παράθεση
Παράθεση από: nik1410 (25/06/18, 08:08)
νινα βαλε κανονικα βιντεο αυτά με τα φιλτρα μερικες φορες παιρνει χρονο να καταλάβουμε τι είναι τι και λεπτομέρειες λιγοτερες από μικυ μαους
τι να τα κανεις τα βιντεακια εσυ ?? (δεν πρεπει καν να τα βλεπεις)
3-4 φορες την εβδομαδα(και λιγες λεω ) πανω κατω με το αυτοκινητο εισαι στην περιοχη με τις ωρες
όχι εγω, οσοι πηγαν και το γραψανε εδώ.στο σπιτι της φιονας ομως ... περασες τελεια!
Φιλε δεν ξερω σε εχουν παρει με τις πετρες εδω :S :Sναι τραβελοφιλος που δεν εχει γαμησει ουτε ένα τραβελι.
χαχαχα ουτε αυτό το σεναριο καταφεραν τελικα να το αποδειξουν.
Απ: NINARA_deepthroat_queen_THESSALONIKI
« Απάντηση #6969 στις: 25/06/18, 09:09 »
Παράθεση
Παράθεση από: nik1410 (25/06/18, 08:08)
νινα βαλε κανονικα βιντεο αυτά με τα φιλτρα μερικες φορες παιρνει χρονο να καταλάβουμε τι είναι τι και λεπτομέρειες λιγοτερες από μικυ μαους
τι να τα κανεις τα βιντεακια εσυ ?? (δεν πρεπει καν να τα βλεπεις)
3-4 φορες την εβδομαδα(και λιγες λεω ) πανω κατω με το αυτοκινητο εισαι στην περιοχη με τις ωρες
πουστρακια πικεριστες.Φιλε δεν ξερω σε εχουν παρει με τις πετρες εδω :S :S
εγω τον βαρεθηκαΦιλε δεν ξερω σε εχουν παρει με τις πετρες εδω :S :S
εγω τον βαρεθηκα
σαν να κλεβεις απο παιδακι με συνδρομο νταουν τις κιρομπογιες
Εγω δεν βλεπω μονο πικεριστες βλεπω και αξιολογα μελη του σαιτ οπως ρεζνοβ,Αγιος,πουτσισιμα κλπ να σε παιρνουν με κοτρωνια :Sπουστρακια πικεριστες.
γαμαν τον κωλο τους και λενε πουστη οποιον χαζευει βυζια
τα οποια κανουν γαργαρα τα γαμησια που τρωει από τον κωλο ο πικερ και τις ορεξεις για μαυρουκο και βολτες με μεηκ απΕγω δεν βλεπω μονο πικεριστες βλεπω και αξιολογα μελη του σαιτ οπως ρεζνοβ,Αγιος,πουτσισιμα κλπ να σε παιρνουν με κοτρωνια :S
αν θεωρεις σκουπιδιασμα από οπισθογεμή μελη σαν τον πικερ και τον πιτερβαννορντεν είναι τιμη μου .ισως ειναι και ευτυχισμενος να τον σκουπιιδιαζει το μισο σαιτ
ποιος ξερει τι γινεται μεσα στη κεφαλα του
Δεν ειναι κατα των γκευ απο οτι καταλαβα.Σε κατακρινουν επειδη το εχεις κρυφο.Η ετσι πιστευουν δεν ξερω πρεπει να καθαρισειςτα οποια κανουν γαργαρα τα γαμησια που τρωει από τον κωλο ο πικερ και τις ορεξεις για μαυρουκο και βολτες με μεηκ απ
….και ταρασονται αν κανεις κοπλιμεντο σε τραβεστί για τα μεγαλα βυζια!!!
αυτό είναι που λεν διυλιζουν τον κονωπα και καταπινουν την καμηλο
:S :S :Sισως ειναι και ευτυχισμενος να τον σκουπιιδιαζει το μισο σαιτ
ποιος ξερει τι γινεται μεσα στη κεφαλα του
θεωρουν ή πανε να περασουν ότι εχω κατι κρυφο αλλα τα ιδια τα τραβεστι τους διαψευδουν.Δεν ειναι κατα των γκευ απο οτι καταλαβα.Σε κατακρινουν επειδη το εχεις κρυφο.Η ετσι πιστευουν δεν ξερω πρεπει να καθαρισεις
Και να εκανες εμενα δεν με ενοχλει αρκει να το ελεγες.Δεν ξερω οι προφεσσορες εδω ειναι δυσπιστοι.Εγω ειμαι νεος στο σαιτ και αγαθος ακομα.Οι αλλοι ειναι σκληρα καριολια :S :Sθεωρουν ή πανε να περασουν ότι εχω κατι κρυφο αλλα τα ιδια τα τραβεστι τους διαψευδουν.
γνωρίζω τις μισες τραβεστί τις πολης τουλάχιστον
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
αν αυτό είναι πουστια ή ομοφυλοφιλια τοτε οι βουλγαροι οντως είναι μακεδονες και εμεις κινεζοι
αντε παλι τα ιδια..θεωρουν ή πανε να περασουν ότι εχω κατι κρυφο αλλα τα ιδια τα τραβεστι τους διαψευδουν.
γνωρίζω τις μισες τραβεστί τις πολης τουλάχιστον
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
αν αυτό είναι πουστια ή ομοφυλοφιλια τοτε οι βουλγαροι οντως είναι μακεδονες και εμεις κινεζοι
δεν βαριέμαι βλέπεις να σου απανταωαντε παλι τα ιδια..
και γιατι εκατσες και γνωρισες τους αλογομουρηδες τραβελους?
θα μου πεις παλι για τα βυζια τους
λες και οι γυναικες δεν εχουν βυζια
και στα + δεν βρωμανε και πουτσιλα
;)
δεν το ειπα για σενα εσυ εβγαλες αρκετα απλυτα του πικερ στην φορα.Μωρή τράβελοαρχιδογλείφτρα...
Ξέχασες ότι μεχρι προχτές με προσκυνουσες επειδή έβγαλα στη φόρα τα πουστοπόστ του Πουστοπίκη;
Τι θέλεις τώρα; Να τσαντιστώ και να σου κάνω το κωλάντερο σερπαντίνα;